DORA1020 Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 Pani Ania ze Szczekocin wysłała 100zł na karmę dla zwierzaków pod opieką Krystyny Bardzo dziękujemy:) Quote
DORA1020 Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 Ciągle napływają kolejne zgłoszenia,żeby pomóc zwierzakom:( ręce opadają:( mnóstwo małych kociaków,szczeniaków:( jak tym wszystkim znależć dom,bezpieczne miejsce..... Quote
bakusiowa Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Za dług w lecznicy gdzie przesłać pieniądze? 1 Quote
DORA1020 Posted June 29, 2019 Author Posted June 29, 2019 Dnia 28.06.2019 o 08:46, bakusiowa napisał: Za dług w lecznicy gdzie przesłać pieniądze? Bardzo Ci dziękuję:) Zawsze jesteś chętna do pomoc:) Ale resztę długu spłaciła Chełmska Straż Ochrony Zwierząt,za co bardzo dziękujemy:) 1 Quote
DORA1020 Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 Dziekuję terra za wsatwienie fotek:) tych słodziaków jest 6 ,wszystkie suczki Quote
bakusiowa Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=886454788377078&id=100010376946372 Link do fb szczeniaków od Krystyny Proszę kto może o udostępnianie i rozsyłanie po znajomych. Quote
DORA1020 Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 Na konto Krystyny wpłynęło od Livki 50zł i Elypsy 25zł te pieniądze zostana przeznaczone na karme bardzo dziękuję w imieniu Krystyny:) Quote
DORA1020 Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Ja juz nawet nie wiem o c zym pisać na tym wątku,za duzo tego:( do adopcji 6 szczeniaków i 30 małych kotków:( do tego od Krystyny /tzn z rodziny patologicznej na jej terenie/ pojechało do Izbicy 7 małych kociaków zrobiłam ogłoszenia,ale zero odzewu:( nie mamy domów tymczsowych:( nie mamy porządnego schroniska,nie mamy gdzie umieszczeać zwierzaków:( gdzie mogłyby spokojnie poczekac na dom a jak nie zabierzemy zwierzaków /szczeniaków i kociąt/ z rodzin patologicznych to oni oddają je kolejnej patologii,gdzie umierają,choruja,są głodne,rozmnażaja się:( koło sie zamyka:( Quote
DORA1020 Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Dzisiaj rano Krystyna dzwoniła,że u alkoholika kotka i 5 juz takich podrośniętych 5 miesięcznych kociaków:( musi zanieść tam karmę,bo koty głoduja:( to jakaś paranoja:( Quote
DORA1020 Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Proszę o udostępnianie tej zbiórki na fb z góry bardzo dziękuję:) w tej lecznicy sa tez kotki,które umieściła Krystyna,zabrane z patologii wszystkie kocięta i szczeniaczki,mimo ogłoszeń,nadal szukają domów https://pomagam.pl/iwcvuqnc Quote
terra Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Miałam pytanie o Kamę z tego ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/kama-ok-9-tygodniowa-suczka-w-typie-on-ka-szuka-domu-CID103-IDACRkB.html prosiłam o kontakt tel. do DORA1020, (taki numer tel. podałam w ogłoszeniu). Pani napisała, że została odesłana do ogłoszenia, czyli błędne koło. Czyj numer podać zainteresowanej osobie? Quote
DORA1020 Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Dnia 5.08.2019 o 07:02, terra napisał: Miałam pytanie o Kamę z tego ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/kama-ok-9-tygodniowa-suczka-w-typie-on-ka-szuka-domu-CID103-IDACRkB.html prosiłam o kontakt tel. do DORA1020, (taki numer tel. podałam w ogłoszeniu). Pani napisała, że została odesłana do ogłoszenia, czyli błędne koło. Czyj numer podać zainteresowanej osobie? Podaj prosze numer Krystyny telefonów jest dużo,ale dzwonia sami nieodpowiedzialni ludzie np. chcę szczeniaczka dla dzieci,ale czy on dzieci nie pogryzie?:( czy to mix owczarka i jakiegos tam,bo ja takiego chcę chce dla dzieci,wzieliśmy jednego,ale uciekł,a dzieci tęsknia,wiec chcieli nastepnego to tylko kilka przykładów... o wszystkich nie będe pisac,bo to bez sensu my musimy zweryfikowac takie osoby i wolontariusza wysłac na wizyte , jeśli będziemy wiedziały,że to może byc dobry dom inaczej dziewczyny maja żal,że wysyłamy je do domów,gdzie z góry wiadomo,ze to zaden dom dla psiaka czy kociaka poświecają swoj czas na dojazd do takich osób dlatego naprawde weryfikujemy te telefony terra zmien prosze tytuł ogłoszenia,który przyciąga takie osoby sunie nie są w typie ON-ka,będa docelowo średnimi suczkami wcześniej takia informacje dostałam,więc tak napisałam,sunie juz troche urosły,i wcale nie są w typie owczarka Quote
