ania0112 Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Masakra z takimi sąsiadami i kotami :( tylko stracone nerwy, czas i kasa i nawet nie będzie jak ich ściągnąć by kasę oddali albo dopilnowali reszty kotów :/ ej monika a jak sie nazywają twoje koty? Bo pamiętam ze fifka i dzikus a trzeci? Bo nowa to trajkotka? Quote
Saththa Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Tazzman ma 7... jak ten czas pędzi... Wg karmy jest już seniorem :0 Ania na głuchośc sa dobre obroże które maja wibracje, koleżanka stosowała bo psica nie słyszała jak sie ją wołało to jej wtedy wibrowała obrożą. O imiona trzego kota tez nie ogarniam... ale w sumie musze się przyznać ze kotów nie ogarniam Waszki w ogóle a i psy już mi się rozjezdzają... Quote
malawaszka Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 Fifka, Joga i Dzikus, no i Trajkota Quote
ania0112 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 No tak joga :) W sumie to ta opowieść o gluchocie miała być w formie informacji a nie narzekania :) Obudzić go na spacery to nie problem, na dworze bardzo fajnie reaguje na ruch smycza a w domu widzi co robi inka i ja naśladuje wiec jakoś ta gluchota zbytnio nam nie przeszkadza a są i plusy bo nie boi się juz tak petard :) Quote
AnkaG Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Moja Kisiola też głucha :) Starość... Na kotach się nie znam haha. Tylko kiedyś czytałam że mogą mieć kocięta co 2 miesiące... Quote
malawaszka Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 2 godziny temu, AnkaG napisał: Na kotach się nie znam haha. Tylko kiedyś czytałam że mogą mieć kocięta co 2 miesiące... cudownie - bardzo Ci dziękuję za pocieszenie <wyrywa włosy z głowy> :p Koka też głuchnie, tylko u niej to jest niebezpieczne, bo jak się zagapi i straci mnie z oczu to potem leeeci przed siebie i szuka, a ja wołam, a ona nie słyszy, albo słyszy, ale nie do końca i leci w złą stronę :/ Piździa głucha :/ Quote
AnkaG Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Wasia jak zrobić by kupować przez Fanimani? Quote
malawaszka Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Trzeba się zarejestrować na ich stronie - tu jest fajnie opisane co i jak bo ja nie umiem tego tak opisać: https://fanimani.pl/jak-to-dziala/ a potem wybrać Sznaucery w Potrzebie :p https://fanimani.pl/sznaucery-w-potrzebie-podgrupa-fundacji-viva/ świetnym gadżetem jest przypominajka zainstalowana na przeglądarce i jak wejdziesz na stronę sklepu, który bierze udział w tym, to wyświetla się, że mozna kliknąć i wejść przez fanimani Quote
ania0112 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Serio? Co 2 miesiące? Myślałam ze kotki tez mają ruje dwa razy w roku i koniec.. Figa tez jak się zagapi a potem jej się pomiesza to też leci w złą stronę ale ją łatwo dogonić ;) Ja za dużo przez neta nie kupuje ale empik i zooplus zawsze przez fanimani. Monika bo z tego co tam pisze to jest to do fundacji wypłacane kwartalnie... widzisz z tego jakąś przyzwoitą łaskę czy raczej 20-30 zl ? Tak pytam z ciekawości jaki to ma realny zasięg :) Quote
malawaszka Posted February 14, 2017 Author Posted February 14, 2017 Z ostatniego maila z informacją: " W ubiegłym tygodniu (od poniedziałku 2017.02.06 do wczoraj) uzbieraliście darowizny w wysokości 19,46 zł.Łącznie zgromadziliście 1098,24 zł - gratulacje! " czyli całkiem ładna sumka przez ten czas co bierzemy udział, wypłacane co 3 miesiące po trochu szkoda, że mało ludzi bierze udział, ludzie nie chcą się rejestrować, nie chce im się :( a to jest naprawdę super - ja robię zakupy dla psów i kilka zł zawsze wraca, to już kilka sterylek Quote
danyww Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 ..ja też kupuję przez FaniMani ..fakt, że nie dużo ale jak to mówią grosz do grosza... nawet na AliExpres idą grosiki Quote
sybil Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Kupuję w zooplusie, proszę poinstruuj mnie co mam zrobić, żeby to szło przez FaniMani i dla sznaucerów Quote
Saththa Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 12 godzin temu, malawaszka napisał: Trzeba się zarejestrować na ich stronie - tu jest fajnie opisane co i jak bo ja nie umiem tego tak opisać: https://fanimani.pl/jak-to-dziala/ a potem wybrać Sznaucery w Potrzebie :p https://fanimani.pl/sznaucery-w-potrzebie-podgrupa-fundacji-viva/ świetnym gadżetem jest przypominajka zainstalowana na przeglądarce i jak wejdziesz na stronę sklepu, który bierze udział w tym, to wyświetla się, że mozna kliknąć i wejść przez fanimani Tak jak Monika wyżej napisała. 14 minut temu, sybil napisał: Kupuję w zooplusie, proszę poinstruuj mnie co mam zrobić, żeby to szło przez FaniMani i dla sznaucerów Cała sprawa jest mega prosta ja sie kliknęłam zarejestruj z Fejsbooka czy coś i w ogóle nie trzeba było nic wypełniać, wszystkie dane z fejsa ściągnęli. Quote
WATACHA Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 I ja tez się zarejestrowałam :), ciągle zapominałam się podpytać jak to zrobić :) Quote
AnkaG Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Ha ha widzę, że dobrze , że "rzuciłam" temat :) Też się zarejestrowałam :) Quote
malawaszka Posted February 15, 2017 Author Posted February 15, 2017 Czaki ma domeeekkk :D lalala Quote
AnkaG Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Teraz to Czoki :) Jak sunieczki po sterylkach? Quote
malawaszka Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 Lawinka dziś zrzuca szwy, wszystko pięknie zagojone, a Koka miała mastektomię - sterylkę już dawno miała, u Koki też się ładnie goi i szwy zdejmujemy w poniedziałek. Jutro jadę po Tinkę <3 1 Quote
AnkaG Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Sklerozy nie mam ha ha - Kredeczka miała sterylkę i się babrało :P Quote
malawaszka Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 aaa Kredka to miała już daaaawno, zagojone i zapomniane ;) jedynie teraz walczymy o poprawę wyników bo nerki dostały "w kość" przez to ropomacicze i operację Quote
AniaGucio Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Dnia 14.02.2017 o 17:01, WATACHA napisał: I ja tez się zarejestrowałam :), ciągle zapominałam się podpytać jak to zrobić :) Właśnie do Ciebie dołączyłam ;) Quote
danyww Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Na sznaucerkowy bazarek zapraszam: https://www.facebook.com/events/217400371989287/?active_tab=discussion Quote
AnkaG Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Robiłam dzisiaj zakupy w zooplusie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam - weszłam w przypominajke wybrałam sznaucery w potrzebie i przeszłam do sklepu. Quote
Recommended Posts