kaLOlina Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 hop do gory Misek...:) na dobranoc wielki buziak:) Quote
Donvitow Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Super jesteście Pyrki Ziemniak PS trzymam kciuki za "sznaucerka" Quote
kaLOlina Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Misiek po 1wszej kapieli-bardzo ladnie wszystko zniosl:) panikowal troszke ale nie warczal ani nic-tylko miny robil 'zbitego psa' i probowal z wanny uciec:) :razz: a czesanko-u lala uwielbia sam sie nadstawial...ile siersci z niego wyciagnelam;) a ile jeszcze wyciagnie fryzjer;) zauwazylam dwie sprawy: Michu mial jakby 'braki' w siersci jak po jakims ugyzieniu-nad lopatka ...ledwo bylo widac...ale po kapieli zauwazylam ze to jest chyba wypalony(?:mad: )trojkat rownoboczny...hmmm taka symetria jako blizna po jakis zebach??? watpie... i dwa-michu z drugiej strony ma cos z bokiem-jak go mylysmy z mamuta chyba zadrapalysmy jakas stara rane...:( az zawyl z bolu...to samo jak czeslam..juz nie ogladalam-nie chce go stersowac zwlaszcza jak boli-nic z rany nie wycieka..ale caly czas sie tam lize...uhhh:shake: no i Michu nadal nie chce jesc nic poza bulkami, chrupkami ktore powinien dostawac w nagrode a nie jako zarcie i resztkami dowolnymi z talerza...(w malych ilosciach-tylko probuje;) ) Quote
kaLOlina Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 michu dzis ostatni raz cie podnosze biegnij biegnij na pierwsza.... Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ha ha szukam szukam po necie wszystkiego o sznaucerach i widze foty zaniedbanych psiakow ze schronu i jakbym Miska widziala!!:razz: hala moze wrzuc w temacie ze to mix sznaucera...do poniedzialku bede o nim pisala "sznaucer" a po fryzjerze juz bez cudzyslowia!!!!:eviltong: Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :placz: qrde qrde qrde:(:(:( dziewczyny ...glaskalam dzis micha i chyba dotknelam jego boku-myslalam ze mnie ugryzie...nawet nie zlapal mnie zebami ale zareagowal jak typowy pies kiedy sie go dotknie w miejsce gdzie go boli...az sie wystraszylam:crazyeye: teraz siedzi na 'swoim'miejscu i wie ze zle zrobil... najgorsze ze ja w tej jego gestej siersci nic nie widze zadnej rany...ani nic...:( buuu michu co sie dzieje...:cry: :cry: :cry: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 kaLOlina napisał(a): Śliczna kudłata mordka :loveu: :loveu: Karolinko, to jest pies ze schroniska, na pewno po nie najlepszych przeżyciach...nigdy nie bedziemy pewni jego reakcji po tak krótkim pobycie w domu - miejscu bezpiecznym :roll: Myślę że trzeba dać mu troche czasu, i sobie również ;) Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 wiem wiem ale on jest bardzo lagodny...mysle ze wczoraj przy kapieli hmm zadrapalam mu stara rane...albo sie w wannie uderzyl?? :( chodzi o to ze tylko na ten jeden bok tak reaguje:( ehhh a jest taki siersciuch ze NIC tam znalezc nie moge tan widze tylko jakies stare blizny:shake: ...moze po fryzjerze bedzie lepiej go obejrzec... a michu jest tak lagodny-nie wiem czy on kiedys w ogole kogos ugryzl-nawet jak go pies zaatakowal to sie skulil:shake: on jest b.grzeczny jak na psa ze schronu-moja nuska to przez pierwszy PONAD rok dom mi roznosila jak zostawala sama:eviltong: sofy fotele rozdarte ...posciele tez...zabawki poniszczone:eviltong: wiec Michu jest serio :loveu: kochany...czekam az jakis maly diebel z niego wylezie:diabloti: hehe :) 3majmy kciuki zeby znalazl domek... Quote
Hala Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 A jak wet go ogladał to nic nie zauwazył? Co on tam może mieć? Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 nie wiem ja tez nic nie widze-bo ma tak gesta siersc:( bylismy razem w slepiku zoologicznym, michu robil degustacje:cool3: ...probowal wszystkich suchych karm...wybral Purine z jagnieciny-inne mu nie smakowaly, no i ewentualnie Royala...hehe wiadomo:p ...dostal tez kilka prezencikow od wlasicielki-jakies niby nozki i uszka do zjedzenia-zabawy;) i kupilismy mu cudowne szelki-prezentuje sie rewelacja sliczny pies!!:razz: od razu lepiej sie szlo-juz tak nie ciagnal mocno...szedl w sumie na luznej smyszy!!!:multi:kiedys zrobie mu foteczki i tu wstawie:razz: przystojny jest... aaa no i jak bylismy w sklepie to wlazla LISTONOSZKA!!wsumie to pani ze sklepu jej nie lubi-mowi ze jest wredna i przychodzi raz na jakis czas po chrupki dla psa i wlascielka jest pewna ze sama je zjada:eviltong: no ale jak Michu zobaczyl LISTONOSZKE to normalnie zaczal 'bronic terenu' skoczyl na nia-nie wiem czy chcial ja ugryzc czy co bo byl na smyczy i nie doskoczyl...i zaczal szczekac na nia:eviltong: heheh piesek obronny:cool3: no moj dzielny psiak :evil_lol: a teraz hopaj michu po domek...niwiele ludzi cie tu odwiedza:-( Quote
Hala Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 jak to "kiedyś zrobię foteczki"?? :angryy: Proszę Karolcia ubrac psa natychmiast w nowe szeleczki i zrobić sesję! :diabloti: Czekam na zdjećia! Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 haha karolcia zrobi jeszcze dzis foteczki ale nie teraz MAM GODZINE na produkcje 4stron z byskotliwym podsumowaniem:( Quote
Hala Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Ja nie zapomniałam o foteczkach w szeleczkach :mad: Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 juz juz obiad zjem wlapie sie i idziemy na pscer:) to ladne fotki zrobie:) Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 czekamy na banerek...chetnie go sobie wkleje.. hop Misiu niech wszyscy wiedza ze jestes kochany i zaslugujesz na piekny domek!! Quote
Hala Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Karolcia..pamietaj, jutro pies mój :evil_lol: W szeleczkach Quote
Hala Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 no pieknie..obiecała fotki Miśka...i zniknęła :angryy: Quote
Hala Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 w szelkach czy bez..i tak jutro zabieram Cię na spacerek :mad: Quote
Recommended Posts