Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłąm mu wczoraj allegro z tytułem ,że spęziłą życie w klatce na króliki już dostałam 3 emaile:razz: Min taki, tylko nie wiem czy ten ktoś tylko współczuje czy oferuje dom:roll:

Witam,
piesek jest bardzo podobny do mojej Lili, nie wyobrażam sobie aby można było trzymać takie maleństwo w klatce, mam duży dom i małe zoo bo kocham wszystkie zwierzątka, ale mieszkam w Pile tj, ponad 600 km w jedną stronę, bo bym go przygarnęła, gdyż mam już jednego pieska, którego chciano uśpić, mam nadzieję,że Czaruś znajdzie prawdziwy dom
pozdrawiam
Urszula

Posted

[QUOTE]
Zrobiłąm mu wczoraj allegro z tytułem ,że spęziłą życie w klatce na króliki już dostałam 3 emaile:razz: Min taki, tylko nie wiem czy ten ktoś tylko współczuje czy oferuje dom:roll:

Witam,
piesek jest bardzo podobny do mojej Lili, nie wyobrażam sobie aby można było trzymać takie maleństwo w klatce, mam duży dom i małe zoo bo kocham wszystkie zwierzątka, ale mieszkam w Pile tj, ponad 600 km w jedną stronę, bo bym go przygarnęła, gdyż mam już jednego pieska, którego chciano uśpić, mam nadzieję,że Czaruś znajdzie prawdziwy dom
pozdrawiam
Urszula
[/QUOTE]
co z tą panią?

Posted

[quote name='saga_86']Zrobiłąm mu wczoraj allegro z tytułem ,że spęziłą życie w klatce na króliki już dostałam 3 emaile:razz: Min taki, tylko nie wiem czy ten ktoś tylko współczuje czy oferuje dom:roll:

Witam,
pozdrawiam
Urszula[/quote]

Dzięki za Allegro, ja cały czas go tam wystawiam, ale nie zaszkodzi, żeby miał 2 aukcje :lol: .

Czy ta osoba jeszcze się odezwała? Jestem tak zdesperowana, że zawiozłabym go nawet do Piły i jeszcze dalej, na własny koszt (chociaż mój mąż chyba tym razem już się ze mną rozwiedzie ;) ).