Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']ja też nie umiem ale chyba wiem kogo poprosić :cool3: bo sama mam banerek cud-miodzio od erii:loveu: zaraz do niej napiszę[/quote]
Napisz napisz :)

Posted

napisałam ale nie ma jej teraz na dogo. więć cieprpliwości;) . nie przeglądałam całego wątku :oops: czy poza 1 stroną są na którejś wyjątkowo ładne zdjęcia??

Posted

[quote name='manforte']Czarnuszek wróci ł do swojej psiej rodzinki . Wygłaskany, wyprzytulany, bo on bardzo to lubi i wyczesany . Wygląda wspaniale.[/quote]
Wielkie Ci dzięki za to! :modla:

Posted

Wielkie dzięki za bannerek, ale czy on nie powinien być przypadkiem linkiem do wątku?
Mnie przynajmniej nie chce się otwierać, Manforte również. Oczywiście lepszy rydz niż nic, ale szkoda że nie ma tutaj tej opcji...

Posted

eghm... macie racje. poproszę o poprawkę;)
już napisałam .Eria bedzie w domu dopiero wieczorem chyba więc może jutro dorobi odsyłacz. jeżeli się zgodzi :-)

Posted

UWAGA!! uwaga to nowy Czarusiowo-Czarnusiowy bannerek z odsyłaczem :multi: zainteresowanych proszę o podmienienie;)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50822"][IMG]http://images20.fotosik.pl/332/944a7ba3967c9f89.jpg[/IMG][/URL]

Posted

banerki podmienione mam nadzieje i działają dobrze. Eria kochana,że tak szybko w tym pomogła. a czy Czarnuś zęby umył ,zeby w nowym domu nie chuchać nieświeżoscią :cool3:

Posted

nie wiem co się dzieje.. u mnie dziś wszędzie same krzyzyki widać. zaraz przekleję jeszcze raz.

na wątku eriowym gdzie został poprawiony też same krzyżyki. może znowu dogo robi sobie głupie żarty