Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

jest smaczne,spróbuj :p

Luna śmierdzi jakby spała w mokrej budzie+gnojem+szlamem z rzeki :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jest smaczne,spróbuj :p:evil_lol:

Luna śmierdzi jakby spała w mokrej budzie+gnojem+szlamem z rzeki :diabloti:[/QUOTE]

Niczym amazonka :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

skoro już o smrodzie mowa,to ludzie z zieleni miejskiej ,nawalili nawozu(naturalnego) na rabatki i trawniki...pół miasta j*bie gnojem teraz:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']skoro już o smrodzie mowa,to ludzie z zieleni miejskiej ,nawalili nawozu(naturalnego) na rabatki i trawniki...pół miasta j*bie gnojem teraz:diabloti:[/QUOTE]

buahahaha fuj , ale mieli niezły pomysł , no na prawde :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

szłam z Luną ścieżką w parku,już patrzyła gdzie by tu się wytarzać :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']szłam z Luną ścieżką w parku,już patrzyła gdzie by tu się wytarzać :diabloti:[/QUOTE]

Własnie sobie wyobraziłam Qwendi , to głupie na sam zapach by pewnie glebła się na chodnik i by się tarzała :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

mi tam zapachy rodem ze wsi nie przeszkadzają,ale w granicach normy,bo jak cuchnie tak,że trudno wziąć oddech to już jednak przesada...

Posted

[quote name='marta.k9080']mi tam zapachy rodem ze wsi nie przeszkadzają,ale w granicach normy,bo jak cuchnie tak,że trudno wziąć oddech to już jednak przesada...[/QUOTE]

wiesz , mi tam wiejskie klimaty też nie są obce , ale to nawet nie zdrowo wdychac takie amoniakowe smrody :shake:

Guest wolfheart
Posted

siemka :cool1:

o 6.00 jak wychodziłyśmy na spacer,akurat lało:p Wróciłyśmy po ponad 2h całkiem mokre:p
Drugi spacer niestety już słoneczny,a liczyłam na pochmurny dzień:roll:

Guest wolfheart
Posted

Jutro idziemy na dłuuuuuugi spacer pewnie jakieś 5h nam zejdzie:diabloti: bo już mi przez te upały brakowało takich spacerów,a jutro ma byc ok 23'C więc można łazic:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Jutro idziemy na dłuuuuuugi spacer pewnie jakieś 5h nam zejdzie:diabloti: bo już mi przez te upały brakowało takich spacerów,a jutro ma byc ok 23'C więc można łazic:diabloti:[/QUOTE]

A to zapowiada się bardzo fajnie :cool3:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

olałam Was wczoraj:diabloti: lało prawie cały dzień ,dzisiaj też pada.Wczoraj popołudniu szłyśmy na spacer,jak je*ło grzmotem,prawie mnie błysk oślepił,a za chwilę jebudu!:diabloti: Luna zaczęła szaleć,musiałam jej pizgnąc kolcami,bo by mi na ulice wybiegła:mad:I cały wieczór tak grzmiało i lało:p