Hund Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 jakie dobre wieści!!! Cudownie że są tacy wyrozumiali i cierpliwi!!! TRZYMAM KICIUKI!!! Quote
AgaG Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ja też trzymam kciuki!! czy jakiś kontakt Ci został po ogłoszeniu sensnowny karusiap? :cool3::cool3: Quote
karusiap Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Agus wszystko mam zapisane:)zbiore i Ci przekaze:loveu: Quote
Jagienka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Własnie takich ludzi potrzebował Paco :multi:, karusiap :loveu: Quote
karusiap Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dzwonilam znow do Paco:)Pan mowil,ze byli na dlluuugim spacerze i teraz wszystkie psy spia...Podobno Paco meczy okrutnie zabawa tamte psiaki i jak sa zmeczone to warcza i wtedy się je rozdziela...Pan powiedzial,ze Paco zaadaptowal się szybciej niż oni.....:evil_lol:jest grzeczny,prawie nie zalatwia się już w domu bo go pilnuja...oprocz tego pilnuje już domu...gdy ziec i corka wracali z miasta,polecial do drzwi ich obszczekac az pozanl,ze to oni:)poza tym zajal już kanapy i nawet z jednej stracil ziecia hihihi.:diabloti:...a najpiekniejsze ze lubi mala wnusie i dzis zasnal jej na kolankach:loveu: Quote
_bubu_ Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :multi: karusiap musiałam sobie twojego posta 3 razy przeczytać, taki jest rewelacyjny ! :) Pacuś kochaniutki :loveu: chciałabym kiedyś zobaczć fotkę Paco na kanapie ;) Quote
Hund Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Warto było czekać!!! KARUSIAP GRATULUJĘ!! Quote
Agnieszka Co. Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Paco- powodzenia "na nowej drodze życia". Dziewczyny :Rose: Quote
Gemini666 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dobre wiadomości widzę :) czyżby czas zmienić temat? Quote
AgaG Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 WRESZCIE !!!! ALEŻ SIĘ CIESZĘ!!!!! HURRA!!!!!:multi::multi::multi: Quote
karusiap Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 AgaG jeszcze raz dziekuje,ze pamietalas o Paco:loveu::loveu: Co by nie byc posadzona o molestowanie zbytnie:oops:nie dzwonilam wczoraj do Paco.....za to Pani Paco zadzwonila do mnie:eviltong:troszke mi serce stanelo,jak to zwykle bywa z obawy przed czymkolwiek..ale Pani bardzo chwalila Pacusia:loveu:Z kanap nie chce schodzic:mad::evil_lol:paraduje po calym domu,bardzo sie lubia z najmlodsza Pania w rodzinie;)Rozmawailam wlasnie z Mama dziewczynki i bala sie Ona najbardziej by w psie nie bylo agresji...no ale chyba wszyscy wiemy,ze Pacus i agresja nie ida w parze....oby byl chlopak grzeczny i docenil co ma....Sa nawet plany by poszedl do szkoly:multi:a co niech sie uczy gowniarz jeden:loveu:oczywiscie podtsaw jak ladne chodzenie na smyczy i podstawowe komendy:)Pisaam chyba,ze jego kolega nowy ma imie na R...no..to Fuks ma na imie:oops:no i Fuksik troszke sie zlosci na Paco,ale ten mu schodzi z drogi- dobrze:) Paco chodzi na dlugie spacery a byl nawet na wycieczce autem do sklepu po oprzyrzadowanie nowe....ma tez jezdzic na wycieczki do Krakowa:) Quote
weszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Nie było mnie trochę na dogo a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: No ja myślę że to już się musi udać i Paco zostanie tam na zawsze. Póki co wszystko super się układa! Ja Cię karusiap rozumiem - co telefon od nowego domku to skok ciśnienia, też tak miewam :cool3: Człek ma najgorsze myśli przez to wszystko co się czyta na dogo i przez to co sie samemu przeżyło przy tych psiakach-biedakach. Ale 3mam kciuki i wierzę że będzie super :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Pozwoliłam sobie zmienić tytuł wątku na bardziej radosny :multi:. Mam ogromną nadzieję, że nic nie zapeszę i już tak zostanie. Quote
aisaK Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 SUPER!!!!najlepsze wiesci jakie mogły byc! Oby tak dalej! Quote
_bubu_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Pacuś na kanapach :loveu: coraz lepsze wiadomości. :) Mam nadzieje że to już ten ostatni najwspanialszy dom na który tak długo Paco czekał. Quote
_bubu_ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ciekawe co tam nowego u Pacusia :razz: Quote
karusiap Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ciekawe ciekawe,az chyba pojde i zadzwonie:oops::lol: Quote
karusiap Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Paculinko podobno juz nie do poznania:loveu:zeberek nie widac a siersc blyszczy bo psisko jest czesane:)energia go rozpiera i lata wlasnie po ogrodku:)a poza tym zalatwia sie jeszcze troszke w domu ale jest oduczany....ufff....pojedziemy jak sie pogoda poprawi z aparatem..Pan mowi,ze pieszczoch z niego okropny i kanapowiec:multi: Quote
Gemini666 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :) to super :) wreszcie jego los się odmieni :loveu::loveu: Quote
Hund Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 karusiap jak miŁo to czytać :):):) WSPANIALE!!!! a imie Paco zostaŁo ?? czy pan zmieniŁ?? Quote
karusiap Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Panstwo pytali i ja prosilam,zeby zostal Paco bo mysle,ze juz sie przyzwyczail...zreszta i tak stwierdzili Panstwo,ze fajne imie wiec mysle ze zostalo:) Quote
Aga-ta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Paco juz szczesliwy:multi::multi::multi:teraz kolej na Maksia... Quote
Hund Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 też tak myślę ;) zapewne Ciapuś też tego życzy koledze :) Quote
Recommended Posts