Guest wolfheart Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 się uśmiałam jak ta kura hałasu narobiła i zwiała w krzaki,aż pióra zgubiła:diabloti: Quote
Kaaasia Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [URL]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot047_zps2f739485.jpg[/URL] Luna chciała ci pokazać co chce na obiad ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 siemka :) u nas deszczowo,od samego rana:lol: po powrocie z kursu poszłam z mamą do miasta,Lunka z nami oczywiście,zmokłyśmy trochę,bo z mżawki zrobił się deszcz. Zaraz spadam,w sumie przyszłam na dogo tylko dać znak życia:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 U nas też pada :placz: mam nadzieje ze jutro przestanie :mad: Quote
Baski_Kropka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 OoO ile fotałek :D Lunka ma długie łapy :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [IMG]http://i1.memy.pl/obrazki/39ef381760_sroda.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='Paulina94']Śliczna Lunka :)[/QUOTE] dziękuję :) Hej Wszystkim :) u nas dzisiaj 21'C,na kursie miałam obsługę kasy fiskalnej,było śmiesznie :) ale jutro znów teoria i zasypiamy dosłownie,nawet kawa nie pomaga,jest tak nudno że nie sposób być przytomnym:roll: no chyba ,że będziemy wypełniać faktury czy coś,ale to oznacza matematykę:placz: Lunka nabrała apetytu i obżarła mnie z chleba z masłem czekoladowym,zjadła jogurt,karmę i korpusy:evil_lol:Ja zjadłam truskawki:loveu: Quote
łamAga Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Dasz rade , pomyl o kasie za kurs :evil_lol: a ja jadłam arbuza , ale jakis taki mało smakowy ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 taaak,kasa mnie motywuje:diabloti: ale serio,wszyscy śpią na tym kursie:evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 To w nocy spaceruje z Lunką a w czasie kursu odsypiaj :D Quote
kalyna Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='marta.k9080']u nas dzisiaj 21'C,na kursie miałam obsługę kasy fiskalnej,było śmiesznie :) ale jutro znów teoria i zasypiamy dosłownie,nawet kawa nie pomaga,jest tak nudno że nie sposób być przytomnym:roll: no chyba ,że będziemy wypełniać faktury czy coś,ale to oznacza matematykę:placz: Lunka nabrała apetytu i obżarła mnie z chleba z masłem czekoladowym,zjadła jogurt,karmę i korpusy:evil_lol:Ja zjadłam truskawki:loveu:[/QUOTE] ej nie narzekaj, bo to dość fajne rzeczy są :evil_lol: ja się z tymi tematami bujałam 4 lata w technikum i dałam radę :eviltong: Jak Ty się w ogóle znalazłaś na tym kursie? to to z własnej woli na to poszłaś? Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) [quote name='kalyna']Jak Ty się w ogóle znalazłaś na tym kursie? to to z własnej woli na to poszłaś?[/QUOTE] powiedzmy:evil_lol: poszłam do PUP zapytać o kurs na kasę i dostałam się na niego :lol: siemka :) u nas duszno dość ,Luna właśnie sępi moja mamę z kanapki ze szynką:evil_lol: dzisiaj dostałam przelew za pierwszy tydzień kursu ,263zł:cool3: jutro kupię se farbę do włosów ,a Lunie coś pysznego i zabawkę. Edited June 5, 2014 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='marta.k9080']powiedzmy:evil_lol: poszłam do PUP zapytać o kurs na kasę i dostałam się na niego :lol: siemka :) u nas duszno dość ,Luna właśnie sępi moja mamę z kanapki ze szynką:evil_lol: dzisiaj dostałam przelew za pierwszy tydzień kursu ,263zł:cool3: jutro kupię se farę do włosów ,a Lunie coś pysznego i zabawkę.[/QUOTE] Nooo widzisz , opłacało się :multi: Quote
łamAga Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='marta.k9080']pada:p a jutro ma być 30'C:placz:[/QUOTE] u nas lało i burza była a za chwiele tak swiecilo slonce ze w kolejce u weta mialam problem wystać :lol: a teraz pokazywali ze do wtorku tropikalne lato , nawet do 32 stopni ;) Quote
Recommended Posts