Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

carolinascotties napisał(a):
Haha- obyś w magiczną godzinę wypowiedziała te słowa Cioteczko :) :evil_lol:

A taaaam, nie będę się gryzła w język :) Chciałabym bardzo, żeby mógł zostać, a z drugiej strony myślę, że ktoś go pokocha równie mocno :) Przecież on jest taki słodki:loveu:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak sie dziś nasz Mieszko w ogóle czuje?! Mam nadzieje, że już dobrze, a przynajmniej lepiej niż wczoraj... :lol:
ja niestety na razie nic nie wskórałam :placz: wśród znajomych będzie ciężko bo albo już mają psiaka, albo nie mogą mieć (bądź nie chcą) a o rodzince już nie wspomne... :angryy:
no ale oczywiście sie nie poddaje...będę walczyć dalej :cool3:

hmm a może jakieś ogłoszonka dla Mieszka?! bo chyba jeszcze żadnych nie ma (a może sie mylę?)?! No chyba, że ciocia Asia już podjęła decyzje i Mieszko zostaje u niej :evil_lol:

PS Kasiu naprawdę śliczne te foteczki :loveu:

Posted

Bosiu, są ogłoszenia. Ludzie dzwonią, ale znad morza, z Jeleniej Góry, z Warszawy....A my chcemy Miesia ulokować gdzieś blisko, aby móc sprawdzić domek.
Psinio czuje się bardzo dobrze:) Przez miesiąc ma przyjmowac takie specjalne granulki i może przepuklinka się wchłonie.

Posted

A może jednak spróbować ulokować go np w olsztynie, warszawie lb w okolicach. Ja bym w tedy pojechał sprawdzić domek, a potem bym zrobił wizyte np po 2 tygodniach i bym zobaczył jak on sie czuje :)

Posted

Qrcze a gdzie ci wszyscy Dogomaniacy i dobrzy ludzie ze śląska??!! Nikt u nas nie chce takiego śliczniutkiego Mieszka przygarnąć i dać mu kochający domek na który zasługuje?! :placz:

Ja już nie wiem co robić?! :shake: Czy poczekać bo może jednak znajdzie sie jakaś dobra dusza na śląsku i przygarnie Mieszka, czy może lepiej zaryzykować dalszą podróż i pozwolić go adoptować komuś z okolic Olsztyna lub Wa-wy , taK jak radzi Przemas?!

:placz: Qrcze czemu moja mamcia nie chce sie zgodzić na drugiego psiaka??!! :placz: Bo tata już prawie dał sie przekonać :evil_lol:

A może by zrobić jakieś ogłoszenie takie w formie plakatu i porozwieszać w okolicy (nie wszyscy odwiedzają takie strony z ogłoszeniami w necie)?! Co wy na to?! Jeśli to by nie pomogło to wtedy zaryzykowalibyśmy podróż na mazury albo do Wa-wy... :cool3:

Posted

przemas-ol napisał(a):
A może jednak spróbować ulokować go np w olsztynie, warszawie lb w okolicach. Ja bym w tedy pojechał sprawdzić domek, a potem bym zrobił wizyte np po 2 tygodniach i bym zobaczył jak on sie czuje :)

Jeszcze troszeńkę poczekamy i jak nic sie nie zmieni to poprosimy kochanego Wujaszka żeby sprawdził domeczek.

Posted

Asia_M napisał(a):
Jeszcze troszeńkę poczekamy i jak nic sie nie zmieni to poprosimy kochanego Wujaszka żeby sprawdził domeczek.

hmm a to mamy już jakiś konkretny domek na oku Ciociu Asiu?! :cool3: A może chodzi w dalszym ciągu o tą Panią z Gdańska, która sie przeprowadza do Olsztyna :cool3:

A ja tak nieśmiłao zapytam - co z moją propozycją ogłoszeń w formie plakatów?! :oops:

PS zapomniałam w poprzednim poście :oops: BARDZO SIE CIESZĘ, że Mieszko ma sie już lepiej :loveu:

Posted

jak tam Mieszko? hm ja będę w piątek u taty w sklepie zoologicnzym w Myslowicach, mogę powiesić plakacik. Tmameiszka dużo osób ktorekochają zwierzaki. TYlko jakichś danych potrzebuje:) hm ale skopiuje z allegro ok?

Posted

no to bardzo sie cieszę :multi::multi::multi:
to przynajmniej będziesz mogła go odwiedzać i informować cioteczki jak sie miewa (liczymy także na foteczki) :cool3::cool3::cool3:

Posted

To mam rozumieć, że Mieszko znalazł domek ? Jak tak to super :laola: Ale się ciesze :multi: Ciociu Asiu jak będzie na dogo i na gg to sie do mnie jakoś oidezwij - jest bardzo pilna sprawa :)

Posted

Asia_M napisał(a):
Kochani!
Mieszka pokochała moja Ciocia (z Cze-wy) i trafi on do niej mniej więcej za tydzień:multi: :multi: :multi: Jupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

ale suuper !! bardzo sie ciesze Cioteczko :multi::multi:

CZyli Julkowi mam powiedzieć, że już na niego czekasz tak ??:loveu::loveu::cool3::cool3:

Posted

Hehe dawno nikt nie zaglądał do Mieszka bo znalazł domek :multi:
Ale ja zaglądam z pytaniem CO U NIEGO SŁYCHAĆ?! :cool3: Jak tam jego przepuklinka?! No i dziś chyba miał trafić do nowego domku?
Będe wdzięczna za wiadomość cioteczko Asiu :lol:

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Hehe dawno nikt nie zaglądał do Mieszka bo znalazł domek :multi:
Ale ja zaglądam z pytaniem CO U NIEGO SŁYCHAĆ?! :cool3: Jak tam jego przepuklinka?! No i dziś chyba miał trafić do nowego domku?
Będe wdzięczna za wiadomość cioteczko Asiu :lol:

oooo:multi::multi::multi: nie wiedziałem, że Mieszko już w nowym domku !!

super, powodzenia Mieszko !! :multi::multi:

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
No jak sie nie mylę to właśnie dziś miał tam trafić wujaszku :cool3:
No i chciałabym wiedzieć co u niego?

aha, no to czekamy na wieści !! :)