Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja jestem daleka od klotni,ale skoro ktos tylko tak to odbiera,to juz jego sprawa.Wcale nie mam pretensji o to,ze ktos nie oddal mi pieska,chodzilo mi o cos zupelnie innego.O to,ze Asia M,pisze tylko w polowie prawde,na temat tej adopcji,gdy go chcialam wziasc wczesniej! Wczesniej byl tez zupelnie inny watek! Owszem,dobrze byloby dodac,ze na sms-y niektore osoby nie odpisuja.Tylko,ze zwykle teoria mija sie z praktyka. Quote
BosiaB_86 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asiu wiem, że na początku domek dla Mieszka szukany był w całej Polsce, bo śledziłam jego wątek praktycznie od początku ;) To ja 3mam nadal kciuki, żeby znalazł sie jakiś dobry, naprawdę kochający domek...ale na szczęście ze świadomością, że w razie czego Mieszko ma gdzie sie podziać, więc jednym słowem myślami jestem spokojniejsza :lol: :razz: A jeśli chodzi o ostatnią wypowiedź Czoko to powiem tak: ja nie wiem, która z Was mówi w 100% prawdę, bo jak było faktycznie wiecie tylko wy dwie. Ale szczerze mówiąc jestem bardziej po stronie Asi bo to ona w końcu jest obecnym opiekunem Mieszka i to ona ma prawo decydować komu go ewentualnie odda... A Twoje wypowiedzi i zarzuty w stronę Asi można moim zdaniem odebrać tylko jako prowokację do kłótni i podejrzewam, że nie jestem jedyna osobą, która to tak odebrała... I zupełnie nie rozumiem co masz na myśli pisząc: "Wczesniej byl tez zupelnie inny watek!" ??!! Quote
Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Bosiu- nie wiem,co Ty widzisz groteskowego i komicznego w transporcie psow samolotem??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Duzo lepszy jest samolot od samochodu czy pociagu,chocby pod tym wzgledem,ze transport z jednego konca Polski na drugi koniec Polski trwa o wiele mniej!!! Nawet sa juz firmy,ktore zajmuja sie transportem powietrznym zwierzakow. I teraz wcale nie chodzilo mi o Mieszka. Nie zamierzam dalej walkowac tego tematu i poza tym nie napisalam,ze Asie M cos przerosnie!!! Napisalam cos zupelnie innego,ale tu ktos z moich tekstow wybiera zupelnie cos innego!!! Niczego tu nie pisze w kontekscie zlosliwosci!! Napisalam,tylko i wylacznie swoje spostrzezenia,ktore z mojej strony dalekie sa od zlosliwosci!! Mieszko szukaj domciu!!! Quote
Asia_M Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Koniec kłótni. Niepotrzebnie dałam się sprowokować. Na Dogo jednoczymy się w pomocy zwierzętom i taka jest funkcja tego forum, a nie przepychanki. Z mojej strony wszystko zostało powiedziane i każdą kolejną prowokację będę ignorować. Za chwilę wkleję nowe fotki :). Quote
Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Asiu M-do jakiego obszaru masz zamiar znalezc Mieszkowi domek,bo przeciez woj.slaskie jest duze. Quote
Asia_M Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Przedwczoraj na spacerku :): MNIAM MNIAM :lol: Mały śmignął do góry 5 cm :) Na początku był niejadkiem, a teraz wcina aż miło :) Quote
Matusz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 śliczny ten twój Mieszko cioteczko :D :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts