asiuniab Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 trzeba może jakoś zdjęcia poprzerabiać, powspółpracować ze stempelką??? jak myślicie??? Quote
dorcia2 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 dziękuję za zaproszenie na wątek Trufelki :lol:, uczestniczę w trufelkowych bazarkach, chociaż tak staram się malutkiej pomóc, wspomagam wiele potrzebujących futrzaczków, mam już cztery stałe deklaracje , nie mogę więc zaoferować następnej :-( domowy zwierzyniec też muszę utrzymać. Trufelka to taka śliczna sunieczka, mam nadzieję, że znajdzie swój domek, będę do misiaczka zaglądać:iloveyou: Quote
barb Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='asiuniab']trzeba może jakoś zdjęcia poprzerabiać, powspółpracować ze stempelką??? jak myślicie???[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245177-♥♥zdjęcia-teksty-książki-ubrania-psie-zabawki♥♥-na-Arkadię-i-Kielce-do-8-08/page15[/url] to link do bazarku stepelki, Za 5 zl mozna zamowić przerobione zdjęcia. Jej prace są też na wątku Czakiego. Zostało jeszcze 10 zl z pieniędzy, ktore od Obieżyświat75 przeslala na wyrożnienia. Zamowić ? [quote name='dorcia2']dziękuję za zaproszenie na wątek Trufelki :lol:, uczestniczę w trufelkowych bazarkach, chociaż tak staram się malutkiej pomóc, wspomagam wiele potrzebujących futrzaczków, mam już cztery stałe deklaracje , nie mogę więc zaoferować następnej :-( domowy zwierzyniec też muszę utrzymać. Trufelka to taka śliczna sunieczka, mam nadzieję, że znajdzie swój domek, będę do misiaczka zaglądać:iloveyou:[/QUOTE] Fajnie, że jesteś na wątku Trufli i na jej bazarkach :lol: Quote
Malgoska Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='asiuniab']trzeba może jakoś zdjęcia poprzerabiać, powspółpracować ze stempelką??? jak myślicie???[/QUOTE] można spróbować [quote name='dorcia2']dziękuję za zaproszenie na wątek Trufelki :lol:, uczestniczę w trufelkowych bazarkach, chociaż tak staram się malutkiej pomóc, wspomagam wiele potrzebujących futrzaczków, mam już cztery stałe deklaracje , nie mogę więc zaoferować następnej :-( domowy zwierzyniec też muszę utrzymać. Trufelka to taka śliczna sunieczka, mam nadzieję, że znajdzie swój domek, będę do misiaczka zaglądać:iloveyou:[/QUOTE] dzięki dorcia za przybycie :) TRufelka mniej samotna to na pewno jej się poszczęści.. [quote name='barb'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245177-♥♥zdjęcia-teksty-książki-ubrania-psie-zabawki♥♥-na-Arkadię-i-Kielce-do-8-08/page15[/URL] to link do bazarku stepelki, Za 5 zl mozna zamowić przerobione zdjęcia. Jej prace są też na wątku Czakiego. Zostało jeszcze 10 zl z pieniędzy, ktore od Obieżyświat75 przeslala na wyrożnienia. Zamowić ? Fajnie, że jesteś na wątku Trufli i na jej bazarkach :lol:[/QUOTE] Jeśli możesz to prosze. Quote
Malgoska Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 rozliczyłam Trufelkę na koniec lipca 2013 Teraz będe już rozliczać raz na miesiąc; a może znajdzie domek i nie będzie już co rozliczać :) stan na 31.07.2013: [SIZE=5]minus 770,62 zł [SIZE=2]Dług się zmniejszy po zakończeniu bazarków. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc przy Trufelce.[/SIZE] [/SIZE] Quote
barb Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Tak, po bazarkach dług znacznie sie zmniejszy :lol: Napisalam zamowienie na bazarku stepelki. :lol: Quote
Malgoska Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='barb']Tak, po bazarkach dług znacznie sie zmniejszy :lol: Napisalam zamowienie na bazarku stepelki. :lol:[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję :) Quote
barb Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Malgoska']bardzo Ci dziękuję :)[/QUOTE] Nie wiem czy te fotki sie wysyla, czy wystarczy podać posty, gdzie są a może link do albumu na FB. Bazarek jest do 8-go sierpnia. Czy Alojzyna wie o ostatnich zdjeciach trufli ? Sa w albumie ? Quote
Malgoska Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='barb']Nie wiem czy te fotki sie wysyla, czy wystarczy podać posty, gdzie są a może link do albumu na FB. Bazarek jest do 8-go sierpnia. Czy Alojzyna wie o ostatnich zdjeciach trufli ? Sa w albumie ?[/QUOTE] ona śledzi wszystkie wątki olkuszaków i harbutowiaków więc pewnie jest na bieżąco Quote
