Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mumin_26']ale ja nie jestem nieobecna z wyboru:bigcry: to niesprawiedliwe
Dobra, nie płakaj już- odstąpię Ci jednego z tych wystających zębów:p
W oczekiwaniu na nowe fotki Adiego-jeszcze jedna z archiwum-lewy profil:

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Dobra, nie płakaj już- odstąpię Ci jednego z tych wystających zębów:p

:multi: :calus: :thumbs:byle tylko nie te do usunięcia jeśli takowe by się znajdły

Posted

[quote name='Igusia']Patrycja a czy moge tak niesmialo poproscic bys sie tu zarejestrowala i oddala glos na nasze stowarzyszenie NICZYJE:oops:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3903
kazdy glos zbliza nas do wygrania pomocy z krakvetu....

Napisałam jeszcze do 3 przyjaciół z Krakowa, którzy zresztą leczą swoje piesy w lecznicy Krakvetu, więc ich udział w głosowaniu jak najbardziej uzasadniony:) Poczekam też jak mama wróci z wakacji, w końcu robi tam zakupy:) Każdy głos jest ważny

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Napisałam jeszcze do 3 przyjaciół z Krakowa, którzy zresztą leczą swoje piesy w lecznicy Krakvetu, więc ich udział w głosowaniu jak najbardziej uzasadniony:) Poczekam też jak mama wróci z wakacji, w końcu robi tam zakupy:) Każdy głos jest ważny

Dziekuje bardzo:p

Posted

OFF
Tak sobie poogldalam na molosach Wasze psiaki.Wszystkie sa cudne a zdjecia malych klusek wprost powalajce:eviltong: . Najmniej podobaja mi sie pregowane ale napewno sa tez milosnicy tego umaszczenia i mnie zakrzycza ze takie sa najpiekniejsze;)
A czy na ktoryms zdejciu jest Twoja psinka?

Posted

:offtopic: Chiałam wkleić linki, ale nie mogę znaleźć żadnej fotki, więc wkleję miniaturki. Nikita jest płowa. Mnie najbardziej podobają się bullmastiffy czerwone, z dużą czarną maską-w typie Adiego:p
2 miniaturki-żeby nie zaśmiecać wątku

Nikita ma 10 miesięcy
:offtopic:

Posted

Ladna jest:loveu: Kruszynka taka:p
Mi chyba tez bardziej sie podoba Adoniskowe umaszczenie:p
A takie plowe to bardzie mi sie kojarzy z mastifem angielskim:cool3:

Posted

Nooo, piesy są dużo większe-na tym drugim zdjęciu gruba ma niecałe 7 miesięcy. Ja sobie tak uzurpuję prawa do niej, a to właściwie pies mojej mamy, za tydzień będę w Krakowie-już się nie mogę doczekać-pewnie przez 3 miesiące jeszcze trochę się jej urosło-na szerokość na pewno:p

Tyłeczek Adonisa:D