Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mały został porzucony, miał wtedy kilka dni. Teraz ma około 3 tygodni. Zajmuje się nim pewna Bardzo Miła Osoba. Teraz pani wraca do pracy i potrzebna jest dalsza opieka nad maluchem. Szczeniak jeszcze nie je samodzielnie, trzeba go karmić butelką. Będzie prawdopodobnie średni - na pewno nie będzie to duży pies. Dom wskazany z innym psem, żeby małego trochę ustawiał, bo narazie mały myśli że jest pępkiem świata;) Piesek rośnie zdrowo, przybiera na wadze, otworzył już oczka, zaczyna dziwić się światu i zawzięcie drepta. 23 luty 28 luty 2 marzec 6 marzec Quote
akucha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :placz: Jakie cudeńko!!!!!! A gdzie on przebywa??? Moze ktoś chętny zgłosi się do opieki nad maluchem. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Kot to Filip. Istniała pewna obawa ze potraktuje szczeniaka jak przerośniętą mysz-ale nie:evil_lol: Nie matkuje mu za bardzo, ale też go nie pożera. Czasem łaskawie pozwala mu się do siebie przytulić. Głównie wtedy gdy śpi. Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ale to i tak miło ze strony Filipa, że nie pożera Małego:) Mam nadzieję, ze szybko znajdzie się jakiś nowy opiekun. Jak Maluch ma na imię? Quote
syla00 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaka słodka kruszynka:loveu: Ciociu jeśli potrzebne jest Allegro to jestem do usług, tylko jakiś namiar poproszę. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Chyba nie ma imienia, zapytam jeszcze. Raczej nie reaguje na nic - jego głównym zajęciem do tej pory było picie mleka i spanie. Quote
Karilka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaki słooodki maluszek! U mnie odpada... nie mam tyle czasu na zajecie sie sierotką:roll: Quote
Cez Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ale cudo :) u mnie w domu kwarantanna niestety... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 fizia napisał(a):Ale to i tak miło ze strony Filipa, że nie pożera Małego:) Tak, Filip zawsze był miły, to bardzo rozsądny kot. Raz tylko zdarzyło mu się podobno zjeść kanarka i raz mu zabrałam młodego kosa. Filip był lekko oburzony, a ptak i tak padł - pewnie z powodu stresu. Co ciekawe, jak kot się nim bawił wyglądał na mniej przejętego niż jak jak go "uratowałam". To już mogłam go zostawić... No ale to wątek szczeniaczka. Dom zastępczy-najlepiej stały, szybko ! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Wiadomość z ostatniej chwili - Maciupeństwo zostaje w Domu Tymczasowym!!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dziękuję za uwagę.:p Quote
Cez Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 przynajmniej pokazalas to cudo szerszej publicznosci :lol: wcale sie nie dziwie, ze nie moga sie z nim rozstac... Quote
fizia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to super!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 1 posiłek nie-mleczny :evil_lol: ryż z mięsem-mały drapieżca, chyba mu smakowało;) Quote
halbina Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Uważaj maleństwo, bo talerz Cie przerasta! :evil_lol: :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 widziałam dziś stworka. 2 suki się nim opiekują, jamniczka szczególnie;) Rośnie i ma iście koński apetyt. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 a ja rosnę! duuży jestem już: i kota mam, i ptaszki mam-spać nie dają: bezczelne... nuuuda;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 fizia napisał(a):Ale to i tak miło ze strony Filipa, że nie pożera Małego:) Jak Maluch ma na imię? Otóż maluch to mały Bruno! Quote
syla00 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 co Za przeokropne ptaszyska:mad: spać nie dają!! Zero kultury..:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ale było dobre!!!! Filip! Wyłaź!!!! jaki duży ten świat! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 alo!! 10 kwietnia wyglądałem tak: Jaśniejszy jestem i rosnę szybko, a co:diabloti: Quote
Recommended Posts