barb Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Malgoska']ona śledzi wszystkie wątki olkuszaków i harbutowiaków więc pewnie jest na bieżąco[/QUOTE] Nie wiem jak to ogarnia :mdleje: Quote
Malgoska Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='barb']Nie wiem jak to ogarnia :mdleje:[/QUOTE] ja też............... zmień sobie sygnaturkę bo tamten bazar już sie skończył, może sharkowy teraz bo będzie też niedługo koniec a super idzie :) Quote
barb Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) [quote name='Malgoska']ja też............... zmień sobie sygnaturkę bo tamten bazar już sie skończył, może sharkowy teraz bo będzie też niedługo koniec a super idzie :)[/QUOTE] Dobrze, że mi przypomnialaś.:lol: Zaraz to zrobię. :lol: Twój bazarek też ladnie idzie :lol: Edited August 1, 2013 by barb Quote
sharka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Malgoska ja swoje 20 zł dla Trufli podeślę razem z utargiem z bazarku, strasznie ze mnie bank za przelewy zdziera :/ Quote
Malgoska Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='sharka']Malgoska ja swoje 20 zł dla Trufli podeślę razem z utargiem z bazarku, strasznie ze mnie bank za przelewy zdziera :/[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję :) [quote name='b-b']Dobrej nocy mała :)[/QUOTE] dobranoc Quote
Malgoska Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='halszka']Dzień dobry ciociom i Trufelce:)[/QUOTE] dzien dobry Quote
asiuniab Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='barb']Tak, po bazarkach dług znacznie sie zmniejszy :lol: Napisalam zamowienie na bazarku stepelki. :lol:[/QUOTE] stempelka robi naprawdę super wrzutki, już się nie mogę doczekać efektów Jej pracy z Truflą:) Quote
barb Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) [quote name='asiuniab']stempelka robi naprawdę super wrzutki, już się nie mogę doczekać efektów Jej pracy z Truflą:)[/QUOTE] Wczoraj wpłaciłam pieniążki i poprosiłam aby fotki wstawiła na wątek. :lol: Trufla ma jeden fajny kolażyk zrobiony przez megi 345 :lol: Może Ciocie, ktore niedawno zajrzały na wątek nie widziały go ? [IMG]http://d.alegratka.pl/g2/o/78/cf/73/22164072_12_d87d_d.jpeg[/IMG] Nie udało mi się odnaleźć na wątku ostatnich zdjęć Trufli a nie mam już czasu drugi raz wertować stron. Malgoska, gdyby Ci się to udało podaj numery postow na wątku bazarku stetpelki, Link tu wstawiałam. Edited August 3, 2013 by barb Quote
Alojzyna Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='barb'] Czy Alojzyna wie o ostatnich zdjeciach trufli ? Sa w albumie ?[/QUOTE] Wie o fotkach... ale one do albumu są za małe... proszę o większy format - szerokość minimum 500px Quote
Malgoska Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='barb']Wczoraj wpłaciłam pieniążki i poprosiłam aby fotki wstawiła na wątek. :lol: Trufla ma jeden fajny kolażyk zrobiony przez megi 345 :lol: Może Ciocie, ktore niedawno zajrzały na wątek nie widziały go ? [IMG]http://d.alegratka.pl/g2/o/78/cf/73/22164072_12_d87d_d.jpeg[/IMG] Nie udało mi się odnaleźć na wątku ostatnich zdjęć Trufli a nie mam już czasu drugi raz wertować stron. Malgoska, gdyby Ci się to udało podaj numery postow na wątku bazarku stetpelki, Link tu wstawiałam.[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję zaraz poszukam W przyszłą sobotę wybieram się z Sylwią w odwiedziny do Trufelki :) Quote
Malgoska Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='barb']Wczoraj wpłaciłam pieniążki i poprosiłam aby fotki wstawiła na wątek. :lol: Trufla ma jeden fajny kolażyk zrobiony przez megi 345 :lol: Może Ciocie, ktore niedawno zajrzały na wątek nie widziały go ? [IMG]http://d.alegratka.pl/g2/o/78/cf/73/22164072_12_d87d_d.jpeg[/IMG] Nie udało mi się odnaleźć na wątku ostatnich zdjęć Trufli a nie mam już czasu drugi raz wertować stron. Malgoska, gdyby Ci się to udało podaj numery postow na wątku bazarku stetpelki, Link tu wstawiałam.[/QUOTE] widzę, że podałaś już wszystko :) dziękuje Quote
asiuniab Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 no to koniecznie Malgoska obfoć nam Trufelkę:) Quote
Recommended Posts