Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

siemka

u nas 32'C:placz: w nocy raz czy dwa zagrzmiało i padało całe 5min.

cała ja...

[IMG]http://img.besty.pl/images/344/37/3443765.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

lubię tylko rodzynki w jogurtowej polewie z PoloMarketu:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']lubię tylko rodzynki w jogurtowej polewie z PoloMarketu:evil_lol:[/QUOTE]
a ja w ogóle nie przepadam za rodzynką , jak w gościach jem placek w którym są rodzynki to zjem ale jak mam w domu coś z rodzynkami to albo wybieram albo po prostu tego nie jem :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja też,zawsze gmeram w serniku ,jak są rodzynki:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

najpyszniejszy sernik jaki jadłam to taki czekoladowo-waniliowy,wyglądał jak szachownica:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']najpyszniejszy sernik jaki jadłam to taki czekoladowo-waniliowy,wyglądał jak szachownica:loveu:[/QUOTE]

chyba kiedyś też taki jadłam ale ja zdecydowanie lubie najbardziej sernik rosa , jest taki puszysty , normalnie rozpływa sie w ustach :loveu:

Guest wolfheart
Posted

a ja jadłam dzisiaj jagodziankę,napchaną po brzegi ,z cukrem pudrem...niebo w gębie:p

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja jadłam dzisiaj jagodziankę,napchaną po brzegi ,z cukrem pudrem...niebo w gębie:p[/QUOTE]

jagodzienkę to bym sobie zjadła :loveu: albo chałkę z dużą ilością kruszonki :loveu:

Guest wolfheart
Posted

pyyyyyyyyycha:p

Luna czeka na podudzia z kurczaka,a ja na tosty,zaraz se zjemy:razz:

Posted

gdybym ja jadła tyle co Ty to bym chyba się już dawno kulała :evil_lol: jutro sie okaże ile przytyłam przez te 3 tygodnie jedzenia nutelli , chipsów , ciepłych lodów :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja mam niedowagę na jakieś 10kg,więc mogę se wpie*dalac ile wlezie:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

to zależy jaka ta niedowaga...ja ważę 10 kg za mało,ale jestem zdrowa,po prostu taka moja natura:lol:
natomiast niedowaga łącząca się z anemią i niedożywieniem to już choroba..