Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witawas kobita od maila:) rozmawial pol godziny, chce Jozie i zgadza sie na wszytko:)
nawet na wizyte przedadopcyjną skoro nowe dziecko ma być w domu to trzeba przebadać warunki :)

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LadyS']Żeby była jasność - pani zgłosiła sie na profilu Mikropsów, mniemam więc, że znane sa jej takie warunki jak umowa czy wizyta. A skoro mają 4 psy, to raczej dostęp do weta mają również :roll:[/QUOTE]

I tego trochę się obawiam....

Mam 3 i wiem ile trzeba poświecić żeby wszystkie ogarnąć..... 5 to już trudno mi sobie wyobrazić...
Dlatego musi być wizyta, Ja jestem sama, tam jest rodzina... W każdym razie trzeba być dobrej myśli :-)

Posted

Pewnie ze jest duzo pracy, ale Pani jest sama a nas jest 4 :) kiedys mielismy 6 psow, ale dwa już niestety nas opuściły:((, tak jak mowilam zgadzam sie na wizyte

Posted

tez mam taka ndzieje:) musimy tylko chwile poczekac na Józie. chetnie sama bym sie zajeła sterylką ale do bogaczy nie naleze,ale mam w sobie duzo miłości -ktora jest wazniejsza od pieniązkow.
kazdy z pieskow jest maga zadbany, kapany czesany i karmiony, sierść blyszczaca i szcepione sa, robimy wszytko co mozemy dla naszych dzieci

Posted

hahahaha:)
o to sie prosze nie martwić, bedzie rozpieszczona, mam nadzije ze kocha pilki i psie zabawki w szczegolności te piszczace bo moje dzieci je kochają:) a najbardziej w różowym kolorze :P

Posted

Witaj Koza89 :)
Jak widzisz Józinka ma groźne ciotki ;) więc nie będziesz miała wyjścia jak tylko kochać i rozpieszczać małą .
A czy mogłabyś pokazać nam zdjęcia swoich psiaków ?
Myslę że wszystkie z przyjemnością poznamy przyszłą psią rodzinę Józi .

Posted

[quote name='koza89']Witawas kobita od maila:) rozmawial pol godziny, chce Jozie i zgadza sie na wszytko:)
nawet na wizyte przedadopcyjną skoro nowe dziecko ma być w domu to trzeba przebadać warunki :)[/QUOTE]
He, he. 48 minut zarejestrował mój telefonik :).

Posted

[quote name='jaanka']Witaj Koza89 :)
Jak widzisz Józinka ma groźne ciotki ;) więc nie będziesz miała wyjścia jak tylko kochać i rozpieszczać małą .
A czy mogłabyś pokazać nam zdjęcia swoich psiaków ?
Myslę że wszystkie z przyjemnością poznamy przyszłą psią rodzinę Józi .[/QUOTE]
No jak Ty mądrze mówisz!

Posted

Ja ma 6 tymczasowych futer w mieszkaniu, 7 tymczasów które z powodów głównie lokalowych mieszkają u sasiadki w pracowni, 3 psiaki osiedlowe jeszcze na garnuszku i .... nie wiem ile. (doliczyłam 8 ) kotów zewnętrznych...
Gosiapk, masz rację. Taka większa rodzinka. Sama byłam jedynaczką ale na samotnośc narzekać nie mogę ;-)

Posted

Pewnie ze pokaże:) tylko musze wyjśc z pracy, koncze o 7 rano, ale jak zlokalizuje jakis sensowny kabel do telefonu to moze jkeszcez dzis cos udostępnie jednego mozecie zobaczyć pod tym linkiem
[url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.215738685120934.68783.100000544115014&type=3[/url]
to zjecia z face:)
aaa tam takie groźne ciotki to sama przyjemność :)

Posted (edited)

więc tak, udało mis ię wgrać dwa zdjęcia w mojej galerii, wicej nie mogę :( założę album na fb i wtedy możecie zobaczyc jak wygladaja moje dzieci, obecnie na obrazku profilowym mam moje dwa wielkoludy, w galerii jest tylko Cysiek i reksio leżacy obok mojej kotki Mani:)
Tak, tak mam 4 koty TOSIE I FILIPA, oraz Manie i Jasia (znalezione w worku przy drodze, w sumie było 4 kotki ale dwa sie udusiły :((( )
miałam jeszcze zajaca i jeża:)
Zając po rocznej rehabilitacji nogi uciekł-cóż natura, a jeżyk mieszka sobie przy schodach ze swoją rodziną i czasem przychodza na mleczko :) czasem nie dobry wchodzi do domu i domaga sie jedzenia, oswoił się i juz sie nie boi :)

Edited by koza89
Posted

Nie przestraszcie sie tylko ze one są w jakims sznurku:)
to ich psia zabawa, mało tego w domu nie moze być na widoku żaden wąz ogrodowy bo wszystko smakuje i sie nadaje do psiego uzytku:)

Posted

Ja nie kumam czaczy z tymi bazarkami,to znaczy mam kilka rzeczy które mogłabym sprzedać typu nie noszone sukienki, bizuteria-bo sie nie podoba, tylko jak zrobic zeby było dobrze i gdzie sie odezwać???

Posted

Na bazarkach można sprzedać wszystko :). No, prawie wszystko. Wyślij mi zdjęcia rzeczy, które chcesz sprzedać - dobrze myślę, że chcesz wspomóc Józefkę? Potem, kiedy się oswoisz z Dogo, sama będziesz trzaskać bazarki:). No i możesz wysłać zdjęcia Twoich dzieciątek, wrzucę na forum.
A, i lepiej edytować post, żeby coś dopisać, bo kilka tego samego autorstwa obok siebie może spowodować interwencję moderatora