koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Witawas kobita od maila:) rozmawial pol godziny, chce Jozie i zgadza sie na wszytko:) nawet na wizyte przedadopcyjną skoro nowe dziecko ma być w domu to trzeba przebadać warunki :) Quote
wisela1 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='LadyS']Żeby była jasność - pani zgłosiła sie na profilu Mikropsów, mniemam więc, że znane sa jej takie warunki jak umowa czy wizyta. A skoro mają 4 psy, to raczej dostęp do weta mają również :roll:[/QUOTE] I tego trochę się obawiam.... Mam 3 i wiem ile trzeba poświecić żeby wszystkie ogarnąć..... 5 to już trudno mi sobie wyobrazić... Dlatego musi być wizyta, Ja jestem sama, tam jest rodzina... W każdym razie trzeba być dobrej myśli :-) Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Pewnie ze jest duzo pracy, ale Pani jest sama a nas jest 4 :) kiedys mielismy 6 psow, ale dwa już niestety nas opuściły:((, tak jak mowilam zgadzam sie na wizyte Quote
LadyS Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Koza, fajnie, że się zarejestrowałaś :) To ja pisałam na Facebooku z prośbą o chwilę czasu - mam nadzieję, ze wszystko pójdzie ok. Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 tez mam taka ndzieje:) musimy tylko chwile poczekac na Józie. chetnie sama bym sie zajeła sterylką ale do bogaczy nie naleze,ale mam w sobie duzo miłości -ktora jest wazniejsza od pieniązkow. kazdy z pieskow jest maga zadbany, kapany czesany i karmiony, sierść blyszczaca i szcepione sa, robimy wszytko co mozemy dla naszych dzieci Quote
wisela1 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 No to witaj kobieto od maila :-) Kochajcie naszą Józie i rozpieszczajcie bo warta tego. Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 hahahaha:) o to sie prosze nie martwić, bedzie rozpieszczona, mam nadzije ze kocha pilki i psie zabawki w szczegolności te piszczace bo moje dzieci je kochają:) a najbardziej w różowym kolorze :P Quote
Wiedźma Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Super, że jesteś na wątku Józinki! To najlepsze wejście na Dogo! Mamy wszyscy nadzieję, że zostaniesz tu na stałe - nie tylko ze względu na maliznę! Quote
jaanka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Witaj Koza89 :) Jak widzisz Józinka ma groźne ciotki ;) więc nie będziesz miała wyjścia jak tylko kochać i rozpieszczać małą . A czy mogłabyś pokazać nam zdjęcia swoich psiaków ? Myslę że wszystkie z przyjemnością poznamy przyszłą psią rodzinę Józi . Quote
Wiedźma Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='koza89']Witawas kobita od maila:) rozmawial pol godziny, chce Jozie i zgadza sie na wszytko:) nawet na wizyte przedadopcyjną skoro nowe dziecko ma być w domu to trzeba przebadać warunki :)[/QUOTE] He, he. 48 minut zarejestrował mój telefonik :). Quote
Wiedźma Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='jaanka']Witaj Koza89 :) Jak widzisz Józinka ma groźne ciotki ;) więc nie będziesz miała wyjścia jak tylko kochać i rozpieszczać małą . A czy mogłabyś pokazać nam zdjęcia swoich psiaków ? Myslę że wszystkie z przyjemnością poznamy przyszłą psią rodzinę Józi .[/QUOTE] No jak Ty mądrze mówisz! Quote
jaanka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Wiedźma']No jak Ty mądrze mówisz![/QUOTE] Czasami mi się zdarza ;) Quote
Gosiapk Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 A co wy dogociotki tak kręcicie nosem na 3, 4 czy 5 psów? Toż to jedynie większa rodzina. :) Ja Wam nie powiem ile ja mam w takim razie :siara: Quote
Wiedźma Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 No, V. V. i tak nie przebijesz! Quote
Gosiapk Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Wiedźma']No, V. V. i tak nie przebijesz![/QUOTE] A cio to V.V.? :hmmmm: Quote
LadyS Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Gosiapk']A cio to V.V.? :hmmmm:[/QUOTE] Violetta Villas, jak mniemam :lol: Quote
wisela1 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja ma 6 tymczasowych futer w mieszkaniu, 7 tymczasów które z powodów głównie lokalowych mieszkają u sasiadki w pracowni, 3 psiaki osiedlowe jeszcze na garnuszku i .... nie wiem ile. (doliczyłam 8 ) kotów zewnętrznych... Gosiapk, masz rację. Taka większa rodzinka. Sama byłam jedynaczką ale na samotnośc narzekać nie mogę ;-) Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Pewnie ze pokaże:) tylko musze wyjśc z pracy, koncze o 7 rano, ale jak zlokalizuje jakis sensowny kabel do telefonu to moze jkeszcez dzis cos udostępnie jednego mozecie zobaczyć pod tym linkiem [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.215738685120934.68783.100000544115014&type=3[/url] to zjecia z face:) aaa tam takie groźne ciotki to sama przyjemność :) Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [IMG]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.215738685120934.68783.100000544115014&type=3[/IMG] Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 (edited) więc tak, udało mis ię wgrać dwa zdjęcia w mojej galerii, wicej nie mogę :( założę album na fb i wtedy możecie zobaczyc jak wygladaja moje dzieci, obecnie na obrazku profilowym mam moje dwa wielkoludy, w galerii jest tylko Cysiek i reksio leżacy obok mojej kotki Mani:) Tak, tak mam 4 koty TOSIE I FILIPA, oraz Manie i Jasia (znalezione w worku przy drodze, w sumie było 4 kotki ale dwa sie udusiły :((( ) miałam jeszcze zajaca i jeża:) Zając po rocznej rehabilitacji nogi uciekł-cóż natura, a jeżyk mieszka sobie przy schodach ze swoją rodziną i czasem przychodza na mleczko :) czasem nie dobry wchodzi do domu i domaga sie jedzenia, oswoił się i juz sie nie boi :) Edited September 24, 2012 by koza89 Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Nie przestraszcie sie tylko ze one są w jakims sznurku:) to ich psia zabawa, mało tego w domu nie moze być na widoku żaden wąz ogrodowy bo wszystko smakuje i sie nadaje do psiego uzytku:) Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Gosiapk, masz rację. Taka większa rodzinka. Sama byłam jedynaczką ale na samotnośc narzekać nie mogę ;-)[/QUOTE] też jestem jedynaczką:) Quote
koza89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja nie kumam czaczy z tymi bazarkami,to znaczy mam kilka rzeczy które mogłabym sprzedać typu nie noszone sukienki, bizuteria-bo sie nie podoba, tylko jak zrobic zeby było dobrze i gdzie sie odezwać??? Quote
Wiedźma Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Na bazarkach można sprzedać wszystko :). No, prawie wszystko. Wyślij mi zdjęcia rzeczy, które chcesz sprzedać - dobrze myślę, że chcesz wspomóc Józefkę? Potem, kiedy się oswoisz z Dogo, sama będziesz trzaskać bazarki:). No i możesz wysłać zdjęcia Twoich dzieciątek, wrzucę na forum. A, i lepiej edytować post, żeby coś dopisać, bo kilka tego samego autorstwa obok siebie może spowodować interwencję moderatora Quote
Nadziejka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 :iloveyou::iloveyou::klacz::cool2:Witamy cioteczke koza89:multi: Cudne wiesci , oby sie wszystko udalo :thumbs: Quote
Recommended Posts