Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta72']Bardzo się cieszę,że Trufelka nasza już po sterylce:) i że taka szczęśliwa na nowych zdjęciach:) Musi trafić ma osobę która ją pokocha ot tak ..od pierwszego spojrzenia:) ...jak ja Szczęściarkę:)

Mam nadziję,że bazarki sharki i małgosi bedą udane :) i moje rzeczy troszkę zarobią:)

No i trzymajcie za nas jutro i pojutrze kciuki, bo jedziemy nad morze:) Szczęściarka bedzie plażować:) Miałam w planach zorganizowanie jej urlopu u Iwonki w Amoku,ale nie potrafiłam.....jej oddać... kocham tego psa i koniec:) tak wiec juto rano ruszamy i robimy częśc drogi a w niedzielę resztę:) Nie chciałam suni męczyć 10 godz wiec jedziemy na dwa dni:)[/QUOTE]
Zyczę udanego urlopu. :lol: Malgoska też odpoczywała nad morzem razem z Szelką :lol:

Posted

[quote name='Marta72']Bardzo się cieszę,że Trufelka nasza już po sterylce:) i że taka szczęśliwa na nowych zdjęciach:) Musi trafić ma osobę która ją pokocha ot tak ..od pierwszego spojrzenia:) ...jak ja Szczęściarkę:)

Mam nadziję,że bazarki sharki i małgosi bedą udane :) i moje rzeczy troszkę zarobią:)

No i trzymajcie za nas jutro i pojutrze kciuki, bo jedziemy nad morze:) Szczęściarka bedzie plażować:) Miałam w planach zorganizowanie jej urlopu u Iwonki w Amoku,ale nie potrafiłam.....jej oddać... kocham tego psa i koniec:) tak wiec juto rano ruszamy i robimy częśc drogi a w niedzielę resztę:) Nie chciałam suni męczyć 10 godz wiec jedziemy na dwa dni:)[/QUOTE]

miłego urlopu:)
Szelcia też była nad morzem; jechałyśmy 740 km w jeden dzień, ale robiłam duuuuuuuużo przystanków; dobrze to zniosła.
Nad morzem się szarogęsiła i ustawiała wszystkich zamieszkujących 'JEJ" pensjonat, chciala odwiedzać pokoje i sprawdzać co wszyscy robią:)

[quote name='barb']Zyczę udanego urlopu. :lol: Malgoska też odpoczywała nad morzem razem z Szelką :lol:[/QUOTE]

tak i za rok też ją zabieram :)

Posted

[quote name='Malgoska']miłego urlopu:)
Szelcia też była nad morzem; jechałyśmy 740 km w jeden dzień, ale robiłam duuuuuuuużo przystanków; dobrze to zniosła.
Nad morzem się szarogęsiła i ustawiała wszystkich zamieszkujących 'JEJ" pensjonat, chciala odwiedzać pokoje i sprawdzać co wszyscy robią:)

tak i za rok też ją zabieram :)[/QUOTE]
:lol:
[quote name='Marta72']:)
fajnie maja nasze psiaki:) z nami:)
trzymajcie się Dziewczyny :) i Trufelkowa Dziewczyna tez:)[/QUOTE]
Marta a bazarek odwiedzilaś ? :lol: Dziękujemy za super fanty :lol: Licytuję tam jedną bluzeczke ;)

Posted

Zapraszam na bazarek dla Trufelki i Zefirka

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245713-Ubrania-du%C5%BCe-rozmiary-L-XL-XXL-pluszaki-na-Trufl%C4%99-i-Zefirka-do-10-08-2013-godz-22"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245713-Ubrania-du%C5%BCe-rozmiary-L-XL-XXL-pluszaki-na-Trufl%C4%99-i-Zefirka-do-10-08-2013-godz-22[/URL]

będę jeszcze dokładac fanty

Posted

[quote name='Malgoska']czyli nawet nie możesz sprawdzić czy jest i gdzie[/QUOTE]
Malgoska, widzę, że dziewczyna która założyła wątek działa na dogomanii, więc liczę na to, że to Ona ma kontakt z domkiem.....

a Trufla osłodzi komuś życie, wiem to;

Posted

[quote name='asiuniab']Malgoska, widzę, że dziewczyna która założyła wątek działa na dogomanii, więc liczę na to, że to Ona ma kontakt z domkiem.....

a Trufla osłodzi komuś życie, wiem to;[/QUOTE]

też na to liczymy :)

Posted

ciut wam zazdroszcze plazowania ale...co się odwlecze.. nawet ciut dłużej...
zawsze mamy bagry ;)
hehehe

zapraszamy serdecznie na bazarek cioci Malgoski!