DORA1020 Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Nawet nie mam czasu tutaj zaglądać Krystyna zabrała z patologii 7 malych kotków dostała info o zabiedzonej koteczce,z maluszkiem jednym,były trzy,ale chyba lisy pożarły zabrała ja i maluszka i kolejne info o potrzbujacej kotce i o głodującej suni i jej dzieciach sunia pojedzie do Murki,,,a co z maluchami? i jeszcze wiele ,wiele innych problemów:( Quote
DORA1020 Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Prosze zajrzyjcie tutaj i jeżeli możecie pomóc finansowo będę wdzięczna i bardzo prosze o udostępnianie na fb Krystyna równiez skorzysta na tym,jeśli sue zrobi prawo jazdy na razie mamy problemy z transportem zwierzaków do weta,z przewwożeniem ciężkiego łapaka,i inne link Quote
bakusiowa Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Proszę o wpłaty i udostępnianie na fb jak największej liczbie osób zbiórki która jest w mojej sygnaturce. Zachęcam też dogomaniaków do umieszczania zbiórki w swoich sygnaturach. Wtedy więcej osób z dogomanii dowie się o niej. Quote
bakusiowa Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 KTO MOŻE DAĆ DOM TYMCZASOWY SZCZENIAKOWI SUCZCE? Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Na koncie jest wpłata dla Krystyny od Elypsy---25zł i od Livki---50zł bardzo dziękuje:) wspólnie z Krystyna próbujemy od miesiąca ratowac szczeniaczki udalo sie wykupic dwa,jednego szczeniaczka-sunie- oddali komuś:( dzisiaj ,jeśli wszystko dobrze pójdzie---trafią do lecznicy na odpchlanie i odrobaczanie i pojada do DT w środę razem z nimi mały kotek,którego Krystyna uratowała i umieściła w lecznicy w Izbicy Quote
bakusiowa Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Zapraszam na bazarek transportowy dla dwóch szczeniaczków z rejonu działania Krystyny. https://www.dogomania.com/forum/topic/350418-bazarek-transportowy-dla-dw%C3%B3ch-szczeniak%C3%B3w-do-1-go-wrze%C5%9Bnia/ Quote
DORA1020 Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 11 godzin temu, bakusiowa napisał: Zapraszam na bazarek transportowy dla dwóch szczeniaczków z rejonu działania Krystyny. https://www.dogomania.com/forum/topic/350418-bazarek-transportowy-dla-dw%C3%B3ch-szczeniak%C3%B3w-do-1-go-wrze%C5%9Bnia/ Zapraszamy na bazarek szczeniaczki były ratowane przez miesiąc ,w końcu dzięki zaangażowaniu wielu osób udało się szukamy transportu dla szczeniaczka -suni /z innego miotu/ do Krakowa kilka dni temu Murka jechała,ale dt zgłosiił sie w sobotę Quote
DORA1020 Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 W sobote jada do Krakowa dwie sunie--szczeniaczki do DS sunie juz większe niz na tym zdjęciu,troche czasu minęło zanim sie znalazł dom i jedna dorosła koteczka,też do DS w Krakowie Quote
DORA1020 Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Dziękuje terra za wstawienie fotek ten rudy maluszek i 8 miesięczna sunieczka szuka domu w rodzinie gdzie jest sunieczka dziecko ciężko zachorowało rodzice po całych dniach w szpitalu,nie ma komu zajmować się suną,prosili o znalezienie jej domu Quote
DORA1020 Posted September 9, 2019 Author Posted September 9, 2019 Dnia 2.09.2019 o 09:52, terra napisał: zdjęcia od DORA1020 To maleństwo pojechało do dt u guccio:) szukamy domku,będą zdjęcia dziękuję guccio:) Quote
Recommended Posts