Igusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Pat.rycja']Dzięki Igusia:loveu: Poniżej uśmiech Adiego Ach jak mi dobrze:eviltong: Quote
Igusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Patrycja a czy moge tak niesmialo poproscic bys sie tu zarejestrowala i oddala glos na nasze stowarzyszenie NICZYJE:oops: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3903 kazdy glos zbliza nas do wygrania pomocy z krakvetu.... Quote
mumin_26 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pat.rycja napisał(a):A później jajeczka i tak się obetnie:evil_lol: czyli zostanę z niczym:-( - ładny fragmencik mi wybrałaś paskudo:mad: Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Igusia ja już mój głos oddałam wczoraj, bo mam tam konto od pewnego czasu:) Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mumin_26 napisał(a):czyli zostanę z niczym:-( - ładny fragmencik mi wybrałaś paskudo:mad: Hihihihi, nieobecni nie mają racji:eviltong: Quote
mumin_26 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ale ja nie jestem nieobecna z wyboru:bigcry: to niesprawiedliwe Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='mumin_26']ale ja nie jestem nieobecna z wyboru:bigcry: to niesprawiedliwe Dobra, nie płakaj już- odstąpię Ci jednego z tych wystających zębów:p W oczekiwaniu na nowe fotki Adiego-jeszcze jedna z archiwum-lewy profil: Quote
mumin_26 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pat.rycja napisał(a):Dobra, nie płakaj już- odstąpię Ci jednego z tych wystających zębów:p :multi: :calus: :thumbs:byle tylko nie te do usunięcia jeśli takowe by się znajdły Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Igusia']Patrycja a czy moge tak niesmialo poproscic bys sie tu zarejestrowala i oddala glos na nasze stowarzyszenie NICZYJE:oops: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3903 kazdy glos zbliza nas do wygrania pomocy z krakvetu.... Napisałam jeszcze do 3 przyjaciół z Krakowa, którzy zresztą leczą swoje piesy w lecznicy Krakvetu, więc ich udział w głosowaniu jak najbardziej uzasadniony:) Poczekam też jak mama wróci z wakacji, w końcu robi tam zakupy:) Każdy głos jest ważny Quote
Igusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pat.rycja napisał(a):Napisałam jeszcze do 3 przyjaciół z Krakowa, którzy zresztą leczą swoje piesy w lecznicy Krakvetu, więc ich udział w głosowaniu jak najbardziej uzasadniony:) Poczekam też jak mama wróci z wakacji, w końcu robi tam zakupy:) Każdy głos jest ważny Dziekuje bardzo:p Quote
Igusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 OFF Tak sobie poogldalam na molosach Wasze psiaki.Wszystkie sa cudne a zdjecia malych klusek wprost powalajce:eviltong: . Najmniej podobaja mi sie pregowane ale napewno sa tez milosnicy tego umaszczenia i mnie zakrzycza ze takie sa najpiekniejsze;) A czy na ktoryms zdejciu jest Twoja psinka? Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :offtopic: Chiałam wkleić linki, ale nie mogę znaleźć żadnej fotki, więc wkleję miniaturki. Nikita jest płowa. Mnie najbardziej podobają się bullmastiffy czerwone, z dużą czarną maską-w typie Adiego:p 2 miniaturki-żeby nie zaśmiecać wątku Nikita ma 10 miesięcy :offtopic: Quote
Igusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ladna jest:loveu: Kruszynka taka:p Mi chyba tez bardziej sie podoba Adoniskowe umaszczenie:p A takie plowe to bardzie mi sie kojarzy z mastifem angielskim:cool3: Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nooo, piesy są dużo większe-na tym drugim zdjęciu gruba ma niecałe 7 miesięcy. Ja sobie tak uzurpuję prawa do niej, a to właściwie pies mojej mamy, za tydzień będę w Krakowie-już się nie mogę doczekać-pewnie przez 3 miesiące jeszcze trochę się jej urosło-na szerokość na pewno:p Tyłeczek Adonisa:D Quote
Igusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Pat.rycja'] Tyłeczek Adonisa:D Baaaardzo powabny tyleczek:eviltong: Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Adi i jego nowa obroża-w czerwonym mu do twarzy:loveu: Quote
Pat.rycja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jutro będą nowe foty Adiego:cool3:, dopiero jutro:( Dobranoc Adi Quote
Igusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Pat.rycja']Adi i jego nowa obroża-w czerwonym mu do twarzy:loveu: jaki przystojniak:p Quote
Pat.rycja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dzien dobry Adi Adi na tym ostatnim zdjeciu wyglada na superznudzonego, chyba już wie, że jest gwiazdą:p Quote
Pat.rycja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 W oczekiwaniu na nowe zdjęcia -jeszcze jedno wyciągnięte z archiwum: A ja cały czas zbieram się do napisania maila do tej hodowli słowackiej-z której pochodzi Adonis.. Quote
Pat.rycja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cześć Adonisie, buuu chciałabym jakieś nowe wieści od Adiego, buuu Quote
Recommended Posts