Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To zdjecie jest powalające :loveu:
[URL="http://javascript<b></b>:window.close();"][IMG]http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/17/1731/173137/17313737/173137379_3[/IMG][/URL]

Posted

Wiecie co wkleje wam treść maila. Zastanawiam się czy w ogóle odpisać, czy jednak przemóc się i ponieść oświaty kaganek w ten ciemny naród:diabloti:

>Czy miałeś jakiś cel w tym żeby tego biednego psa wykastrować. Czy to tylko chodziło o sprawienie sobie przyjemności, ale jak byś się zastanowił to po kastracji chyba nie był byś zadowolony i szczęśliwy. To samo tyczy się psa. Tylko on jest zdany na takich niemyślących ludzi jak ty. Psa bym przygarnął ale nie wykastrowanego<

Ręce opadają

Posted

odpisałam, bardzo rzeczowo i naukowo:evil_lol: bo czymś się musimy różnić od mniej wykształconej części naszego narodu;)

Posted

Marlena to fakt, ale zawsze mam nadzieje, że może tym razem coś dotrze.
Tak czy owak dobrze, że są inni i to w większości, którzy popierają to co robimy:)

Posted

No my się powoli szykujemy do drogi:razz:
Jutro się wykąpiemy, żeby nasz białe futerko było jeszcze bielsze. Tylko trochę aura nam w tym przeszkadza;) ale to nic damy rade:lol:

Posted

A więc cioteczki Ares ma dom:)

Nie pod Wrocławiem, bo tam nie dogadał się z suką rezydentką, a raczej ona chciała go zdominowac i zjeść(bernenski pies pasterski), a w Stalowej Woli:crazyeye: :cool3:

Nie wiem co się dzieje, ale Stalowa się zmienia i dorasta do adopcji psów, a nie tylko do kupienia szczeniaka na hali targowej. Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i że coś się w końcu w tej betonowej wsi zmieni na lepsze.

A wracając do Aresa to mieszka w domu z ogrodem:multi: (o czym marzyłam) i bardzo przypadł do serca nowym opiekunom:)

Posted

mówiłas, ale mnie czasu już trochę brakuje na pozałatwianie wszystkich spraw;)
a poza tym Ares bardzo sie przywiązał do mnie, a to nigdy nie służy:roll:
No ale sie udało:multi: