Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masakra z takimi sąsiadami i kotami :( tylko stracone nerwy, czas i kasa  i nawet nie będzie jak ich ściągnąć by kasę oddali albo dopilnowali reszty kotów :/ ej monika a jak sie nazywają twoje koty? Bo pamiętam ze fifka i dzikus a trzeci?  Bo nowa to trajkotka?

Posted

Tazzman ma 7... jak ten czas pędzi... Wg karmy jest już seniorem :0

Ania na głuchośc sa dobre obroże które maja wibracje, koleżanka stosowała bo psica nie słyszała jak sie ją wołało to jej wtedy wibrowała obrożą.

O imiona trzego kota tez nie ogarniam... ale w sumie musze się przyznać ze kotów nie ogarniam Waszki w ogóle a i psy już mi się rozjezdzają...

Posted

No tak joga :)

W sumie to ta opowieść o gluchocie miała być w formie informacji a nie narzekania :) Obudzić go na spacery to nie problem, na dworze bardzo fajnie reaguje na ruch smycza a w domu widzi co robi inka i ja naśladuje wiec jakoś ta gluchota zbytnio nam nie przeszkadza a są i plusy bo nie boi  się juz tak petard :) 

Posted
2 godziny temu, AnkaG napisał:

Na kotach się nie znam haha. Tylko kiedyś czytałam że mogą mieć kocięta co 2 miesiące...

cudownie - bardzo Ci dziękuję za pocieszenie <wyrywa włosy z głowy>  :p 

Koka też głuchnie, tylko u niej to jest niebezpieczne, bo jak się zagapi i straci mnie z oczu to potem leeeci przed siebie i szuka, a ja wołam, a ona nie słyszy, albo słyszy, ale nie do końca i leci w złą stronę :/ Piździa głucha :/ 

Posted

Trzeba się zarejestrować na ich stronie - tu jest fajnie opisane co i jak bo ja nie umiem tego tak opisać: 

https://fanimani.pl/jak-to-dziala/

a potem wybrać Sznaucery w Potrzebie :p

https://fanimani.pl/sznaucery-w-potrzebie-podgrupa-fundacji-viva/

świetnym gadżetem jest przypominajka zainstalowana na przeglądarce i jak wejdziesz na stronę sklepu, który bierze udział w tym, to wyświetla się, że mozna kliknąć i wejść przez fanimani 

Posted

Serio? Co 2 miesiące? Myślałam ze kotki tez mają ruje dwa razy w roku i koniec..

Figa tez jak się zagapi a potem jej się pomiesza to też leci w złą stronę ale ją  łatwo dogonić ;)

Ja za dużo przez neta nie kupuje ale empik i zooplus zawsze przez fanimani. Monika bo z tego co tam pisze to jest to do fundacji wypłacane kwartalnie... widzisz z tego jakąś przyzwoitą łaskę czy raczej 20-30 zl ? Tak pytam z ciekawości jaki to ma realny zasięg :)

Posted

Z ostatniego maila z informacją:

" W ubiegłym tygodniu (od poniedziałku 2017.02.06 do wczoraj) uzbieraliście darowizny w wysokości 19,46 zł.

Łącznie zgromadziliście 1098,24 zł - gratulacje! " czyli całkiem ładna sumka przez ten czas co bierzemy udział, wypłacane co 3 miesiące po trochu

szkoda, że mało ludzi bierze udział, ludzie nie chcą się rejestrować, nie chce im się :( a to jest naprawdę super - ja robię zakupy dla psów i kilka zł zawsze wraca, to już kilka sterylek

Posted
12 godzin temu, malawaszka napisał:

Trzeba się zarejestrować na ich stronie - tu jest fajnie opisane co i jak bo ja nie umiem tego tak opisać: 

https://fanimani.pl/jak-to-dziala/

a potem wybrać Sznaucery w Potrzebie :p

https://fanimani.pl/sznaucery-w-potrzebie-podgrupa-fundacji-viva/

świetnym gadżetem jest przypominajka zainstalowana na przeglądarce i jak wejdziesz na stronę sklepu, który bierze udział w tym, to wyświetla się, że mozna kliknąć i wejść przez fanimani 

Tak jak Monika wyżej napisała.

14 minut temu, sybil napisał:

Kupuję w zooplusie, proszę poinstruuj mnie co mam zrobić, żeby to szło przez FaniMani i dla sznaucerów  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,035_mz_orig

Cała sprawa jest mega prosta ja sie kliknęłam zarejestruj z Fejsbooka czy coś i w ogóle nie trzeba było nic wypełniać, wszystkie dane z fejsa ściągnęli.

Posted

Lawinka dziś zrzuca szwy, wszystko pięknie zagojone, a Koka miała mastektomię - sterylkę już dawno miała, u Koki też się ładnie goi i szwy zdejmujemy w poniedziałek.

Jutro jadę po Tinkę <3

• Upvote 1