barb Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Marta72']Bardzo się cieszę,że Trufelka nasza już po sterylce:) i że taka szczęśliwa na nowych zdjęciach:) Musi trafić ma osobę która ją pokocha ot tak ..od pierwszego spojrzenia:) ...jak ja Szczęściarkę:) Mam nadziję,że bazarki sharki i małgosi bedą udane :) i moje rzeczy troszkę zarobią:) No i trzymajcie za nas jutro i pojutrze kciuki, bo jedziemy nad morze:) Szczęściarka bedzie plażować:) Miałam w planach zorganizowanie jej urlopu u Iwonki w Amoku,ale nie potrafiłam.....jej oddać... kocham tego psa i koniec:) tak wiec juto rano ruszamy i robimy częśc drogi a w niedzielę resztę:) Nie chciałam suni męczyć 10 godz wiec jedziemy na dwa dni:)[/QUOTE] Zyczę udanego urlopu. :lol: Malgoska też odpoczywała nad morzem razem z Szelką :lol: Quote
Malgoska Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='Marta72']Bardzo się cieszę,że Trufelka nasza już po sterylce:) i że taka szczęśliwa na nowych zdjęciach:) Musi trafić ma osobę która ją pokocha ot tak ..od pierwszego spojrzenia:) ...jak ja Szczęściarkę:) Mam nadziję,że bazarki sharki i małgosi bedą udane :) i moje rzeczy troszkę zarobią:) No i trzymajcie za nas jutro i pojutrze kciuki, bo jedziemy nad morze:) Szczęściarka bedzie plażować:) Miałam w planach zorganizowanie jej urlopu u Iwonki w Amoku,ale nie potrafiłam.....jej oddać... kocham tego psa i koniec:) tak wiec juto rano ruszamy i robimy częśc drogi a w niedzielę resztę:) Nie chciałam suni męczyć 10 godz wiec jedziemy na dwa dni:)[/QUOTE] miłego urlopu:) Szelcia też była nad morzem; jechałyśmy 740 km w jeden dzień, ale robiłam duuuuuuuużo przystanków; dobrze to zniosła. Nad morzem się szarogęsiła i ustawiała wszystkich zamieszkujących 'JEJ" pensjonat, chciala odwiedzać pokoje i sprawdzać co wszyscy robią:) [quote name='barb']Zyczę udanego urlopu. :lol: Malgoska też odpoczywała nad morzem razem z Szelką :lol:[/QUOTE] tak i za rok też ją zabieram :) Quote
Marta72 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 :) fajnie maja nasze psiaki:) z nami:) trzymajcie się Dziewczyny :) i Trufelkowa Dziewczyna tez:) Quote
barb Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Malgoska']miłego urlopu:) Szelcia też była nad morzem; jechałyśmy 740 km w jeden dzień, ale robiłam duuuuuuuużo przystanków; dobrze to zniosła. Nad morzem się szarogęsiła i ustawiała wszystkich zamieszkujących 'JEJ" pensjonat, chciala odwiedzać pokoje i sprawdzać co wszyscy robią:) tak i za rok też ją zabieram :)[/QUOTE] :lol: [quote name='Marta72']:) fajnie maja nasze psiaki:) z nami:) trzymajcie się Dziewczyny :) i Trufelkowa Dziewczyna tez:)[/QUOTE] Marta a bazarek odwiedzilaś ? :lol: Dziękujemy za super fanty :lol: Licytuję tam jedną bluzeczke ;) Quote
Malgoska Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Fanty są super ja już też przygotowuję powolutku Quote
wojtuś Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Wspaniałego i udanego wypoczynku Marto :) razem ze Szczęściarą :) Dla Trufelki miziaki ;) Quote
Malgoska Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Zapraszam na bazarek dla Trufelki i Zefirka [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245713-Ubrania-du%C5%BCe-rozmiary-L-XL-XXL-pluszaki-na-Trufl%C4%99-i-Zefirka-do-10-08-2013-godz-22"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245713-Ubrania-du%C5%BCe-rozmiary-L-XL-XXL-pluszaki-na-Trufl%C4%99-i-Zefirka-do-10-08-2013-godz-22[/URL] będę jeszcze dokładac fanty Quote
asiuniab Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Malgoska']czyli nawet nie możesz sprawdzić czy jest i gdzie[/QUOTE] Malgoska, widzę, że dziewczyna która założyła wątek działa na dogomanii, więc liczę na to, że to Ona ma kontakt z domkiem..... a Trufla osłodzi komuś życie, wiem to; Quote
Malgoska Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='asiuniab']Malgoska, widzę, że dziewczyna która założyła wątek działa na dogomanii, więc liczę na to, że to Ona ma kontakt z domkiem..... a Trufla osłodzi komuś życie, wiem to;[/QUOTE] też na to liczymy :) Quote
iwoniam Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Marta72']Bardzo się cieszę,że Trufelka nasza już po sterylce:) i że taka szczęśliwa na nowych zdjęciach:) Musi trafić ma osobę która ją pokocha ot tak ..od pierwszego spojrzenia:) ...jak ja Szczęściarkę:) Mam nadziję,że bazarki sharki i małgosi bedą udane :) i moje rzeczy troszkę zarobią:) No i trzymajcie za nas jutro i pojutrze kciuki, bo jedziemy nad morze:) Szczęściarka bedzie plażować:) Miałam w planach zorganizowanie jej urlopu u Iwonki w Amoku,ale nie potrafiłam.....jej oddać... kocham tego psa i koniec:) tak wiec juto rano ruszamy i robimy częśc drogi a w niedzielę resztę:) Nie chciałam suni męczyć 10 godz wiec jedziemy na dwa dni:)[/QUOTE] ciut wam zazdroszcze plazowania ale...co się odwlecze.. nawet ciut dłużej... zawsze mamy bagry ;) hehehe zapraszamy serdecznie na bazarek cioci Malgoski! Quote
