Gosiapk Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hallo!!! Tu Czarnuś, Czarnuś psi gentelman szuka domku Quote
erka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Gosiapk, dziękujemy że chociaz Ty interesujesz się Czarusiem.:loveu: Bo jak widać nikogo więcej on nie obchodzi.... Quote
Gosiapk Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bo ja bardzo lubię starsze pieski :) Tyle że mam już swoich 7 więc nie mogę przyjąć Czarnusia, ale jego los leży mi na sercu. :razz: Quote
mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 7 psiaków - niezła gromadka :) Czarnuś tęskni za domem !!! Quote
saga_86 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zrobiłąm mu wczoraj allegro z tytułem ,że spęziłą życie w klatce na króliki już dostałam 3 emaile:razz: Min taki, tylko nie wiem czy ten ktoś tylko współczuje czy oferuje dom:roll: Witam, piesek jest bardzo podobny do mojej Lili, nie wyobrażam sobie aby można było trzymać takie maleństwo w klatce, mam duży dom i małe zoo bo kocham wszystkie zwierzątka, ale mieszkam w Pile tj, ponad 600 km w jedną stronę, bo bym go przygarnęła, gdyż mam już jednego pieska, którego chciano uśpić, mam nadzieję,że Czaruś znajdzie prawdziwy dom pozdrawiam Urszula Quote
erka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzięki Saga_86 :loveu: , może jeszcze kogoś mieszkającego bliżej los Czarusia poruszy. Quote
manforte Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Mały piesek, ale duże serduszko do kochania pana. Quote
Gosiapk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A może zorganizujemy transport do Piły? :cool3: Quote
erka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bezproblemowy , mały psiaczek, ogromnie wdzięczny za uratowanie. Czy nikt go nie pokocha?:shake: Quote
pidzej Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [QUOTE] Zrobiłąm mu wczoraj allegro z tytułem ,że spęziłą życie w klatce na króliki już dostałam 3 emaile:razz: Min taki, tylko nie wiem czy ten ktoś tylko współczuje czy oferuje dom:roll: Witam, piesek jest bardzo podobny do mojej Lili, nie wyobrażam sobie aby można było trzymać takie maleństwo w klatce, mam duży dom i małe zoo bo kocham wszystkie zwierzątka, ale mieszkam w Pile tj, ponad 600 km w jedną stronę, bo bym go przygarnęła, gdyż mam już jednego pieska, którego chciano uśpić, mam nadzieję,że Czaruś znajdzie prawdziwy dom pozdrawiam Urszula [/QUOTE] co z tą panią? Quote
Potter Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='saga_86']Zrobiłąm mu wczoraj allegro z tytułem ,że spęziłą życie w klatce na króliki już dostałam 3 emaile:razz: Min taki, tylko nie wiem czy ten ktoś tylko współczuje czy oferuje dom:roll: Witam, piesek jest bardzo podobny do mojej Lili, nie wyobrażam sobie aby można było trzymać takie maleństwo w klatce, mam duży dom i małe zoo bo kocham wszystkie zwierzątka, ale mieszkam w Pile tj, ponad 600 km w jedną stronę, bo bym go przygarnęła, gdyż mam już jednego pieska, którego chciano uśpić, mam nadzieję,że Czaruś znajdzie prawdziwy dom pozdrawiam Urszula[/quote] Dzięki za Allegro, ja cały czas go tam wystawiam, ale nie zaszkodzi, żeby miał 2 aukcje :lol: . Czy ta osoba jeszcze się odezwała? Jestem tak zdesperowana, że zawiozłabym go nawet do Piły i jeszcze dalej, na własny koszt (chociaż mój mąż chyba tym razem już się ze mną rozwiedzie ;) ). Quote
Gosiapk Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Mężu Pottera bardzo Cię proszę nie rozwodź się z nią, gdzie znajdziesz druga taką dobrą osobę na tym złym świecie? Quote
saga_86 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dałam Potter email do tej pani, ale na razie Czaruś cały czas szuka domu! Quote
Gosiapk Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Potter']He,he...:eviltong:[/QUOTE] Ale Pan Mąż jest źle wychowany! Język mi pokazał ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts