marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']ja bym się bardziej martwiła jak Ty zapakujesz tą trampolinę do rurek :evil_lol:[/QUOTE] To już dam radę :D Quote
kalyna Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Buahahaha kwiczę z Was, ale spamujecie w tej galerii :evil_lol: Sylwia jest taka chuda, że przez kraty przejdzie jak kobieta-kot :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='kalyna'] Sylwia jest taka chuda, że przez kraty przejdzie jak kobieta-kot :evil_lol:[/QUOTE] Kurcze o tym nie pomyślałyśmy :evil_lol: Ale pisała do mnie sms-a wczoraj Marta że jak tylko ją wypuszczą to tu zajrzy :eviltong: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 sama wyjdzie :evil_lol: Marta wracaj bo nie mam z kim o żarciu pogadać a własnie wpierniczyłam wielki kawał dwuwarstwowego jablecznika :lol: bez cynamonu oczywiście :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='marta1624']A ja wpierdzielam rurki :D[/QUOTE] I później sie dziwić że rurek w biedronce nie ma jak wszystkie wykupiłaś :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ja nie kupiłam w ogóle :oops: ale za to dzisiaj wpierdzieliłam prawie całą Milkę bąbelkową :oops: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='marta1624']Jak tylko jedną to luz :D[/QUOTE] bo więcej nie miałam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 A ja dziś na zakupach widziałam MEGA arbuzy :loveu: Były takie "jajowate" i miały jakieś 70cm długości :crazyeye: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='magdabroy']A ja dziś na zakupach widziałam MEGA arbuzy :loveu: Były takie "jajowate" i miały jakieś 70cm długości :crazyeye:[/QUOTE] To na pewno były pyszne :loveu: bo te jajowate są zazwyczaj najlepsze :loveu: Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']To na pewno były pyszne :loveu: bo te jajowate są zazwyczaj najlepsze :loveu:[/QUOTE] Nie wiem, bo nie kupiłam :eviltong: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='magdabroy']Nie wiem, bo nie kupiłam :eviltong:[/QUOTE] mogłaś kupić :lol: a Marta nadal nie ma neta :roll: Quote
kalyna Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Buahahha Wy o takich pysznościach.. a ja wpierdziulam pomidory z ogórkami kiszonymi :evil_lol: i jak sobie pomyślę o tym ile Wasze żarełko ma kalorii to już mi lepiej :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='kalyna']Buahahha Wy o takich pysznościach.. a ja wpierdziulam pomidory z ogórkami kiszonymi :evil_lol: i jak sobie pomyślę o tym ile Wasze żarełko ma kalorii to już mi lepiej :diabloti:[/QUOTE] My możemy- Aga w ciąży to nie widać a ja i Sylwia nie grubniemy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 siema :) niezłe pomysły macie,jak kiedyś trafię do kryminału ,to wiem na kogo liczyc:diabloti: była jakaś modernizacja sieci w moim mieście,**uj wie, w każdym razie nikt z Play nie miał neta:mad: Wczoraj byłam w mieście 1h od mojego ,w sanepidzie,bo muszę mieć książeczkę jak się staram o prace w markecie,jeszcze muszę tam w pn jechać i później za parę dni znów po odbiór eh..:roll: jak wracałam to zadzwoniłam do mamy,Lunka wiedziała,ze to ja dzwonię i pogadała se ze mną:evil_lol: ja ją wołałam,a ona skomlała do telefonu:loveu:jakie cudowne mam zwierzątko:loveu: no ale najlepsze....wczoraj jako,że o 7.30 miałam autobus,to na spacer poszłyśmy o 5.00,tuż po świcie...idziemy se nad rzeczkę jak zwykle,rzucam Lunie kamyczki,słyszymy coś w chaszczach...Luna pognała jak szalona,bo to sarny...no i patrzę goni je..a na mnie biegną dwa dziki:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: znowu:megagrin: już miałam uskoczyć na drzewo,ale świnie pobiegły w inną stronę jak ja kocham te spacery :loveu: Quote
łamAga Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Hello :loveu: Nie no Ty to masz przygody , jak bym zobaczyła dzika to nie wiem co bym zrobiła ale raczej by mnie wmurowało i by mnie połamały :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Kogo tu wypuścili zza krat :diabloti: Ale masz akcje, ja bym uciekała gdzie pieprz rośnie :D Quote
kalyna Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='marta1624']My możemy- Aga w ciąży to nie widać a ja i Sylwia nie grubniemy :diabloti:[/QUOTE] Adze nie zazdroszcze...bo to co weszło to musi wyjść , kilkadziesiąt razy większe... ale Ty i Sylwia.. to niesprawiedliwe :placz::placz: Jezzzu dziki... ostatnie spotkanie z nimi miałam w Krynicy i jakoś nie tęsknię za nimi.. za to sarny i zające mam na porządku dziennym.. Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='kalyna']Adze nie zazdroszcze...bo to co weszło to musi wyjść , kilkadziesiąt razy większe... [/QUOTE] Rzekłabym, że nawet tysiące razy większe :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Oj tam weszło to musi wyjść :evil_lol: zaczne się bać z dwa tygodnie przed porodem , na razie lajcik :eviltong: Quote
Recommended Posts