Madzik77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 mam ja w podpisie :D zreszta dla niej zapisalam sie na dogo! Quote
auraa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Może ktoś mi jasno wytłumaczy, dlaczego ona jeszcze nie jest w swoim domu? :razz: Quote
Origami-7 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Gratka przypomina się na pierwszej stronie!!!! Quote
Origami-7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kto może dać domek tej suni czyli Gratce? Taka słodka jest:loveu: W sam raz do kochania:loveu: [IMG]http://portal.animalia.pl/zdjecia_oglo/org/416_10442_1182763361.jpg[/IMG] Quote
Madzik77 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 i ciagle taka samiutka w schronie na zimnie i wilgoci;( Quote
Isabel Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A wydawałoby się, że nie powinno być problemów w znalezieniu domku dla suni - mała, śliczna, młoda, nic tylko brać. A tu domku ani widu ani słychu! Quote
Origami-7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Gdzie te domki są????? Słodkie maleństwo czeka i czeka, a domku niestety brak!!! Quote
Madzik77 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ja ostatnio taka zapracowana jestem ze nawet czasu brakuje by wejsc do mojej kochanej ulubienicy............. Quote
Madzik77 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 DZIEWCZYNY! Mam wstrzasajaca wiadomośc Własnie dostałam emaila od jakiejs osoby ze Gratka została adoptowana przez ta osobe jakis miesiąc temu! I prosi mnie ta osoba o zlikwidowanie ogłoszenia na adopcje.org JESTEM W SZOKU sprobuje potwierdzic te wiadomosci Quote
Isabel Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nie wierzę!!! A myśmy o tym nic nie wiedziały??? Sprawdź to koniecznie!!! Quote
desdemona Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no cos ty? zartujesz? oby to wlasnie byla prawda!!! Quote
Madzik77 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 W sumie nic nie wiadomo. Napisałam do osoby która przysłała mi emaila - czy zrobiął tzw zwrotke i ona mi odpisała. Sami przeczytajcie co: "to chyba jakas pomylka albo SPAM ! ja nie mam nic z tym wspolnego i prosze nie zasmiecac mi skrzynki!" Nie wiem co o tym myśłec. W poniedzialek zadzwonie do schroniska i dowiem sie u źródła. Quote
Isabel Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale ktoś przecież z konta tej osoby taką wiadomość wysłał, więc co, ta osoba nie wiedziała, że ktoś pisze w jej imieniu i podaje mylne informacje? Quote
Madzik77 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dzwoniłam dzis jzu pare razy do schroniska -nikt nie odbiera bede probować. A tego emaila dostałam za pomoca skrzynki adopcje.org i zrobilam zwrotke na adres jaki tam znalazlam.... No nie wazne -wazne co powiedza Panie ze schronu. bede dzwonic Quote
Madzik77 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dodzwoniłam sie GRATKA ADOPTOWANA 2 TYGODNIE TEMU Pani pow ze poszła do wspaniałego domu i ze bardzo mi dizekuje za pomoc. Szkoda ze nie mamy zadnego kontaktu z tym domkiem pozostaje nam wierzyć w ten wspaniały domek i biorąc pod uwage problemy z wyciagnieciem psa z tego schroniska wierze ze jest to dobry domek. Quote
Recommended Posts