Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Ło masakra :-o Jakby tak mojego psa dopadło, to nie wiem czy bym robiła :shake: A to jest dożywotnie, czy jest ryzyko, że znów pies oślepnie?[/QUOTE]

szczerze mówiąc to nie wiem, ale się dowiem jak to jest, wg mnie warto - nie robiłabym jakby Punia miała kilkanaście lat, ale ma 7 i pół życia przed nią, dla swojego psa też bym tego chciała i wzięłabym pewnie jakiś kredyt :D

Posted

[quote name='malawaszka']szczerze mówiąc to nie wiem, ale się dowiem jak to jest, wg mnie warto - nie robiłabym jakby Punia miała kilkanaście lat, ale ma 7 i pół życia przed nią, dla swojego psa też bym tego chciała i wzięłabym pewnie jakiś kredyt :D[/QUOTE]
To się dowiedz i pisz!
A na leczenie swojego kręgosłupa wzięłabyś kredyt :razz: Babo :lol:
Nie mówię, żeby jej nie robić czy nie warto, potemu od razu pytałam ile ona ma alt. Tylko mnie takie kwoty przerażają. Szczególnie, że dla domnego psa, to by było więcej pewnie i koszty kredytu tez swoje... Ech :(

Posted

[quote name='malawaszka']na swój kręgosłup? kurna ZUSy srusy płace - to jest kredyt pre paid :angryy:[/QUOTE]
E, to jest obowiązkowy datek na bandę sępów :loveu: Ale pwiedz - na swoją operację wzięłabyś? Bo ja się grzecznie staram o skierowanie na rezonans kregosłupowy i wsio z tym związane, a to tylko kilkaset złociszy :diabloti:

Posted

no ja wczoraj dostałam skierowanie na rezonans ale tylko kręgosłupa szyjnego... kij że boli mnie cały, ale udawała, że nie słyszy chyba... dobre i to

właśnie przywiozłam Punię, rozedrgana, ale bardzo dzielna była lalunia :loveu:

z tą operacją to nie takie hop siup bo tam trzeba na kontrole przez kilka dni być i potem po ok 2 tygodniach - nie wiem jak to zrobić :placz:

Posted

Ha, ha już wiem! Punkty przyznają użytkownicy gwiazdką za konkretny post. Dodatnie punkty można przyznać bez komentarza, jak chcesz dać punkt ujemny to trzeba napisać komentarz i wtedy punkt odejmuje się od posiadanych. Czyli to co mam to jest dodatnie :sweetCyb:
Zaraz przyznam Wam punkty, tylko poszukam ładne posty ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']nie śmiej się bo dostaniesz czerwony punt :evil_lol:[/QUOTE]

Uuuuu powiało grozą :)

[QUOTE]hahaha Sybisia ma nowe hobby :turn-l:[/QUOTE]

Punkt dla malawaszki!! :razz: