Pat.rycja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hmmm może tu znajdę coś do jedzenia:ghost_2: Quote
Full House Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 czy nie ma jednej cghetnejk osoby aby pomoc temu psu :Zabralismy go z łancucha (wykupilismy) nakarmilismy wykapalismy ale Goldi ma powazna alergie trzeba zrobic testy, usunac z przedramienia otwarta krwawiaca narosl ,wyleczyc uszy bo biedak zaraz ogłuchnie o ile jeszcze dobrze słyszy zaszczepic przeciwko podstawowym chorobm i na wscieklizne pooniewaz pies nigdy nie posiada ł ksiazeczki zdrowia na nic nie był szczepiony......ludzie pomuszcie na to sa potrzebne pieniadze kazdy grosikm robi roznice:lol: Quote
julqa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 podnosze chlopaka:loveu:,ale robi sie coraz cięższy:evil_lol: Quote
Pat.rycja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale tak naprawdę jestem słodkim, malutkim pieseckiem:evil_lol: Quote
Igusia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Annique napisał(a):jaki on piekny jest! :buzi: Przesliczny:loveu: i taki slodki:lol: Quote
Pat.rycja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Annique, julqa- nie ma to jak pozachwycać się trochę własnym psem, bo w końcu współudziałowcami jesteśmy:p Quote
Annique Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pat.rycja napisał(a):Annique, julqa- nie ma to jak pozachwycać się trochę własnym psem, bo w końcu współudziałowcami jesteśmy:p ja jestem przeszczęśliwa że mogę pomóc i pozachwycac sie tak cudnym misiaczkiem :multi: Quote
Pat.rycja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Annique, ale może trzeba będzie ustalić -która część czyja?:eviltong: Quote
Pat.rycja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Igusia-tutaj są wieści o wynikach tego niezwykle przystojnego, malutkiego piesecka: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6714&page=74 Quote
Annique Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pat.rycja napisał(a):Annique, ale może trzeba będzie ustalić -która część czyja?:eviltong: Dobra! Moje - fafelki do miętoszenia! No i brzuszek do głaskania! :cool3: Quote
Pat.rycja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Annique napisał(a):Dobra! Moje - fafelki do miętoszenia! No i brzuszek do głaskania! :cool3: Najlepsze sobie wybrała:lol: Ja wybieram te wystające ząbki, a dla Mumina 26 za nieodwiedzanie Goldiego zostaną jajeczka:eviltong: Quote
Igusia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pat.rycja napisał(a):Igusia-tutaj są wieści o wynikach tego niezwykle przystojnego, malutkiego piesecka: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6714&page=74 Dziekuje juz sobie poczytalam:p Chlopak to moze jeszcze elektrykiem zostanie jak ma taki wplyw na prad:eviltong: Quote
Pat.rycja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wiesz Igusia, że Goldi po leczeniu to do adopcji będzie:razz: Pamiętam z wątku bullmastiffa Brusa, że molos Ci się marzy. A molos-elektryk, to już chyba szczyt marzeń:p Quote
Igusia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pat.rycja napisał(a):Wiesz Igusia, że Goldi po leczeniu to do adopcji będzie:razz: Pamiętam z wątku bullmastiffa Brusa, że molos Ci się marzy. A molos-elektryk, to już chyba szczyt marzeń:p Niestety stan mojego zwierzynca 2 psy i kot narazie eliminuja mnie z wyscigu(bo kolejka napewno sie po niego ustawi) po tego pieknisia.Dodatkowo Frodo nie akceptuje innych samcow na swoim terytorium.Nawet jako domek tymczsowy moglam oferawac cieply kacik tylko szczeniaczkom do max 5 miesiecy... Quote
Recommended Posts