Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, na porannym spacerku wreszcie kupsztal był :). Ciężko jej było zrobić, bo nie miała jak się oprzeć, musiałam ją podtrzymywać. Dziś jedziemy na kontrolę łapki, przy okazji będzie miała zrobione badania krwi.

Posted

[quote name='Emiś']No, na porannym spacerku wreszcie kupsztal był :). Ciężko jej było zrobić, bo nie miała jak się oprzeć, musiałam ją podtrzymywać. Dziś jedziemy na kontrolę łapki, przy okazji będzie miała zrobione badania krwi.[/QUOTE]

No właśnie miałam zapytać o to badanie krwi, to fajnie :)
A bardzo jest obolała? Leży spokojnie w klatce kenelowej?

Posted

Leżeć leży, ale dużo mamrota se pod nosem i wyzywa na czym to świat stoi, że ją tak zamknęli. Energii ma dużo, jest wesoła, ale na pewno ją jeszcze boli :(

Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)?

Posted

[quote name='Emiś']Leżeć leży, ale dużo mamrota se pod nosem i wyzywa na czym to świat stoi, że ją tak zamknęli. Energii ma dużo, jest wesoła, ale na pewno ją jeszcze boli :(

Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)?[/QUOTE]

Myślę, że należy zrobić pełne badanie.
Biedna, co Jej pozostało jak tylko pomamrotać.....;)

Posted

[quote name='Emiś']

Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)?[/QUOTE]

Trzeba zapytać Klaudus . . . .

Posted

[quote name='rents']Trzeba zapytać Klaudus . . . .[/QUOTE]

Pewnie wypadałoby pytać, ale w tym konkretnym przypadku możemy chyba same zadecydować :)

Posted

Wczorajsza kontrola wypadła bardzo dobrze. Wszystko ładnie się goi, nic się nie dzieje niepokojącego. Krew pobrana na pełen profil, wyniki będą dziś lub jutro. Następna kontrola po weekendzie.

Posted

[quote name='asiuniab']a jakie wątpliwości?[/QUOTE]

Spokojnie....., wieczorem albo najpóźniej jutro będą wyniki.
Emiś zastanawia się czy Rumba nie ma anemii, bo ma bardzo jasne dziąsłą.
Nawet gdyby potwierdziło się, to będziemy Ją leczyć :)

Posted

[quote name='AtaO']Spokojnie....., wieczorem albo najpóźniej jutro będą wyniki.
Nawet gdyby potwierdziło się, to będziemy Ją leczyć :)[/QUOTE]
rozumiem, no to czekamy na wyniki;

Posted

[quote name='AtaO']Spokojnie....., wieczorem albo najpóźniej jutro będą wyniki.
Nawet gdyby potwierdziło się, to będziemy Ją leczyć :)[/QUOTE]

Jeszcze to??? Oby NIE!!!!

Posted

Odebrałam wczoraj wyniki, są ogólnie w porządku, trochę podwyższone leukocyty, ale po zabiegu to normalne. Rumba jest w dobrej kondycji, męczy ją tylko siedzenie w klatce :( po zdjęciu szwów przeniosę ją z powrotem do kojca. Jutro kontrola.

Posted

No wg zaleceń ma nie śmigać w sumie prze 6 tyg :mdleje: :flaming:
Ręce mi ze stawów powyrywa przez ten czas. Dziś mnie tak wlokła, że o mało twarzą nie przywitałam się z podeszczowym błotkiem :roll:

Posted

[quote name='Emiś']No wg zaleceń ma nie śmigać w sumie prze 6 tyg :mdleje: :flaming:
Ręce mi ze stawów powyrywa przez ten czas. Dziś mnie tak wlokła, że o mało twarzą nie przywitałam się z podeszczowym błotkiem :roll:[/QUOTE]

Emiś - musisz nabrać ciała....:razz:.
Wiem, pamiętam nadal będzie musiała się oszczędzać, tylko jak Jej to wytłumaczyć;).