barb Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) [quote name='iwoniam']ciut wam zazdroszcze plazowania ale...co się odwlecze.. nawet ciut dłużej... zawsze mamy bagry ;) hehehe zapraszamy serdecznie na bazarek cioci Malgoski![/QUOTE] Gdyby ktoś tak jak ja nie wiedzial co to Bagry - wklejam link :lol: [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Bagry_w_Krakowie[/URL] Malgoska, zgłaszam się do rozsyłania zaproszeń.:lol: Ustal tylko skąd mam zaczynać.:lol: Krakowianko czy Ty wysłałaś pierwszą trzydziestkę ? ;)Jeśli nie to moglabyś wysyłać zaproszenia od razu na trzy bazarki: do sharki i 2 Malgośki :lol: Obieżyświat, ogłoszenie Trufli na tablicy wyróżnione na kolejny miesiąc Edited July 27, 2013 by barb Quote
sharka Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 dzięki za link barb, właśnie zachodziłam w głowę co to jest :D Quote
Malgoska Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='barb']Gdyby ktoś tak jak ja nie wiedzial co to Bagry - wklejam link :lol: [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Bagry_w_Krakowie[/URL] Malgoska, zgłaszam się do rozsyłania zaproszeń.:lol: Ustal tylko skąd mam zaczynać.:lol: Krakowianko czy Ty wysłałaś pierwszą trzydziestkę ? ;)Jeśli nie to moglabyś wysyłać zaproszenia od razu na trzy bazarki: do sharki i 2 Malgośki :lol: Obieżyświat, ogłoszenie Trufli na tablicy wyróżnione na kolejny miesiąc[/QUOTE] możesz zacząć od 1 - na ten drugi bazarek jeszcze nie rozsyłałam; bardzo Ci dziękuję [quote name='sharka']dzięki za link barb, właśnie zachodziłam w głowę co to jest :D[/QUOTE] :) Quote
b-b Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Dziewczyny to ja zabieram się od 130 do 182 Dlaczego do 182? Bo lecę z zaproszeniami na kończący się mój bazarek od tyłu listy więc podepnę też zaraz Malgoski ;) Quote
Malgoska Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='b-b']Dziewczyny to ja zabieram się od 130 do 182 Dlaczego do 182? Bo lecę z zaproszeniami na kończący się mój bazarek od tyłu listy więc podepnę też zaraz Malgoski ;)[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję:) Quote
b-b Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='b-b']Dziewczyny to ja zabieram się od 130 do 182 Dlaczego do 182? Bo lecę z zaproszeniami na kończący się mój bazarek od tyłu listy więc podepnę też zaraz Malgoski ;)[/QUOTE] 130 - 182 zrobione:) Czy ktoś robił już 100 - 129? Jeśli nie to ja to też zrobię ale wieczorem:) Quote
barb Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='Malgoska']możesz zacząć od 1 - na ten drugi bazarek jeszcze nie rozsyłałam; bardzo Ci dziękuję :)[/QUOTE] Dobrze. Wieczorem zacznę od jedynki :lol: [quote name='b-b']Dziewczyny to ja zabieram się od 130 do 182 Dlaczego do 182? Bo lecę z zaproszeniami na kończący się mój bazarek od tyłu listy więc podepnę też zaraz Malgoski ;)[/QUOTE] [quote name='b-b']130 - 182 zrobione:) Czy ktoś robił już 100 - 129? Jeśli nie to ja to też zrobię ale wieczorem:)[/QUOTE] Ja jeszcze nie a to miała być moja działka ;) b-b dziękujemy Ci za pomoc i zaraz zaglądam na Twój bazarek :lol: Quote
barb Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='Malgoska']ja nic nie wysyłałam[/QUOTE] Od jedynki to słać tylko na jeden ? Czy na szaliczki też ? Quote
Malgoska Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='barb']Od jedynki to słać tylko na jeden ? Czy na szaliczki też ?[/QUOTE] możesz też na szaliczki dzięki:) Quote
Marycha35 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Serdecznie zapraszam na wątek tego ślepego biedaka, mało ludków tam!!: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243540-Ślepy-psiak-spod-Wrocławia-poszukuje-ciepłego-kąta-i-szansy-na-lepsze-życie[/URL] Quote
b-b Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 to ja od 129 do 100 wysyłam jeszcze z bazarkiem na szaliki - trochę Wam utrudnię pewnie teraz zapamiętanie co kto dostał ?:cool3: Quote
Malgoska Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='Marycha35']Serdecznie zapraszam na wątek tego ślepego biedaka, mało ludków tam!!: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243540-Ślepy-psiak-spod-Wrocławia-poszukuje-ciepłego-kąta-i-szansy-na-lepsze-życie[/URL][/QUOTE] zaraz zaglądniemy [quote name='b-b']to ja od 129 do 100 wysyłam jeszcze z bazarkiem na szaliki - trochę Wam utrudnię pewnie teraz zapamiętanie co kto dostał ?:cool3:[/QUOTE] damy radę bardzo dziękuję za pomoc Quote
Recommended Posts