Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dobra passa się skończyła :( kolejne szczeniaki szukają domów. Tym razem 6 psiaków z Zawad ( 3 sunie i 3 psiaki) i 1 z Łódzkiej z Łowicz (psiak)
Szczeniaki z Zawad mają ok 5 tyg. Dzisiaj zostały przez Nas odrobaczone i odpchlone. Psiakiem z Łódzkiej opiekuje się Łowickie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt.

Posted

[quote name='from_wonderland']Kurczę... skąd szczeniaki? Porzucone?[/QUOTE]

W Łowiczu przybłąkała się sunia do jednego z domów. Jak się okazało była szczenna. Rodzina zgłosiła się do Łowickiego Stowarzyszenia o pomoc a oni do Nas. Teraz razem szukamy dla nich domów. To jeszcze nie koniec. Są jeszcze 3 szczeniaki które ktoś w Sobocie wyrzucił do rowu, teraz już są bezpieczne w hoteliku w Lasku Brzozowym. Musimy tam jechać i zdjęcia zrobić... Co do Zawad, to chodzi tu o to, że ten pan zawiózł sunie ze szczeniakami do syna, sam w domu nie miał warunków żeby je trzymać. Sunia zostanie wysterylizowana i adoptowana przez nowych właścicieli...

Posted

[quote name='from_wonderland']Szczeniaki sa onkowate czy bliżej nieokreślone?[/QUOTE]
takie bliżej nieokreślone, jak zawieziemy karme dla nich to zrobimy zdjęcie suni...myślałem że mamy jakieś ale niestety nie :(

Posted

[quote name='yucca']Matko! Jak przeczytałam tytuł to się przeraziłam... w miejsce jednego wyadoptowanego pojawiły się trzy nowe bidule :shake:....[/QUOTE]

niestety, ale tym razem są w bezpiecznych rekach. Nie było podstaw by je zabierać. Ludzie są bardzo odpowiedzialni. Teraz najważniejsze by znalazły szybko nowe domy.... Te z Soboty miały mniej szczęścia :(