Gosiapk Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Szkoda, że Potter nie ma czasu napisać coś o Czarnusiu i wstawić nowe zdjęcia. Wiem, że Czarnuś jest dużym dla niej obciążeniem. Dla Czarnusia kojec, w którym mieszka teraz jest rajem! Quote
erka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 No może nie całkiem tak jest:cool1: . Rajem , to był dla niego pobyt w domu manforte, gdzie w krótkim czasie przeistoczył się w psa kanapowego :p . A teraz kojec, to pewnie,że lepsze miejsce niz u tego oprawcy, ale to jednak nie kanapa i bliski kontakt z człowiekiem:-( . [SIZE=3][COLOR=red]Czarnuś chce do prawdziwego domku!!!:placz: :placz: [/COLOR][/SIZE] Quote
Gosiapk Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Masz rację, ale kojec w porównaniu z klatką na króliki jest wielką przestrzenią, i nikt na niego nie krzyczy i nie bije malucha. :loveu: Czy Czarnuś nadal nie szczeka? Quote
erka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Tak oczywiście. Ale Czaruś przez krótki moment doznał juz czegoś lepszego i tak chcciałby spędzić ostatnie lata.:loveu: Quote
Gosiapk Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ten brak zainteresowania Czarnusiem jest frustrujący :-( Quote
Gosiapk Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dlaczego moje posty nie pojawiają się? :mad: Albo znikają? :roll: Quote
erka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Gosiapk, to nie tylko Twoje posty są pożerane, ten robal juz od dawna toczy dogo i nie wiadomo, jak długo jeszcze.:diabloti: A jeżeli chodzi o Czarusia, to jest światełko w tunelu, ale dopiero w poniedziałek będzie cos wiadomo.:roll: [B]Trzymajcie mocno kciuki!!![/B] Quote
erka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Nie chcę robić za dużych nadziei, bo to jeszcze nic pewnego, ale też mocno trzymam :kciuki: Quote
Potter Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Dziś poniedziałek - czy coś wiadomo? :roll: Robi mi się tłok, w sobotę przybyła do boksów karmiąca suka ze szczeniakiem, najwyższy czas, żeby któryś pies w końcu znalazł dom... Quote
agula Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='manforte']Czarnuszku niech ci się wreszcie uda.[/quote] do domku malutki Quote
erka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tak, tak, poniedziałek, ale na razie żadnych wieści, czekam...... Quote
Od-Nowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 poniedziałek był i sie zmył. mam nadzieję,że domek nie!! Quote
erka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No cóż , dzisiaj napiszę jeszcze do tej pani, zobaczymy....:roll: Quote
Recommended Posts