Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja też trzymam kciuki!! czy jakiś kontakt Ci został po ogłoszeniu sensnowny karusiap? :cool3::cool3:

Posted

Dzwonilam znow do Paco:)Pan mowil,ze byli na dlluuugim spacerze i teraz wszystkie psy spia...Podobno Paco meczy okrutnie zabawa tamte psiaki i jak sa zmeczone to warcza i wtedy się je rozdziela...Pan powiedzial,ze Paco zaadaptowal się szybciej niż oni.....:evil_lol:jest grzeczny,prawie nie zalatwia się już w domu bo go pilnuja...oprocz tego pilnuje już domu...gdy ziec i corka wracali z miasta,polecial do drzwi ich obszczekac az pozanl,ze to oni:)poza tym zajal już kanapy i nawet z jednej stracil ziecia hihihi.:diabloti:...a najpiekniejsze ze lubi mala wnusie i dzis zasnal jej na kolankach:loveu:

Posted

:multi: karusiap musiałam sobie twojego posta 3 razy przeczytać, taki jest rewelacyjny ! :) Pacuś kochaniutki :loveu: chciałabym kiedyś zobaczć fotkę Paco na kanapie ;)

Posted

WRESZCIE !!!! ALEŻ SIĘ CIESZĘ!!!!! HURRA!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

AgaG jeszcze raz dziekuje,ze pamietalas o Paco:loveu::loveu:

Co by nie byc posadzona o molestowanie zbytnie:oops:nie dzwonilam wczoraj do Paco.....za to Pani Paco zadzwonila do mnie:eviltong:troszke mi serce stanelo,jak to zwykle bywa z obawy przed czymkolwiek..ale Pani bardzo chwalila Pacusia:loveu:Z kanap nie chce schodzic:mad::evil_lol:paraduje po calym domu,bardzo sie lubia z najmlodsza Pania w rodzinie;)Rozmawailam wlasnie z Mama dziewczynki i bala sie Ona najbardziej by w psie nie bylo agresji...no ale chyba wszyscy wiemy,ze Pacus i agresja nie ida w parze....oby byl chlopak grzeczny i docenil co ma....Sa nawet plany by poszedl do szkoly:multi:a co niech sie uczy gowniarz jeden:loveu:oczywiscie podtsaw jak ladne chodzenie na smyczy i podstawowe komendy:)Pisaam chyba,ze jego kolega nowy ma imie na R...no..to Fuks ma na imie:oops:no i Fuksik troszke sie zlosci na Paco,ale ten mu schodzi z drogi- dobrze:)
Paco chodzi na dlugie spacery a byl nawet na wycieczce autem do sklepu po oprzyrzadowanie nowe....ma tez jezdzic na wycieczki do Krakowa:)

Posted

Nie było mnie trochę na dogo a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi:
No ja myślę że to już się musi udać i Paco zostanie tam na zawsze. Póki co wszystko super się układa!
Ja Cię karusiap rozumiem - co telefon od nowego domku to skok ciśnienia, też tak miewam :cool3: Człek ma najgorsze myśli przez to wszystko co się czyta na dogo i przez to co sie samemu przeżyło przy tych psiakach-biedakach.
Ale 3mam kciuki i wierzę że będzie super :loveu:

Posted

Paculinko podobno juz nie do poznania:loveu:zeberek nie widac a siersc blyszczy bo psisko jest czesane:)energia go rozpiera i lata wlasnie po ogrodku:)a poza tym zalatwia sie jeszcze troszke w domu ale jest oduczany....ufff....pojedziemy jak sie pogoda poprawi z aparatem..Pan mowi,ze pieszczoch z niego okropny i kanapowiec:multi: