Emiś Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 No, na porannym spacerku wreszcie kupsztal był :). Ciężko jej było zrobić, bo nie miała jak się oprzeć, musiałam ją podtrzymywać. Dziś jedziemy na kontrolę łapki, przy okazji będzie miała zrobione badania krwi. Quote
AtaO Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Emiś']No, na porannym spacerku wreszcie kupsztal był :). Ciężko jej było zrobić, bo nie miała jak się oprzeć, musiałam ją podtrzymywać. Dziś jedziemy na kontrolę łapki, przy okazji będzie miała zrobione badania krwi.[/QUOTE] No właśnie miałam zapytać o to badanie krwi, to fajnie :) A bardzo jest obolała? Leży spokojnie w klatce kenelowej? Quote
Emiś Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Leżeć leży, ale dużo mamrota se pod nosem i wyzywa na czym to świat stoi, że ją tak zamknęli. Energii ma dużo, jest wesoła, ale na pewno ją jeszcze boli :( Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)? Quote
AtaO Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Emiś']Leżeć leży, ale dużo mamrota se pod nosem i wyzywa na czym to świat stoi, że ją tak zamknęli. Energii ma dużo, jest wesoła, ale na pewno ją jeszcze boli :( Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)?[/QUOTE] Myślę, że należy zrobić pełne badanie. Biedna, co Jej pozostało jak tylko pomamrotać.....;) Quote
rents Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Emiś'] Czy mam zrobić jej pełen profil razem z biochemią za ok. 60zł, czy tylko morfologię (ok. 20zł)?[/QUOTE] Trzeba zapytać Klaudus . . . . Quote
AtaO Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='rents']Trzeba zapytać Klaudus . . . .[/QUOTE] Pewnie wypadałoby pytać, ale w tym konkretnym przypadku możemy chyba same zadecydować :) Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Też myślę, że dobrze jest zrobić już całość. Quote
Emiś Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wczorajsza kontrola wypadła bardzo dobrze. Wszystko ładnie się goi, nic się nie dzieje niepokojącego. Krew pobrana na pełen profil, wyniki będą dziś lub jutro. Następna kontrola po weekendzie. Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Super, cieszę się bardzo....:). Dzięki za info. Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 no to Rumba kochana psinko, oby wyniki były pozytywne tj. wszystko w normie żeby było; Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='__Lara']Będzie dobrze :cool3:[/QUOTE] Oby tak było, bo mamy małe wątpliwości.... Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='AtaO']Oby tak było, bo mamy małe wątpliwości....[/QUOTE] a jakie wątpliwości? Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='asiuniab']a jakie wątpliwości?[/QUOTE] Spokojnie....., wieczorem albo najpóźniej jutro będą wyniki. Emiś zastanawia się czy Rumba nie ma anemii, bo ma bardzo jasne dziąsłą. Nawet gdyby potwierdziło się, to będziemy Ją leczyć :) Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='AtaO']Spokojnie....., wieczorem albo najpóźniej jutro będą wyniki. Emiś zastanawia się czy Rumba nie ma anemii, bo ma bardzo jasne dziąsłą. Nawet gdyby potwierdziło się, to będziemy Ją leczyć :)[/QUOTE] rozumiem, no to czekamy na wyniki; Quote
Lobaria Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='AtaO']Spokojnie....., wieczorem albo najpóźniej jutro będą wyniki. Emiś zastanawia się czy Rumba nie ma anemii, bo ma bardzo jasne dziąsłą. Nawet gdyby potwierdziło się, to będziemy Ją leczyć :)[/QUOTE] Jeszcze to??? Oby NIE!!!! Quote
Emiś Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Odebrałam wczoraj wyniki, są ogólnie w porządku, trochę podwyższone leukocyty, ale po zabiegu to normalne. Rumba jest w dobrej kondycji, męczy ją tylko siedzenie w klatce :( po zdjęciu szwów przeniosę ją z powrotem do kojca. Jutro kontrola. Quote
AtaO Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Rumba, wytrzymaj .....jeszcze 5 dni i wyciągamy szwy. W przyszły weekend będziesz już "śmigać" :) Quote
Emiś Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 No wg zaleceń ma nie śmigać w sumie prze 6 tyg :mdleje: :flaming: Ręce mi ze stawów powyrywa przez ten czas. Dziś mnie tak wlokła, że o mało twarzą nie przywitałam się z podeszczowym błotkiem :roll: Quote
AtaO Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 [quote name='Emiś']No wg zaleceń ma nie śmigać w sumie prze 6 tyg :mdleje: :flaming: Ręce mi ze stawów powyrywa przez ten czas. Dziś mnie tak wlokła, że o mało twarzą nie przywitałam się z podeszczowym błotkiem :roll:[/QUOTE] Emiś - musisz nabrać ciała....:razz:. Wiem, pamiętam nadal będzie musiała się oszczędzać, tylko jak Jej to wytłumaczyć;). Quote
Recommended Posts