Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem daleka od klotni,ale skoro ktos tylko tak to odbiera,to juz jego sprawa.Wcale nie mam pretensji o to,ze ktos nie oddal mi pieska,chodzilo mi o cos zupelnie innego.O to,ze Asia M,pisze tylko w polowie prawde,na temat tej adopcji,gdy go chcialam wziasc wczesniej! Wczesniej byl tez zupelnie inny watek! Owszem,dobrze byloby dodac,ze na sms-y niektore osoby nie odpisuja.Tylko,ze zwykle teoria mija sie z praktyka.

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu wiem, że na początku domek dla Mieszka szukany był w całej Polsce, bo śledziłam jego wątek praktycznie od początku ;)

To ja 3mam nadal kciuki, żeby znalazł sie jakiś dobry, naprawdę kochający domek...ale na szczęście ze świadomością, że w razie czego Mieszko ma gdzie sie podziać, więc jednym słowem myślami jestem spokojniejsza :lol: :razz:

A jeśli chodzi o ostatnią wypowiedź Czoko to powiem tak: ja nie wiem, która z Was mówi w 100% prawdę, bo jak było faktycznie wiecie tylko wy dwie. Ale szczerze mówiąc jestem bardziej po stronie Asi bo to ona w końcu jest obecnym opiekunem Mieszka i to ona ma prawo decydować komu go ewentualnie odda...
A Twoje wypowiedzi i zarzuty w stronę Asi można moim zdaniem odebrać tylko jako prowokację do kłótni i podejrzewam, że nie jestem jedyna osobą, która to tak odebrała...
I zupełnie nie rozumiem co masz na myśli pisząc: "Wczesniej byl tez zupelnie inny watek!" ??!!

Posted

Bosiu- nie wiem,co Ty widzisz groteskowego i komicznego w transporcie psow samolotem??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Duzo lepszy jest samolot od samochodu czy pociagu,chocby pod tym wzgledem,ze transport z jednego konca Polski na drugi koniec Polski trwa o wiele mniej!!! Nawet sa juz firmy,ktore zajmuja sie transportem powietrznym zwierzakow. I teraz wcale nie chodzilo mi o Mieszka. Nie zamierzam dalej walkowac tego tematu i poza tym nie napisalam,ze Asie M cos przerosnie!!! Napisalam cos zupelnie innego,ale tu ktos z moich tekstow wybiera zupelnie cos innego!!! Niczego tu nie pisze w kontekscie zlosliwosci!! Napisalam,tylko i wylacznie swoje spostrzezenia,ktore z mojej strony dalekie sa od zlosliwosci!! Mieszko szukaj domciu!!!

Posted

Koniec kłótni. Niepotrzebnie dałam się sprowokować.
Na Dogo jednoczymy się w pomocy zwierzętom i taka jest funkcja tego forum, a nie przepychanki. Z mojej strony wszystko zostało powiedziane i każdą kolejną prowokację będę ignorować.
Za chwilę wkleję nowe fotki :).