Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wydawałoby się, że nie powinno być problemów w znalezieniu domku dla suni - mała, śliczna, młoda, nic tylko brać. A tu domku ani widu ani słychu!

Posted

DZIEWCZYNY!
Mam wstrzasajaca wiadomośc
Własnie dostałam emaila od jakiejs osoby ze Gratka została adoptowana przez ta osobe jakis miesiąc temu! I prosi mnie ta osoba o zlikwidowanie ogłoszenia na adopcje.org

JESTEM W SZOKU

sprobuje potwierdzic te wiadomosci

Posted

W sumie nic nie wiadomo.
Napisałam do osoby która przysłała mi emaila - czy zrobiął tzw zwrotke i ona mi odpisała. Sami przeczytajcie co:
"to chyba jakas pomylka albo SPAM ! ja nie mam nic z tym wspolnego i prosze nie zasmiecac mi skrzynki!"

Nie wiem co o tym myśłec. W poniedzialek zadzwonie do schroniska i dowiem sie u źródła.

Posted

Ale ktoś przecież z konta tej osoby taką wiadomość wysłał, więc co, ta osoba nie wiedziała, że ktoś pisze w jej imieniu i podaje mylne informacje?

Posted

Dzwoniłam dzis jzu pare razy do schroniska -nikt nie odbiera bede probować.

A tego emaila dostałam za pomoca skrzynki adopcje.org
i zrobilam zwrotke na adres jaki tam znalazlam....
No nie wazne -wazne co powiedza Panie ze schronu.

bede dzwonic

Posted

Dodzwoniłam sie

GRATKA ADOPTOWANA 2 TYGODNIE TEMU

Pani pow ze poszła do wspaniałego domu i ze bardzo mi dizekuje za pomoc.
Szkoda ze nie mamy zadnego kontaktu z tym domkiem pozostaje nam wierzyć w ten wspaniały domek i biorąc pod uwage problemy z wyciagnieciem psa z tego schroniska wierze ze jest to dobry domek.