Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To zdjecie jest powalające :loveu: [URL="http://javascript<b></b>:window.close();"][IMG]http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/17/1731/173137/17313737/173137379_3[/IMG][/URL] Quote
jogi Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 No to ciotki trzymac kciuki do nastepnej niedzieli:) Więcej nic nie powiem, żeby nie zapeszyć:cool3: Quote
jogi Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Wiecie co wkleje wam treść maila. Zastanawiam się czy w ogóle odpisać, czy jednak przemóc się i ponieść oświaty kaganek w ten ciemny naród:diabloti: >Czy miałeś jakiś cel w tym żeby tego biednego psa wykastrować. Czy to tylko chodziło o sprawienie sobie przyjemności, ale jak byś się zastanowił to po kastracji chyba nie był byś zadowolony i szczęśliwy. To samo tyczy się psa. Tylko on jest zdany na takich niemyślących ludzi jak ty. Psa bym przygarnął ale nie wykastrowanego< Ręce opadają Quote
Marlena:) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hahaha...Lepiej nie odpisuj:eviltong: ...Szkoda gadania-sama mi tak mówiłaś:lol: .. Quote
jogi Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 odpisałam, bardzo rzeczowo i naukowo:evil_lol: bo czymś się musimy różnić od mniej wykształconej części naszego narodu;) Quote
Marlena:) Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Napewno się naczytają,a jak już skonczą to....nie wiem czy coś do nich dotrze:diabloti: ..to jest "ciemna część narodu",nie mało wykształcona:eviltong: ... Quote
jogi Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Marlena to fakt, ale zawsze mam nadzieje, że może tym razem coś dotrze. Tak czy owak dobrze, że są inni i to w większości, którzy popierają to co robimy:) Quote
jogi Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 No my się powoli szykujemy do drogi:razz: Jutro się wykąpiemy, żeby nasz białe futerko było jeszcze bielsze. Tylko trochę aura nam w tym przeszkadza;) ale to nic damy rade:lol: Quote
Marlena:) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Trzymam kciuki:lol: za nowy domek...Aura napewno super:diabloti: Quote
jogi Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Nie wiem czy moge napisać, żeby nie zapeszyć;) .................... Przemyślałam, nie napisze, dopiero w niedziele:lol: Quote
aganiechaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jest cudowny w 100% mój typ;) trzymam kciuki Quote
jogi Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 A więc cioteczki Ares ma dom:) Nie pod Wrocławiem, bo tam nie dogadał się z suką rezydentką, a raczej ona chciała go zdominowac i zjeść(bernenski pies pasterski), a w Stalowej Woli:crazyeye: :cool3: Nie wiem co się dzieje, ale Stalowa się zmienia i dorasta do adopcji psów, a nie tylko do kupienia szczeniaka na hali targowej. Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i że coś się w końcu w tej betonowej wsi zmieni na lepsze. A wracając do Aresa to mieszka w domu z ogrodem:multi: (o czym marzyłam) i bardzo przypadł do serca nowym opiekunom:) Quote
Kam Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 świetnie! Stalowa Wola dba, żebyś za często do Wrocławia nie jeździła :evil_lol: Quote
jogi Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 mówiłas, ale mnie czasu już trochę brakuje na pozałatwianie wszystkich spraw;) a poza tym Ares bardzo sie przywiązał do mnie, a to nigdy nie służy:roll: No ale sie udało:multi: Quote
Recommended Posts