Asia_M Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 carolinascotties napisał(a):Haha- obyś w magiczną godzinę wypowiedziała te słowa Cioteczko :) :evil_lol: A taaaam, nie będę się gryzła w język :) Chciałabym bardzo, żeby mógł zostać, a z drugiej strony myślę, że ktoś go pokocha równie mocno :) Przecież on jest taki słodki:loveu: Quote
Asia_M Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Ejjjj, KASIEK, przerosłaś teraz samą siebie!!!:lol: TO JEST BOSKIE!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
DarkAngels Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 MIESZKO nadal szuka domku :) On jest taki sweeety :) Kto go pokocha? :loveu: Quote
Celina12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Rozkoszny i Cudny Mieszko....a jak jeszcze Asia mieszka na ulicy Mieszka to nic tylko zostawiać sobie-Mieszka :diabloti: Quote
BosiaB_86 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A jak sie dziś nasz Mieszko w ogóle czuje?! Mam nadzieje, że już dobrze, a przynajmniej lepiej niż wczoraj... :lol: ja niestety na razie nic nie wskórałam :placz: wśród znajomych będzie ciężko bo albo już mają psiaka, albo nie mogą mieć (bądź nie chcą) a o rodzince już nie wspomne... :angryy: no ale oczywiście sie nie poddaje...będę walczyć dalej :cool3: hmm a może jakieś ogłoszonka dla Mieszka?! bo chyba jeszcze żadnych nie ma (a może sie mylę?)?! No chyba, że ciocia Asia już podjęła decyzje i Mieszko zostaje u niej :evil_lol: PS Kasiu naprawdę śliczne te foteczki :loveu: Quote
Asia_M Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Bosiu, są ogłoszenia. Ludzie dzwonią, ale znad morza, z Jeleniej Góry, z Warszawy....A my chcemy Miesia ulokować gdzieś blisko, aby móc sprawdzić domek. Psinio czuje się bardzo dobrze:) Przez miesiąc ma przyjmowac takie specjalne granulki i może przepuklinka się wchłonie. Quote
DarkAngels Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A może jednak spróbować ulokować go np w olsztynie, warszawie lb w okolicach. Ja bym w tedy pojechał sprawdzić domek, a potem bym zrobił wizyte np po 2 tygodniach i bym zobaczył jak on sie czuje :) Quote
BosiaB_86 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Qrcze a gdzie ci wszyscy Dogomaniacy i dobrzy ludzie ze śląska??!! Nikt u nas nie chce takiego śliczniutkiego Mieszka przygarnąć i dać mu kochający domek na który zasługuje?! :placz: Ja już nie wiem co robić?! :shake: Czy poczekać bo może jednak znajdzie sie jakaś dobra dusza na śląsku i przygarnie Mieszka, czy może lepiej zaryzykować dalszą podróż i pozwolić go adoptować komuś z okolic Olsztyna lub Wa-wy , taK jak radzi Przemas?! :placz: Qrcze czemu moja mamcia nie chce sie zgodzić na drugiego psiaka??!! :placz: Bo tata już prawie dał sie przekonać :evil_lol: A może by zrobić jakieś ogłoszenie takie w formie plakatu i porozwieszać w okolicy (nie wszyscy odwiedzają takie strony z ogłoszeniami w necie)?! Co wy na to?! Jeśli to by nie pomogło to wtedy zaryzykowalibyśmy podróż na mazury albo do Wa-wy... :cool3: Quote
Asia_M Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 przemas-ol napisał(a):A może jednak spróbować ulokować go np w olsztynie, warszawie lb w okolicach. Ja bym w tedy pojechał sprawdzić domek, a potem bym zrobił wizyte np po 2 tygodniach i bym zobaczył jak on sie czuje :) Jeszcze troszeńkę poczekamy i jak nic sie nie zmieni to poprosimy kochanego Wujaszka żeby sprawdził domeczek. Quote
