Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

raczej będzie niska,bo łapki ma krótkie, mało w niej Shar Pei,ale można się dopatrzeć :lol:

Guest wolfheart
Posted

Hello :)

dziwny trochę ten dzień jest:evil_lol: rano Rocky był dziwny,jakoś inaczej się zachowywał przez większość spaceru.A popołudniu Luna zdziwaczała:evil_lol: Poszłam z nią nad Wisłę,towarzyszyła nam moja siostra.Najpierw Luna nie chciała pływać.Zawsze widzę kiedy ona coś kombinuje,mówię do siostry "Luna wytnie jakiś numer za chwilę" i miałam rację...Luna małymi kroczkami,była coraz dalej i ani myślała wrócić.Dopiero jak udałam ,że podnoszę coś z ziemi ,to podbiegła do mnie i wtedy zapięłam ją na smycz:diabloti: W drodze powrotnej,kładła się,zagapiła w jakiś punkt i ogólnie była dziwna po prostu...:confused: Teraz już jest "normalna":evil_lol:

Jeszcze spotkało nas niemiłe zaskoczenie ,rzuciłam Lunie piłeczkę,patrzę a Lunka wyciera pyszczek łapką i coś odgania.W ziemi gniazdo miały osy:look3: Szybko podbiegłam i zabrałam ją stamtąd odganiając te paskudztwa.Piłeczka została,więc już sama poszłam ją zabrać,a moja siostra musiała Lunkę trzymać,żeby znowu nie obsiadły jej osy.
Przestraszyłam się ,że może któraś puściła Lunce żądło,ale na szczęście nic się nie stało.

Guest wolfheart
Posted

Trochę adrenaliny od czasu do czasu...:diabloti:

Właśnie zamówiłam Flexi GIANT XL(do 75kg) 8m :cool1: i jeszcze łańcuszek zaciskowy ,tym razem z drobnymi ogniwami:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

a ja dres...:shake:

140zł to tanio wyszło,bo w innym sklepie Giant była za 199:crazyeye: okropne różnice w cenach są

Sonka95 napisał(a):
ile kasy

pójdę z torbami....

Guest wolfheart
Posted

dokładnie,bo zdzierają ile mogą:shake:

jeszcze w tym roku chcę kupić legowisko dla Lunki i nowe Frisbee,ale to na urodziny dostanie

Guest wolfheart
Posted

ale ona nie ma legowiska,tylko podusię (już jest płaska i brzydka):shake: a Frisbee jest super :)

Tak myślę,że Frisbee dostanie na urodziny,a legowisko pod choinkę:p

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ale ona nie ma legowiska,tylko podusię (już jest płaska i brzydka):shake: a Frisbee jest super :)

Tak myślę,że Frisbee dostanie na urodziny,a legowisko pod choinkę:p

a urodzinki ma kiedy ? :cool3:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Luna to bardzo dużo prezentów dostaje

a pańcia przez to nic nie ma:evil_lol: uwielbiam dawać jej podarki :p

dOgLoV napisał(a):
a urodzinki ma kiedy ? :cool3:

tak jak Neron 6. listopada:loveu: nie pamiętasz:mad:

Posted

Po co ci taka wielka flexi? Trzymałam ją kiedyś w zoologu tak z ciekawości i była cholernie ciężka i nie wygodna dla mnie, mam za delikatne dłonie na takie krówsko :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Flexi do 75kg :crazyeye: to zaszalałaś :evil_lol:

vege* napisał(a):
Po co ci taka wielka flexi? Trzymałam ją kiedyś w zoologu tak z ciekawości i była cholernie ciężka i nie wygodna dla mnie, mam za delikatne dłonie na takie krówsko

lepszej już nie ma:oops: a ja wolę być pewna,że mam mocną smycz