Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy nie ma jednej cghetnejk osoby aby pomoc temu psu :Zabralismy go z łancucha (wykupilismy) nakarmilismy wykapalismy ale Goldi ma powazna alergie trzeba zrobic testy, usunac z przedramienia otwarta krwawiaca narosl ,wyleczyc uszy bo biedak zaraz ogłuchnie o ile jeszcze dobrze słyszy zaszczepic przeciwko podstawowym chorobm i na wscieklizne pooniewaz pies nigdy nie posiada ł ksiazeczki zdrowia na nic nie był szczepiony......ludzie pomuszcie na to sa potrzebne pieniadze kazdy grosikm robi roznice:lol:

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Annique, julqa- nie ma to jak pozachwycać się trochę własnym psem, bo w końcu współudziałowcami jesteśmy:p

ja jestem przeszczęśliwa że mogę pomóc i pozachwycac sie tak cudnym misiaczkiem :multi:

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Annique, ale może trzeba będzie ustalić -która część czyja?:eviltong:

Dobra! Moje - fafelki do miętoszenia! No i brzuszek do głaskania! :cool3:

Posted

Annique napisał(a):
Dobra! Moje - fafelki do miętoszenia! No i brzuszek do głaskania! :cool3:

Najlepsze sobie wybrała:lol: Ja wybieram te wystające ząbki, a dla Mumina 26 za nieodwiedzanie Goldiego zostaną jajeczka:eviltong:

Posted

Wiesz Igusia, że Goldi po leczeniu to do adopcji będzie:razz: Pamiętam z wątku bullmastiffa Brusa, że molos Ci się marzy. A molos-elektryk, to już chyba szczyt marzeń:p

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Wiesz Igusia, że Goldi po leczeniu to do adopcji będzie:razz: Pamiętam z wątku bullmastiffa Brusa, że molos Ci się marzy. A molos-elektryk, to już chyba szczyt marzeń:p

Niestety stan mojego zwierzynca 2 psy i kot narazie eliminuja mnie z wyscigu(bo kolejka napewno sie po niego ustawi) po tego pieknisia.Dodatkowo Frodo nie akceptuje innych samcow na swoim terytorium.Nawet jako domek tymczsowy moglam oferawac cieply kacik tylko szczeniaczkom do max 5 miesiecy...