Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kama83']to czekamy na termin oraz - Gosiu, w jaki sposob zalatwiamy te formalnosci? NND samo przeleje na konto weta czy jak?[/QUOTE]

chyba tak. Nie wiem jak to jest, czy wet wyśle fakturę pod adres fundacji i wtedy przleeją?

Posted (edited)

W tej lecznicy, do której chciałam dać Sabę na sterylizacje nie wystawiają faktur .Nie są płatnikami Vat - wystawiają tylko rachunki. Nie wiem czy to wystarczy?? Tu koszt sterylizacji będzie poniżej 270 zł. Zabieg może być jutro.

Mam drugą zaufaną lecznicę, wystawiają faktury ale na pewno będzie drożej. Myślę, że 300-350 zł.

Która opcja jest do przyjęcia???

Edited by kasiaprzystał
Posted

[quote name='gosia2313']Chyba musi być faktura, żeby stowarzyszenie mogło zapłacić ... 350 zł? :O[/QUOTE]

U nas są takie ceny niestety. Sterylka mojej suczki 50 kg żywej wagi kosztuje 500-550 zł :crazyeye:
Dzwoniłam teraz do tej drugiej lecznicy - 280 zł. Umawiać ???

Posted

[quote name='gosia2313']już wysłałam prośbę do Ewy, jak tylko prześlę to wyślę ci na PW :)[/QUOTE]

Doszła faktura za sterylizacje Sabci?? Wysłałam w piątek rano.

U Saby wszystko bardzo ok. Rana pięknie się goi ;-)
Bardzo dobra wiadomość jest taka, że Saba została dzisiaj sama 6 godzin i nie ruszyła totalnie nic :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gosia2313']Jest faktura za sterylkę. Przelać trzeba na konto weta? Jest tam podane?[/QUOTE]

Tak, jest podane konto.
Proszę o szybki przelew bo termin płatności był do wczoraj ;-)

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Doszła faktura za sterylizacje Sabci?? Wysłałam w piątek rano.

U Saby wszystko bardzo ok. Rana pięknie się goi ;-)
Bardzo dobra wiadomość jest taka, że Saba została dzisiaj sama 6 godzin i nie ruszyła totalnie nic :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Kochana sunieczka :loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

bylam na wizycie przed, bylam osobiscie Sabe zostawic i bylam tez wczoraj, mam tam az jakies 2 km z domu, wiec moge byc czestym gosciem, to nie to, czego szukalam, ale pewna namiastka. No nic, oby bylo dobrze.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cantadorra']Kama, jesteś blisko i tak jak piszesz, oby było dobrze. Rzadko trafia się idealnie to, czego byśmy chcieli.[/QUOTE]
Mam jednak nadzieję że Sabcia jest naprawdę szczęśliwa ......czekam i ja na wieści z domku .........