Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ruszyłyśmy w końcu z kolejnym bazarkiem :) ten m.in. dla Kochanej Rumby....
Zapraszamy :)
mnóstwo różności dla Ciebie dla domu dla psiaka :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231817-Kobieca-Szafa-Filcaczki-Dodatki-14-09-22-00?p=19628852#post19628852[/URL]

Posted

Rumba czuje się dosyć dobrze, wydaje mi się, że pragnienie ma trochę mniejsze. Za 1,5 tyg. kontrola. U mnie młyn koszmarny, jeszcze ogłoszeń mam sporo do zrobienia więc informacji mało. Brak informacji możecie traktować jako dobrą wiadomość ;) Jakby cokolwiek się działo, będę pisać.

Posted

Co tu tak cicho u Rumby...

Zapraszam na bazarek, którego dochód przeznaczony jest na spłatę długów psitulaków w hotelach:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232141-Kolczykowe-szale%C5%84stwo!-Na-zabrza%C5%84skie-psitulaki!-Do-28-09-12-godz-20-00?p=19655463#post19655463[/url]

Posted

Przerzuciłam na konto Rumby [B]35,00[/B] pozostałe po leczeniu szczeniaka Lumpo. Oczywiście najpierw zapytałam jakiś czas temu na Jego wydarzeniu darczyńców. Skoro do tej pory nikt nie sprzeciwił się pozwoliłam sobie zasilić tą kwotą konto Rumburaka.:)

Posted

[quote name='Emiś']Rumba czuje się dosyć dobrze, wydaje mi się, że pragnienie ma trochę mniejsze. Za 1,5 tyg. kontrola. U mnie młyn koszmarny, jeszcze ogłoszeń mam sporo do zrobienia więc informacji mało. Brak informacji możecie traktować jako dobrą wiadomość ;) Jakby cokolwiek się działo, będę pisać.[/QUOTE]

Emilko bądź dzielna ciocia !!!!!!!!! ;) Buziaki dla całego zwierzyńca :*

Posted

[quote name='Emiś']Rumba czuje się dosyć dobrze, wydaje mi się, że pragnienie ma trochę mniejsze. Za 1,5 tyg. kontrola. U mnie młyn koszmarny, jeszcze ogłoszeń mam sporo do zrobienia więc informacji mało. Brak informacji możecie traktować jako dobrą wiadomość ;) Jakby cokolwiek się działo, będę pisać.[/QUOTE]
Machaj te ogłoszenia machaj ciocia, bo o Bostona był już telefon:):)