Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję za zaproszenie na wątek Trufelki :lol:, uczestniczę w trufelkowych bazarkach, chociaż tak staram się malutkiej pomóc, wspomagam wiele potrzebujących futrzaczków, mam już cztery stałe deklaracje , nie mogę więc zaoferować następnej :-( domowy zwierzyniec też muszę utrzymać.

Trufelka to taka śliczna sunieczka, mam nadzieję, że znajdzie swój domek, będę do misiaczka zaglądać:iloveyou:

Posted

[quote name='asiuniab']trzeba może jakoś zdjęcia poprzerabiać, powspółpracować ze stempelką??? jak myślicie???[/QUOTE]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245177-♥♥zdjęcia-teksty-książki-ubrania-psie-zabawki♥♥-na-Arkadię-i-Kielce-do-8-08/page15[/url] to link do bazarku stepelki, Za 5 zl mozna zamowić przerobione zdjęcia. Jej prace są też na wątku Czakiego. Zostało jeszcze 10 zl z pieniędzy, ktore od Obieżyświat75 przeslala na wyrożnienia. Zamowić ?

[quote name='dorcia2']dziękuję za zaproszenie na wątek Trufelki :lol:, uczestniczę w trufelkowych bazarkach, chociaż tak staram się malutkiej pomóc, wspomagam wiele potrzebujących futrzaczków, mam już cztery stałe deklaracje , nie mogę więc zaoferować następnej :-( domowy zwierzyniec też muszę utrzymać.

Trufelka to taka śliczna sunieczka, mam nadzieję, że znajdzie swój domek, będę do misiaczka zaglądać:iloveyou:[/QUOTE]
Fajnie, że jesteś na wątku Trufli i na jej bazarkach :lol:

Posted

[quote name='asiuniab']trzeba może jakoś zdjęcia poprzerabiać, powspółpracować ze stempelką??? jak myślicie???[/QUOTE]

można spróbować

[quote name='dorcia2']dziękuję za zaproszenie na wątek Trufelki :lol:, uczestniczę w trufelkowych bazarkach, chociaż tak staram się malutkiej pomóc, wspomagam wiele potrzebujących futrzaczków, mam już cztery stałe deklaracje , nie mogę więc zaoferować następnej :-( domowy zwierzyniec też muszę utrzymać.

Trufelka to taka śliczna sunieczka, mam nadzieję, że znajdzie swój domek, będę do misiaczka zaglądać:iloveyou:[/QUOTE]

dzięki dorcia za przybycie :)
TRufelka mniej samotna to na pewno jej się poszczęści..

[quote name='barb'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245177-♥♥zdjęcia-teksty-książki-ubrania-psie-zabawki♥♥-na-Arkadię-i-Kielce-do-8-08/page15[/URL] to link do bazarku stepelki, Za 5 zl mozna zamowić przerobione zdjęcia. Jej prace są też na wątku Czakiego. Zostało jeszcze 10 zl z pieniędzy, ktore od Obieżyświat75 przeslala na wyrożnienia. Zamowić ?

Fajnie, że jesteś na wątku Trufli i na jej bazarkach :lol:[/QUOTE]

Jeśli możesz to prosze.

Posted

rozliczyłam Trufelkę na koniec lipca 2013
Teraz będe już rozliczać raz na miesiąc;
a może znajdzie domek i nie będzie już co rozliczać :)
stan na 31.07.2013: [SIZE=5]minus 770,62 zł
[SIZE=2]Dług się zmniejszy po zakończeniu bazarków. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc przy Trufelce.[/SIZE]

[/SIZE]

Posted

[quote name='Malgoska']bardzo Ci dziękuję :)[/QUOTE]
Nie wiem czy te fotki sie wysyla, czy wystarczy podać posty, gdzie są a może link do albumu na FB. Bazarek jest do 8-go sierpnia.
Czy Alojzyna wie o ostatnich zdjeciach trufli ? Sa w albumie ?

