Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

się uśmiałam jak ta kura hałasu narobiła i zwiała w krzaki,aż pióra zgubiła:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

u nas deszczowo,od samego rana:lol: po powrocie z kursu poszłam z mamą do miasta,Lunka z nami oczywiście,zmokłyśmy trochę,bo z mżawki zrobił się deszcz.
Zaraz spadam,w sumie przyszłam na dogo tylko dać znak życia:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Paulina94']Śliczna Lunka :)[/QUOTE]

dziękuję :)

Hej Wszystkim :)
u nas dzisiaj 21'C,na kursie miałam obsługę kasy fiskalnej,było śmiesznie :) ale jutro znów teoria i zasypiamy dosłownie,nawet kawa nie pomaga,jest tak nudno że nie sposób być przytomnym:roll: no chyba ,że będziemy wypełniać faktury czy coś,ale to oznacza matematykę:placz:
Lunka nabrała apetytu i obżarła mnie z chleba z masłem czekoladowym,zjadła jogurt,karmę i korpusy:evil_lol:Ja zjadłam truskawki:loveu:

Guest wolfheart
Posted

taaak,kasa mnie motywuje:diabloti: ale serio,wszyscy śpią na tym kursie:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']u nas dzisiaj 21'C,na kursie miałam obsługę kasy fiskalnej,było śmiesznie :) ale jutro znów teoria i zasypiamy dosłownie,nawet kawa nie pomaga,jest tak nudno że nie sposób być przytomnym:roll: no chyba ,że będziemy wypełniać faktury czy coś,ale to oznacza matematykę:placz:
Lunka nabrała apetytu i obżarła mnie z chleba z masłem czekoladowym,zjadła jogurt,karmę i korpusy:evil_lol:Ja zjadłam truskawki:loveu:[/QUOTE]

ej nie narzekaj, bo to dość fajne rzeczy są :evil_lol:
ja się z tymi tematami bujałam 4 lata w technikum i dałam radę :eviltong:

Jak Ty się w ogóle znalazłaś na tym kursie? to to z własnej woli na to poszłaś?

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='kalyna']Jak Ty się w ogóle znalazłaś na tym kursie? to to z własnej woli na to poszłaś?[/QUOTE]

powiedzmy:evil_lol: poszłam do PUP zapytać o kurs na kasę i dostałam się na niego :lol:

u nas duszno dość ,Luna właśnie sępi moja mamę z kanapki ze szynką:evil_lol:
dzisiaj dostałam przelew za pierwszy tydzień kursu ,263zł:cool3: jutro kupię se farbę do włosów ,a Lunie coś pysznego i zabawkę.

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='marta.k9080']powiedzmy:evil_lol: poszłam do PUP zapytać o kurs na kasę i dostałam się na niego :lol:

u nas duszno dość ,Luna właśnie sępi moja mamę z kanapki ze szynką:evil_lol:
dzisiaj dostałam przelew za pierwszy tydzień kursu ,263zł:cool3: jutro kupię se farę do włosów ,a Lunie coś pysznego i zabawkę.[/QUOTE]

Nooo widzisz , opłacało się :multi:

Guest wolfheart
Posted

pada:p a jutro ma być 30'C:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']pada:p a jutro ma być 30'C:placz:[/QUOTE]

u nas lało i burza była a za chwiele tak swiecilo slonce ze w kolejce u weta mialam problem wystać :lol: a teraz pokazywali ze do wtorku tropikalne lato , nawet do 32 stopni ;)