karusiap Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czyli dokladnie rok temu byla w Krakowie pierwsza zeszloroczna sniezyca.....po pas sniegu,zawierucha.....pamietam jak dzis jak wiozlysmy Paco z AniaB i juz malo sie nie poplakalysmy,wypychalysmy auto z rowu,gubilysmy sie po ciemku juz,ale.....bylo warto!!!:multi: Quote
Jagienka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Akcja "gdzie ja, tam i TY" rozbawiło mnie po pachy :lol: Daleko ten Zelków?? No chyba, że czekamy na śnieżyce :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nie,Zelkow jest bardzo nie daleko:)w str Zabierzowa:) Quote
karusiap Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Po latach niespodzianka:) " Dzień dobry. Kłania się Paco + rodzina. To już czwarta rocznica pobytu Paco w Zelkowie. Wspominamy tamtą zimową zawieruchę i śnieżycę. Paco ma się bardzo dobrze.Uwielbia gonitwy z dzieciakami - ale jak się zmęczy to ulatnia się i chowa na drzemkę w sypialni.Wszystkie pieski mają potworny apetyt co rokuje chyba póżną ale mrożną zimę.Paco uznaje tylko domową kuchnię - inny pokarm dziwnie wylatuje mu z pyska,odchodzi od michy i cierpliwie czeka na inny zestaw dań.Na tych innych daniach trochę mu się przytyło.Zrobił się z niego straszny pieszczoch.Za każdy dobry jego zdaniem uczynek nadstawia się do głaskania, a pyszczek wystawiany jest do całusa - i nie ma zlituj się. Zapraszamy na kawkę i pogaduchę. Paco z rodziną." z Paco w zeszlym roku chyba byly problemy wychowawcze i to dosc powazne. Ale widze,ze tfu tfu wszystko jest dobrze:):) Quote
Jagienka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 No pięknie, a już mnie zmroziło jak zobaczyłam temat w subskrypcjach... :loveu: Quote
Recommended Posts