Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaLOlina napisał(a):
hehe wiesz mi sie zdaje ze ja wlazlam w link ktory mi podalas i to byla na Wawe a ja GENIUSZ normalnie teraz bede z siebie glupa przez telefon robic...tsss
moze ci panstwo zadzwonia tez do Ciebie-Pan bardzo mily-od wiekow ma sznaucery ale oboje starsi wiec chca tez starszego psa...moze Kruch???tylko zeby nie przestraszyli sie jego wielkosci;)

wiesz co ja tenlink poprostu z google wziełam.. i wpisałam w wyszukiwarke.. "zółte strony" a nie brałam pod uwage czy to wawa czy poznan .. hmm ale chyba może zaraz poszukam czyinfo ..moze żółte strony to tylko dodatek warszawski.. ???

Posted

mam ci ich nr podeslac???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
'dzien dobry, dzwonie z taka ankieta do warszawiakow. mam na 'zbyciu' cudnego sznaucera olbrzyma. czy nie zechcieli by Panstwo dac mu domu??? ' :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

kaLOlina napisał(a):
maja teraz sredniaka tez 6cio letniego:) i zmarl im niedawno blue terier i nioe moga sobie poradzic z pustka w domu;)

oj to jak oni maja psa i to samca to raczej odpada bo moj Kruch go zje na dziendobry.. jest łagodny do psów ale na terytorium neutralnym..na podwórku wita sie ze wszystkimi..ale pod jednym dachem niestety niekoniecznie..

Posted

łee no szkoda:( Misiek akceptuje inne psy-choc nie wszystkie:diabloti: :diabloti: :diabloti:

ale my w Pn mamy tez zolte strony...lece z Michem na spacer nr2 i kupie gazete normalnie!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: moze Misiek i Kruch sa ogolnie w calej Polasce???:-o :-o :-o :-o

Posted

łahahah ale bym sie usmiala:
'dzien dobry, my tu z Karpacza'
'dzien dobry ja tu z pomorza'
tssssss
ci panstwo chciali go dzis zobaczyc o pytaja gdzie mieszkam - hie hie -ja nie wiedzialam skad maja wiadomosc o Michu- i podaje adres- a ona 'co gdzie to jest??? nie wiem nie wiem...jakies nowe osiedle??jaka Arena??o co pani chodzi???? to ja dam meza;)' łehahahahhaha:P

Posted

kaLOlina napisał(a):
łahahah ale bym sie usmiala:
'dzien dobry, my tu z Karpacza'
'dzien dobry ja tu z pomorza'
tssssss
ci panstwo chciali go dzis zobaczyc o pytaja gdzie mieszkam - hie hie -ja nie wiedzialam skad maja wiadomosc o Michu- i podaje adres- a ona 'co gdzie to jest??? nie wiem nie wiem...jakies nowe osiedle??jaka Arena??o co pani chodzi???? to ja dam meza;)' łehahahahhaha:P

ahahahaha.. no to dobre!!! całe szcescie to tylko 2,44 pln kosztuje....

Posted

Cioteczki ale ubaw :D
Ale im więcej ogłoszeń tym lepiej. Zresztą jak ktoś rzeczywiście będzie chciał czy Micha czy Krucha to go odległość nie zrazi, w końcu to nie drugi koniec Polski z Wawy do Poznania!

Posted

hie hie ja to zawsze musze cos tak zrobis ze jak juz oglaszam to w innym miescie...ze mna zawsze jest ubaw...jak np wczorajsza szopka w schronie by pyze wydobyc...;) hie hie

Posted

heheh..ale ja mam genialną koleżankę... :evil_lol:
Karola..ddobra jesteś. :crazyeye:
Biedny Michu, z taką ciotką to domu nie znajdzie, :eviltong:

Posted

Karolina...zbliża się sobota...czas zrobić ustalenia :cool3:
Proponuję...Michu do mnie jutro po południu...
Czekam na akceptację...

Posted

a wiec tak...
Hala jutro jade do lasau ne weekend nie bedzie mnie i Micha i nie bedzie netu ani nic tylko odpoczynek:):):)
!!!!!!!
dziekuje bardzo Rene@Rabik ktora dzis poznalam:) jest bardzo fajna-i mysle ze teraz ma mnie na glowie-bo jak tylko cos z Michem to bede sie jej radzila:) dziekuje za tabletki za kocyk zabawki smakolyki i za pieniazki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MASZ WIELKIE SERDUSZKO I BARDZO DOBRZE DOGADUJESZ SIE Z MICHEM;) Z LESZKIEM ZRESZTA TEZ...;)
pozdrawiam i znikam...