Victoria Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Siemka :P Lubię to! :diabloti:[/QUOTE] TAG. :loveu: Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Victoria']TAG. :loveu:[/QUOTE] Uszanowanko! :D Quote
Gezowa Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Pieseł. Wow. I u łipeta ciumciają... a ja jestem zła, bo nie bywam tu często :grins: NO I EJ. Zaśmieciłyście postami filmik z ułomnym łipetem :-( Quote
Gezowa Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Majkowska']Głodny pies? Wydało się, a ja się zastanawiałam czemu on ma taką smukłą sylwetkę:diabloti: To fajnie, super że macie taką współpracę, choć mogę se na filmikach pooglądać jak się z psem pracuje ;) A pytanie - czym robisz filmiki? Też się zabierałam za filmik ale jakoś mi coś słabo idzie ;)[/QUOTE] Szlag, wydało się :grins: Czym... lustrzanką :lol:. Obrabiam w Sony Vegas, ale ostatnio odmawia współpracy, chyba przez mój zaśmiecany komputer, ale jestem zbyt leniwa, żeby to naprawić :D Quote
maxishine. Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Gezowa']Niespodziewajka: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=NbD34pkfV-I&hd=1[/URL][/QUOTE] Podziwiam, ja też chcę takiego łipeta...! :lol: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Yuki_']Podziwiam, ja też chcę takiego łipeta...! :lol:[/QUOTE] No super łipet ci rośnie! Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jestem zachwycona Waszą pracą :loveu: Łipet też potrafi, o le! :D Quote
Gezowa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Hej, hej i dzięki xD Jestem MEGA zadowolona :loveu: Młody dzisiaj zrobił kilka "pseudoflipów" :grins:. Krzywe były i nie takie widowiskowe, ale cieszyłam się jak dziecko, że zaczął podnosić dupę i panować nad ciałem w miarę :loveu: Moje kochane łipety!! Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Bez zdjęć to nie :P[/QUOTE] Eee tam zdjęcia - filmik :D Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']Eee tam zdjęcia - filmik :D[/QUOTE] Już nie chciałam być tak wymagająca :p Quote
Majkowska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Bez zdjęć to nie :P[/QUOTE] [quote name='maryg22']Eee tam zdjęcia - filmik :D[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: potwierdzone - przyklepane ;) Quote
Gezowa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Angi']i tak ci nikt nie uwierzy :)[/QUOTE] ahahahahaha :loveu: Jeszcze to doszlifuję, żeby były super flipy :D :D i wtedy będzie FEJM :evil_lol: Mój mały, czarnopyski geniusz :loveu: Quote
Gezowa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 BĘDĘ :evil_lol: Przecież chcecie dowodu, moje kłamstwo wyjdzie na jaw! Teraz muszę odkładać w czasie ukazanie dowodu, aż o nim zapomnicie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Małpujesz moją metodę, jak śmiesz :diabloti: Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Gezowa']BĘDĘ :evil_lol: Przecież chcecie dowodu, moje kłamstwo wyjdzie na jaw! Teraz muszę odkładać w czasie ukazanie dowodu, aż o nim zapomnicie :diabloti:[/QUOTE] Ja nie zapomnę :mad: Quote
Gezowa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Uczę się od mistrzów :diabloti: I zapomniiiicie, zapomnicie... :grins: kwestia czasu :D Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 No i masz babo placek, nie wiem czy traktować to jako komplement czy co :evil_lol: Quote
maxishine. Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Flipy? Kurczę, nie kojarzę tej komendy, sztuczki (?) :shake: Quote
Recommended Posts