kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 maja teraz sredniaka tez 6cio letniego:) i zmarl im niedawno blue terier i nioe moga sobie poradzic z pustka w domu;) Quote
elainfo Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):hehe wiesz mi sie zdaje ze ja wlazlam w link ktory mi podalas i to byla na Wawe a ja GENIUSZ normalnie teraz bede z siebie glupa przez telefon robic...tsss moze ci panstwo zadzwonia tez do Ciebie-Pan bardzo mily-od wiekow ma sznaucery ale oboje starsi wiec chca tez starszego psa...moze Kruch???tylko zeby nie przestraszyli sie jego wielkosci;) wiesz co ja tenlink poprostu z google wziełam.. i wpisałam w wyszukiwarke.. "zółte strony" a nie brałam pod uwage czy to wawa czy poznan .. hmm ale chyba może zaraz poszukam czyinfo ..moze żółte strony to tylko dodatek warszawski.. ??? Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mam ci ich nr podeslac???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 'dzien dobry, dzwonie z taka ankieta do warszawiakow. mam na 'zbyciu' cudnego sznaucera olbrzyma. czy nie zechcieli by Panstwo dac mu domu??? ' :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
elainfo Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):maja teraz sredniaka tez 6cio letniego:) i zmarl im niedawno blue terier i nioe moga sobie poradzic z pustka w domu;) oj to jak oni maja psa i to samca to raczej odpada bo moj Kruch go zje na dziendobry.. jest łagodny do psów ale na terytorium neutralnym..na podwórku wita sie ze wszystkimi..ale pod jednym dachem niestety niekoniecznie.. Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 łee no szkoda:( Misiek akceptuje inne psy-choc nie wszystkie:diabloti: :diabloti: :diabloti: ale my w Pn mamy tez zolte strony...lece z Michem na spacer nr2 i kupie gazete normalnie!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: moze Misiek i Kruch sa ogolnie w calej Polasce???:-o :-o :-o :-o Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 łahahah ale bym sie usmiala: 'dzien dobry, my tu z Karpacza' 'dzien dobry ja tu z pomorza' tssssss ci panstwo chciali go dzis zobaczyc o pytaja gdzie mieszkam - hie hie -ja nie wiedzialam skad maja wiadomosc o Michu- i podaje adres- a ona 'co gdzie to jest??? nie wiem nie wiem...jakies nowe osiedle??jaka Arena??o co pani chodzi???? to ja dam meza;)' łehahahahhaha:P Quote
elainfo Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):łahahah ale bym sie usmiala: 'dzien dobry, my tu z Karpacza' 'dzien dobry ja tu z pomorza' tssssss ci panstwo chciali go dzis zobaczyc o pytaja gdzie mieszkam - hie hie -ja nie wiedzialam skad maja wiadomosc o Michu- i podaje adres- a ona 'co gdzie to jest??? nie wiem nie wiem...jakies nowe osiedle??jaka Arena??o co pani chodzi???? to ja dam meza;)' łehahahahhaha:P ahahahaha.. no to dobre!!! całe szcescie to tylko 2,44 pln kosztuje.... Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 zarza sparwdze czy w poznaniu mamy jakies zolte strony;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cioteczki ale ubaw :D Ale im więcej ogłoszeń tym lepiej. Zresztą jak ktoś rzeczywiście będzie chciał czy Micha czy Krucha to go odległość nie zrazi, w końcu to nie drugi koniec Polski z Wawy do Poznania! Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 hie hie ja to zawsze musze cos tak zrobis ze jak juz oglaszam to w innym miescie...ze mna zawsze jest ubaw...jak np wczorajsza szopka w schronie by pyze wydobyc...;) hie hie Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina gdyby nie twoje szopkarskie umiejętności to Pyza i Kropka nadal by gniły w schronie! A tak dziewczyny już bezpieczne, zadowolone. Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: nikt tu nie zgalada??? Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 heheh..ale ja mam genialną koleżankę... :evil_lol: Karola..ddobra jesteś. :crazyeye: Biedny Michu, z taką ciotką to domu nie znajdzie, :eviltong: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 hehe chcialam dobrze...najwyzej znow pojedziemy do Wawy;) hahaha Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Nie wiem czy mojemu TZowi będzie tak do śmiechu jak mu to oznajmę :eviltong: Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Karolina...zbliża się sobota...czas zrobić ustalenia :cool3: Proponuję...Michu do mnie jutro po południu... Czekam na akceptację... Quote
BosiaB_86 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :roflt:fajna historia z tymi ogłoszeniami :evil_lol: Karolina jesteś normalnie :cool2: ;) Miśku hoooppp w górę po domeczek (może w Warszawie ;) ) Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 hahah..ja już MIska drugi raz nie zawiozę do Warszawy... Quote
BosiaB_86 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hala napisał(a):hahah..ja już MIska drugi raz nie zawiozę do Warszawy... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a wiec tak... Hala jutro jade do lasau ne weekend nie bedzie mnie i Micha i nie bedzie netu ani nic tylko odpoczynek:):):) !!!!!!! dziekuje bardzo Rene@Rabik ktora dzis poznalam:) jest bardzo fajna-i mysle ze teraz ma mnie na glowie-bo jak tylko cos z Michem to bede sie jej radzila:) dziekuje za tabletki za kocyk zabawki smakolyki i za pieniazki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MASZ WIELKIE SERDUSZKO I BARDZO DOBRZE DOGADUJESZ SIE Z MICHEM;) Z LESZKIEM ZRESZTA TEZ...;) pozdrawiam i znikam... Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina zasługujesz na odpoczynek! Miłego łykenda :D Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 tiaaaa ja nie wiem jak przezyje bez wiesci co u moich pupilow...zamiast odpoczywac z michem bede zarla palce z nerwow;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jeśli chodzi o Pyzulę to od czego są telefony. Możesz u mnie zamówić serwis smsowy :) całkiem gratis ;) Quote
Recommended Posts