Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pieseł. Wow. I u łipeta ciumciają... a ja jestem zła, bo nie bywam tu często :grins:
NO I EJ. Zaśmieciłyście postami filmik z ułomnym łipetem :-(

Posted

[quote name='Majkowska']Głodny pies? Wydało się, a ja się zastanawiałam czemu on ma taką smukłą sylwetkę:diabloti:

To fajnie, super że macie taką współpracę, choć mogę se na filmikach pooglądać jak się z psem pracuje ;)

A pytanie - czym robisz filmiki? Też się zabierałam za filmik ale jakoś mi coś słabo idzie ;)[/QUOTE]
Szlag, wydało się :grins:

Czym... lustrzanką :lol:. Obrabiam w Sony Vegas, ale ostatnio odmawia współpracy, chyba przez mój zaśmiecany komputer, ale jestem zbyt leniwa, żeby to naprawić :D

Posted

Hej, hej i dzięki xD

Jestem MEGA zadowolona :loveu: Młody dzisiaj zrobił kilka "pseudoflipów" :grins:. Krzywe były i nie takie widowiskowe, ale cieszyłam się jak dziecko, że zaczął podnosić dupę i panować nad ciałem w miarę :loveu: Moje kochane łipety!!

Posted

[quote name='Angi']i tak ci nikt nie uwierzy :)[/QUOTE]
ahahahahaha :loveu:

Jeszcze to doszlifuję, żeby były super flipy :D :D i wtedy będzie FEJM :evil_lol: Mój mały, czarnopyski geniusz :loveu:

Posted

BĘDĘ :evil_lol: Przecież chcecie dowodu, moje kłamstwo wyjdzie na jaw! Teraz muszę odkładać w czasie ukazanie dowodu, aż o nim zapomnicie :diabloti:

Posted

[quote name='Gezowa']BĘDĘ :evil_lol: Przecież chcecie dowodu, moje kłamstwo wyjdzie na jaw! Teraz muszę odkładać w czasie ukazanie dowodu, aż o nim zapomnicie :diabloti:[/QUOTE]
Ja nie zapomnę :mad: