Saththa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 a co z Orim? na sznupach w schronisku t otak przerazajaco zabrzmiało w sumie Quote
malawaszka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Saththa']a co z Orim? na sznupach w schronisku t otak przerazajaco zabrzmiało w sumie[/QUOTE] czekam na info, bo jakoś teraz pewnie już jedzie z furciaczkową do hotelu Quote
zerduszko Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ło masakra :-o Jakby tak mojego psa dopadło, to nie wiem czy bym robiła :shake: A to jest dożywotnie, czy jest ryzyko, że znów pies oślepnie? Quote
malawaszka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='zerduszko']Ło masakra :-o Jakby tak mojego psa dopadło, to nie wiem czy bym robiła :shake: A to jest dożywotnie, czy jest ryzyko, że znów pies oślepnie?[/QUOTE] szczerze mówiąc to nie wiem, ale się dowiem jak to jest, wg mnie warto - nie robiłabym jakby Punia miała kilkanaście lat, ale ma 7 i pół życia przed nią, dla swojego psa też bym tego chciała i wzięłabym pewnie jakiś kredyt :D Quote
Saththa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Nienawidze kredytów... :shake: ale jesli poprawiłoby to komfort zycia to zrobiłabym wszytsko co bym mogła... :) Quote
zerduszko Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='malawaszka']szczerze mówiąc to nie wiem, ale się dowiem jak to jest, wg mnie warto - nie robiłabym jakby Punia miała kilkanaście lat, ale ma 7 i pół życia przed nią, dla swojego psa też bym tego chciała i wzięłabym pewnie jakiś kredyt :D[/QUOTE] To się dowiedz i pisz! A na leczenie swojego kręgosłupa wzięłabyś kredyt :razz: Babo :lol: Nie mówię, żeby jej nie robić czy nie warto, potemu od razu pytałam ile ona ma alt. Tylko mnie takie kwoty przerażają. Szczególnie, że dla domnego psa, to by było więcej pewnie i koszty kredytu tez swoje... Ech :( Quote
malawaszka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 no dla własnego psa drożej, ale nie wiem ile, i obym nie musiała się dowiadywać... na swój kręgosłup? kurna ZUSy srusy płace - to jest kredyt pre paid :angryy: Quote
zerduszko Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='malawaszka']na swój kręgosłup? kurna ZUSy srusy płace - to jest kredyt pre paid :angryy:[/QUOTE] E, to jest obowiązkowy datek na bandę sępów :loveu: Ale pwiedz - na swoją operację wzięłabyś? Bo ja się grzecznie staram o skierowanie na rezonans kregosłupowy i wsio z tym związane, a to tylko kilkaset złociszy :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 no ja wczoraj dostałam skierowanie na rezonans ale tylko kręgosłupa szyjnego... kij że boli mnie cały, ale udawała, że nie słyszy chyba... dobre i to właśnie przywiozłam Punię, rozedrgana, ale bardzo dzielna była lalunia :loveu: z tą operacją to nie takie hop siup bo tam trzeba na kontrole przez kilka dni być i potem po ok 2 tygodniach - nie wiem jak to zrobić :placz: Quote
zerduszko Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Nie chce nikogo usprawiedliwiać, ale podobno nie można całego na raz :roll: rezonansować. Może TDT w tamtych okolicach? Quote
malawaszka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='zerduszko'] Może TDT w tamtych okolicach?[/QUOTE] no to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko ... boszz jakem matka kwoka nie dam sobie z tym rady :shock: Quote
AniaGucio Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='malawaszka']no to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko ... boszz jakem matka kwoka nie dam sobie z tym rady :shock:[/QUOTE] Chyba nie będziesz miała wyjścia... Quote
sybil Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Czy ktoś wie może co to są punkty reputacji? Dostałam nie wiem za co i nie wiem czy mam się martwić czy cieszyć:niewiem:. Pomóżcie, pliiiiz Quote
malawaszka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 hahaha z dostałaś dodatnie czy ujemne? pod postami kazdego jest taka gwiazdka - tam się rozwija coś o reputacji, ale jak to działa to nei wiem Quote
wilczy zew Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 te dodatnie nic nie dają gdzie je widzisz? Quote
sybil Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Nie wiem, nie napisali jakie. W "ustawieniach" na dole znalazłam takie info. Już się boję...:eek2: Quote
zerduszko Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Punkty reputacji na zielone dobre. Ostrzeżenia na czerwono złe ;) Quote
sybil Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ha, ha już wiem! Punkty przyznają użytkownicy gwiazdką za konkretny post. Dodatnie punkty można przyznać bez komentarza, jak chcesz dać punkt ujemny to trzeba napisać komentarz i wtedy punkt odejmuje się od posiadanych. Czyli to co mam to jest dodatnie :sweetCyb: Zaraz przyznam Wam punkty, tylko poszukam ładne posty ;) Quote
malawaszka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 hahaha Sybisia ma nowe hobby :turn-l: 1 Quote
wilczy zew Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 nie śmiej się bo dostaniesz czerwony punt :evil_lol: Quote
Saththa Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='wilczy zew']nie śmiej się bo dostaniesz czerwony punt :evil_lol:[/QUOTE] Uuuuu powiało grozą :) [QUOTE]hahaha Sybisia ma nowe hobby :turn-l:[/QUOTE] Punkt dla malawaszki!! :razz: Quote
sybil Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Kpijcie sobie, kpijcie :evil_lol:, jak już załapałam o co w tym wszystkim chodzi :PROXY5: to oceniam wątki i szczodrą łapką rozdaję punkty:gent:. Quote
sybil Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 No właśnie, ale Was lubię - to będzie OK Quote
Recommended Posts