Posted

[quote name='barb']Nie wiem czy te fotki sie wysyla, czy wystarczy podać posty, gdzie są a może link do albumu na FB. Bazarek jest do 8-go sierpnia.
Czy Alojzyna wie o ostatnich zdjeciach trufli ? Sa w albumie ?[/QUOTE]

ona śledzi wszystkie wątki olkuszaków i harbutowiaków więc pewnie jest na bieżąco

Posted

[quote name='Malgoska']ona śledzi wszystkie wątki olkuszaków i harbutowiaków więc pewnie jest na bieżąco[/QUOTE]
Nie wiem jak to ogarnia :mdleje:

Posted

[quote name='barb']Nie wiem jak to ogarnia :mdleje:[/QUOTE]

ja też...............

zmień sobie sygnaturkę bo tamten bazar już sie skończył, może sharkowy teraz bo będzie też niedługo koniec a super idzie :)

Posted (edited)

[quote name='Malgoska']ja też...............

zmień sobie sygnaturkę bo tamten bazar już sie skończył, może sharkowy teraz bo będzie też niedługo koniec a super idzie :)[/QUOTE]
Dobrze, że mi przypomnialaś.:lol: Zaraz to zrobię. :lol:

Twój bazarek też ladnie idzie :lol:

Edited by barb
Posted

[quote name='sharka']Malgoska ja swoje 20 zł dla Trufli podeślę razem z utargiem z bazarku, strasznie ze mnie bank za przelewy zdziera :/[/QUOTE]

bardzo Ci dziękuję :)

[quote name='b-b']Dobrej nocy mała :)[/QUOTE]

dobranoc

Posted

[quote name='barb']Tak, po bazarkach dług znacznie sie zmniejszy :lol:

Napisalam zamowienie na bazarku stepelki. :lol:[/QUOTE]
stempelka robi naprawdę super wrzutki, już się nie mogę doczekać efektów Jej pracy z Truflą:)

Posted (edited)

[quote name='asiuniab']stempelka robi naprawdę super wrzutki, już się nie mogę doczekać efektów Jej pracy z Truflą:)[/QUOTE]
Wczoraj wpłaciłam pieniążki i poprosiłam aby fotki wstawiła na wątek. :lol:

Trufla ma jeden fajny kolażyk zrobiony przez megi 345 :lol: Może Ciocie, ktore niedawno zajrzały na wątek nie widziały go ?

[IMG]http://d.alegratka.pl/g2/o/78/cf/73/22164072_12_d87d_d.jpeg[/IMG]

Nie udało mi się odnaleźć na wątku ostatnich zdjęć Trufli a nie mam już czasu drugi raz wertować stron. Malgoska, gdyby Ci się to udało podaj numery postow na wątku bazarku stetpelki, Link tu wstawiałam.

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']
Czy Alojzyna wie o ostatnich zdjeciach trufli ? Sa w albumie ?[/QUOTE]

Wie o fotkach... ale one do albumu są za małe... proszę o większy format - szerokość minimum 500px

Posted

[quote name='barb']Wczoraj wpłaciłam pieniążki i poprosiłam aby fotki wstawiła na wątek. :lol:

Trufla ma jeden fajny kolażyk zrobiony przez megi 345 :lol: Może Ciocie, ktore niedawno zajrzały na wątek nie widziały go ?

Nie udało mi się odnaleźć na wątku ostatnich zdjęć Trufli a nie mam już czasu drugi raz wertować stron. Malgoska, gdyby Ci się to udało podaj numery postow na wątku bazarku stetpelki, Link tu wstawiałam.[/QUOTE]

bardzo Ci dziękuję
zaraz poszukam
W przyszłą sobotę wybieram się z Sylwią w odwiedziny do Trufelki :)

Posted

[quote name='barb']Wczoraj wpłaciłam pieniążki i poprosiłam aby fotki wstawiła na wątek. :lol:

Nie udało mi się odnaleźć na wątku ostatnich zdjęć Trufli a nie mam już czasu drugi raz wertować stron. Malgoska, gdyby Ci się to udało podaj numery postow na wątku bazarku stetpelki, Link tu wstawiałam.[/QUOTE]

widzę, że podałaś już wszystko :)
dziękuje