łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) mamy dzisiaj 25'C zrobiłam se listę rzeczy ,które chcę dla Luny...wyszło na to,że muszę okraśc bank:diabloti:[/QUOTE] hejka ;) to dokładnie macie tyle stopni co my :lol: mogłaś najpierw okraść bank a pozniej robić liste :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 a jeszcze nie wliczyłam w to zabawek nawet....:diabloti: jadłam dzisiaj na obiad kalafior z zasmażką ,bez zasmażki nie przełknę,bo kalafior śmierdzi:diabloti: Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='marta.k9080']a jeszcze nie wliczyłam w to zabawek nawet....:diabloti: jadłam dzisiaj na obiad kalafior z zasmażką ,bez zasmażki nie przełknę,bo kalafior śmierdzi:diabloti:[/QUOTE] To może lepiej od razu wygraj w totka :evil_lol: Dobry jest kalafior :loveu: posypany bułką tartą i polany tłuszczem :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 totek to oszustwo:shake: ja robię tak jak moja śp. babunia,na paletnię-dużo masła ,czekać aż ściemnieje ,dosypać mąki,dolać łyżkę wody ,zamieszać i jest pyszne:p Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='marta.k9080']totek to oszustwo:shake: ja robię tak jak moja śp. babunia,na paletnię-dużo masła ,czekać aż ściemnieje ,dosypać mąki,dolać łyżkę wody ,zamieszać i jest pyszne:p[/QUOTE] tez tak sądze dlatego jak juz to wolę kupić zdrapkę :lol: To tak nie jadłam , moja siostra np robi tak że rozgrzewa masło sypie na to bułke tartą razem smaży aż się przyrumieni i polewa tym kalafior a ja z kolei wolę jak ugotowany kalafior posypie bułką tartą i na to wyleje rozgrzane masło :loveu: każdy ma inne kubki smakowe :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 ja nie lubię masła/margaryny fuj na chleb smaruję tylko margarynę o smaku jogurtu,bo taka żółta mnie obrzydza:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ja dlugi czas zamiast masła lub margaryny na chleb używałam majonez :evil_lol: ale teraz masło mi jakoś nie przeszkadza :shake: ale smaruje tylko tak aby że aby czasami mi sie pytają dlaczego sobie chleba nie posmarowałam :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 a idę se z Luną popołudniu i podbiega do nas 3mieś Shih tzu:p a babka przerażona,łap go łap i patrzy na nas,jakby Luna zaraz miała połknąć szczyla:diabloti: ale Lunkę nie zainteresował szczeniak bo już patrzyła w stronę naszej drogi spacerowej... Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='marta.k9080']a idę se z Luną popołudniu i podbiega do nas 3mieś Shih tzu:p a babka przerażona,łap go łap i patrzy na nas,jakby Luna zaraz miała połknąć szczyla:diabloti: ale Lunkę nie zainteresował szczeniak bo już patrzyła w stronę naszej drogi spacerowej...[/QUOTE] a może krzyczała do Ciebie że masz łapać Lunkę na ręce :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 jej facet zgarnął szczeniaka i uratował go od pożarcia przez moją bestię:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='marta.k9080']jej facet zgarnął szczeniaka i uratował go od pożarcia przez moją bestię:evil_lol:[/QUOTE] Taaa :evil_lol: a pozniej będzie miał psa który na widok większych psów będzie się trząsł :roll: Quote
marta1624 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Aleście paple napaplały :D Marta dawaj listę zakupowych zachcianek :D Quote
*Magda* Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Hej Marta :) Kalafior śmierdzi, jak jest za dużo pędzony chemią :eviltong: Ja tak kalafior jem w każdej postaci :loveu: Quote
kalyna Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 No tak, temat psich zakupów i od razu mnie tu przywiało.. moja podświadomość wariuje :evil_lol: [quote name='marta.k9080']zrobiłam se listę rzeczy ,które chcę dla Luny...wyszło na to,że muszę okraśc bank:diabloti:[/QUOTE] a ja już myślałam, ze wszystko dla niej masz, czego Ci brakuje :crazyeye: A ja za kalafiorem nie przepadam... zjem ugotowany, posypany zarumienioną bułką tartą i polany tłuszczem.. ale jako, ze się odchudzam to wypadałoby jeść bez doprawiania, więc wolę jeść brokuły :loveu: Quote
*Magda* Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUHJbISLldOvMhAiFDWQsuARPEvmbi2R_8SvkJo6w7vaxAiueZdQ[/IMG] Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Marta napisała o napadzie na bank i zniknęła moze czas już paczkę szykować do wiezienia :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Marta napisała o napadzie na bank i zniknęła moze czas już paczkę szykować do wiezienia :evil_lol:[/QUOTE] Hmm... Co by jej się przydało najbardziej za kratami? Chyba bieżnia, bo ona żyje spacerami :D Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Hmm... Co by jej się przydało najbardziej za kratami? Chyba bieżnia, bo ona żyje spacerami :D[/QUOTE] pilnik do przepiłowania krat :evil_lol: przemycimy jej w rurkach z biedronki :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']pilnik do przepiłowania krat :evil_lol: przemycimy jej w rurkach z biedronki :evil_lol:[/QUOTE] Gorzej jak będzie na piętrze, to będzie skakać :D Więc lepiej trampolinie też do rurek wsadzić :D Quote
Sonka95 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta.k9080'] zrobiłam se listę rzeczy ,które chcę dla Luny...wyszło na to,że muszę okraśc bank:diabloti:[/QUOTE] Ja mam w głowie pełno pomysłów co kupić Soni i już tak szukam okazji na jakieś większe zakupy :diabloti: Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Gorzej jak będzie na piętrze, to będzie skakać :D Więc lepiej trampolinie też do rurek wsadzić :D[/QUOTE] oooo :evil_lol: to ja wyśle z pilnikiem a Ty z trampoliną :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']oooo :evil_lol: to ja wyśle z pilnikiem a Ty z trampoliną :evil_lol:[/QUOTE] Tylko skąd ja wezmę trampolinie albo z 400zł na zakup? :niewiem: Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Tylko skąd ja wezmę trampolinie albo z 400zł na zakup? :niewiem:[/QUOTE] ja bym się bardziej martwiła jak Ty zapakujesz tą trampolinę do rurek :evil_lol: Quote
Recommended Posts