BosiaB_86 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asia_M napisał(a):Jeszcze troszeńkę poczekamy i jak nic sie nie zmieni to poprosimy kochanego Wujaszka żeby sprawdził domeczek. hmm a to mamy już jakiś konkretny domek na oku Ciociu Asiu?! :cool3: A może chodzi w dalszym ciągu o tą Panią z Gdańska, która sie przeprowadza do Olsztyna :cool3: A ja tak nieśmiłao zapytam - co z moją propozycją ogłoszeń w formie plakatów?! :oops: PS zapomniałam w poprzednim poście :oops: BARDZO SIE CIESZĘ, że Mieszko ma sie już lepiej :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ciociu Asiu jak dziś miewa sie Mieszko?! :loveu: Są jakieś wieści odnośnie domeczku?! Czekam z niecierpliwością na wiadomość:cool3: Quote
Enid Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 jak tam Mieszko? hm ja będę w piątek u taty w sklepie zoologicnzym w Myslowicach, mogę powiesić plakacik. Tmameiszka dużo osób ktorekochają zwierzaki. TYlko jakichś danych potrzebuje:) hm ale skopiuje z allegro ok? Quote
Asia_M Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kochani! Mieszka pokochała moja Ciocia (z Cze-wy) i trafi on do niej mniej więcej za tydzień:multi: :multi: :multi: Jupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Quote
iwonamaj Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wspaniała wiadomość!!!:multi: :multi: :multi: Quote
BosiaB_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no to bardzo sie cieszę :multi::multi::multi: to przynajmniej będziesz mogła go odwiedzać i informować cioteczki jak sie miewa (liczymy także na foteczki) :cool3::cool3::cool3: Quote
DarkAngels Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To mam rozumieć, że Mieszko znalazł domek ? Jak tak to super :laola: Ale się ciesze :multi: Ciociu Asiu jak będzie na dogo i na gg to sie do mnie jakoś oidezwij - jest bardzo pilna sprawa :) Quote
Matusz Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Asia_M napisał(a):Kochani! Mieszka pokochała moja Ciocia (z Cze-wy) i trafi on do niej mniej więcej za tydzień:multi: :multi: :multi: Jupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! ale suuper !! bardzo sie ciesze Cioteczko :multi::multi: CZyli Julkowi mam powiedzieć, że już na niego czekasz tak ??:loveu::loveu::cool3::cool3: Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 HURA!!!!!! Cieszę się bardzo-no i Asia będzie Go miała "pod ręką ":diabloti: Quote
BosiaB_86 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hehe dawno nikt nie zaglądał do Mieszka bo znalazł domek :multi: Ale ja zaglądam z pytaniem CO U NIEGO SŁYCHAĆ?! :cool3: Jak tam jego przepuklinka?! No i dziś chyba miał trafić do nowego domku? Będe wdzięczna za wiadomość cioteczko Asiu :lol: Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Hehe dawno nikt nie zaglądał do Mieszka bo znalazł domek :multi: Ale ja zaglądam z pytaniem CO U NIEGO SŁYCHAĆ?! :cool3: Jak tam jego przepuklinka?! No i dziś chyba miał trafić do nowego domku? Będe wdzięczna za wiadomość cioteczko Asiu :lol: oooo:multi::multi::multi: nie wiedziałem, że Mieszko już w nowym domku !! super, powodzenia Mieszko !! :multi::multi: Quote
BosiaB_86 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 No jak sie nie mylę to właśnie dziś miał tam trafić wujaszku :cool3: No i chciałabym wiedzieć co u niego? Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 BosiaB_86 napisał(a):No jak sie nie mylę to właśnie dziś miał tam trafić wujaszku :cool3: No i chciałabym wiedzieć co u niego? aha, no to czekamy na wieści !! :) Quote
Kasia25 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hallo! Asiek, gdzie Ty? Uschłaś z tęsknoty, za nudziarzem? WARACAJ! Mieszko, maluchu niech ci się dobrze wiedzie słoneczko! Quote
Recommended Posts