AtaO Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='ajw']Przeleję dziewczynie skromne 5 zł i proszę ją wycałować ode mnie:loveu: I numer konta też poproszę:lol:[/QUOTE] To pierwsze to Emilka uczyni i to z przyjemnością :), ja natomiast jako skarbnik na pw wysyłam numer konta. Dzięki :) Quote
misiadg Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Z mojego bazarku uzbierało się dla Rumby 56 zł, bardzo proszę o dane do przelewu :) Quote
AtaO Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='misiadg']Z mojego bazarku uzbierało się dla Rumby 56 zł, bardzo proszę o dane do przelewu :)[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc:Rose: Rumbie - bankrutce. Na pw wysyłam dane do przelewu. Quote
ajw Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ja też wczoraj przelałam 5 zł, także wkrótce powinno dojść;) Quote
AtaO Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='ajw']Ja też wczoraj przelałam 5 zł, także wkrótce powinno dojść;)[/QUOTE] Tak, tak doszło, właśnie sprawdziłam stan konta - dzięki :) Potwierdzam także wpływ deklaracji stałej 50 zł za sierpień od Joanny R.G :) Tak na szybko licząc, to brakuje nam jeszcze 70 zł, aby spłacić dług za lipiec :( Quote
AtaO Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [B]Ewa K. [/B]- dzięki za deklarację :) [B]Misiadg [/B]- jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc:Rose:. Zaraz mykam potwierdzić kwotę 56,00 na bazarku. [B]Emiś[/B] - wysyłam II ratę 120,00. [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Zostało nam do spłacenia za lipiec jeszcze 62 zł[/COLOR][/SIZE] Quote
AtaO Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 No i tym razem się udało :) [B]Anioł z fb Danuta G. przekazała brakującą kwotę. Serdeczne dzięki:Rose:.[/B] [B]Emiś[/B] - wysyłam Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 i ja przybiegam wieczornie do Rumburaka :) Quote
renatka_s Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Jestem u Rumby, dostałam informację, że brakuje deklaracji na jej utrzymanie. Wolną chwilą poczytam wątek i zastanowię się nad wsparciem, dostaję dużo próśb o pomoc finansową i muszę przeanalizować, który z psiaków jest najbardziej potrzebujący, o swojej decyzji poinformuję na wątku. Quote
piescofajnyjest Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 a ja zagladam tradycyjnie:) jak sie Czarnulka miewa??? Quote
AtaO Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='renatka_s']Jestem u Rumby, dostałam informację, że brakuje deklaracji na jej utrzymanie. Wolną chwilą poczytam wątek i zastanowię się nad wsparciem, dostaję dużo próśb o pomoc finansową i muszę przeanalizować, który z psiaków jest najbardziej potrzebujący, o swojej decyzji poinformuję na wątku.[/QUOTE] Ok, dokładnie, psiaków w potrzebie więcej niż włosów na głowie. Tak więc czekamy na decyzję :) [quote name='piescofajnyjest']a ja zagladam tradycyjnie:) jak sie Czarnulka miewa???[/QUOTE] Pewnie dobrze, zbliża się koniec miesiąca więc będą nowe fotki i kilka świeżych info od Emiś :) Quote
AtaO Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Isiak']Na razie zapisuje wątek, poczytam później.[/QUOTE] Zachęcam do lektury w chwili wolnej :) Dzięki za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :Rose::Cool!:. Quote
renatka_s Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Po głębszym zastanowieniu deklaruję stałą kwotę 40 zł od września, przepraszam, że nie 50 zł jak to było w przypadku Wilczka, ale tak wyszło, że tylko tyle mogę. Czy nr konta taki sam jak u Wilczka? Quote
__Lara Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='renatka_s']Po głębszym zastanowieniu deklaruję stałą kwotę 40 zł od września, przepraszam, że nie 50 zł jak to było w przypadku Wilczka, ale tak wyszło, że tylko tyle mogę. Czy nr konta taki sam jak u Wilczka?[/QUOTE] Pięknie dziękujemy - to bardzo dużo! Quote
AtaO Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='renatka_s']Po głębszym zastanowieniu deklaruję stałą kwotę 40 zł od września, przepraszam, że nie 50 zł jak to było w przypadku Wilczka, ale tak wyszło, że tylko tyle mogę. Czy nr konta taki sam jak u Wilczka?[/QUOTE] Ogromnie dziękuję, to wielka pomoc:crazyeye::multi:. Tak, numer konta bez zmian. Quote
Recommended Posts