Posted (edited)

[quote name='iwoniam']ciut wam zazdroszcze plazowania ale...co się odwlecze.. nawet ciut dłużej...
zawsze mamy bagry ;)
hehehe

zapraszamy serdecznie na bazarek cioci Malgoski![/QUOTE]
Gdyby ktoś tak jak ja nie wiedzial co to Bagry - wklejam link :lol:
[URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Bagry_w_Krakowie[/URL]

Malgoska, zgłaszam się do rozsyłania zaproszeń.:lol: Ustal tylko skąd mam zaczynać.:lol:

Krakowianko czy Ty wysłałaś pierwszą trzydziestkę ? ;)Jeśli nie to moglabyś wysyłać zaproszenia od razu na trzy bazarki: do sharki i 2 Malgośki :lol:

Obieżyświat, ogłoszenie Trufli na tablicy wyróżnione na kolejny miesiąc

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']Gdyby ktoś tak jak ja nie wiedzial co to Bagry - wklejam link :lol:
[URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Bagry_w_Krakowie[/URL]

Malgoska, zgłaszam się do rozsyłania zaproszeń.:lol: Ustal tylko skąd mam zaczynać.:lol:

Krakowianko czy Ty wysłałaś pierwszą trzydziestkę ? ;)Jeśli nie to moglabyś wysyłać zaproszenia od razu na trzy bazarki: do sharki i 2 Malgośki :lol:

Obieżyświat, ogłoszenie Trufli na tablicy wyróżnione na kolejny miesiąc[/QUOTE]

możesz zacząć od 1 - na ten drugi bazarek jeszcze nie rozsyłałam; bardzo Ci dziękuję

[quote name='sharka']dzięki za link barb, właśnie zachodziłam w głowę co to jest :D[/QUOTE]

:)

Posted

Dziewczyny to ja zabieram się od 130 do 182
Dlaczego do 182? Bo lecę z zaproszeniami na kończący się mój bazarek od tyłu listy więc podepnę też zaraz Malgoski ;)

Posted

[quote name='b-b']Dziewczyny to ja zabieram się od 130 do 182
Dlaczego do 182? Bo lecę z zaproszeniami na kończący się mój bazarek od tyłu listy więc podepnę też zaraz Malgoski ;)[/QUOTE]

bardzo Ci dziękuję:)

Posted

Dlaczego do 182? Bo lecę z zaproszeniami na kończący się mój bazarek od tyłu listy więc podepnę też zaraz Malgoski ;)[/QUOTE]
130 - 182 zrobione:)
Czy ktoś robił już 100 - 129?
Jeśli nie to ja to też zrobię ale wieczorem:)

Posted

[quote name='Malgoska']możesz zacząć od 1 - na ten drugi bazarek jeszcze nie rozsyłałam; bardzo Ci dziękuję

:)[/QUOTE]
Dobrze. Wieczorem zacznę od jedynki :lol:

[quote name='b-b']130 - 182 zrobione:)
Czy ktoś robił już 100 - 129?
Jeśli nie to ja to też zrobię ale wieczorem:)[/QUOTE]
Ja jeszcze nie a to miała być moja działka ;)
b-b dziękujemy Ci za pomoc i zaraz zaglądam na Twój bazarek :lol:

Posted

Serdecznie zapraszam na wątek tego ślepego biedaka, mało ludków tam!!: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243540-Ślepy-psiak-spod-Wrocławia-poszukuje-ciepłego-kąta-i-szansy-na-lepsze-życie[/URL]

Posted

to ja od 129 do 100 wysyłam jeszcze z bazarkiem na szaliki - trochę Wam utrudnię pewnie teraz zapamiętanie co kto dostał ?:cool3:

Posted

[quote name='Marycha35']Serdecznie zapraszam na wątek tego ślepego biedaka, mało ludków tam!!: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243540-Ślepy-psiak-spod-Wrocławia-poszukuje-ciepłego-kąta-i-szansy-na-lepsze-życie[/URL][/QUOTE]

zaraz zaglądniemy

[quote name='b-b']to ja od 129 do 100 wysyłam jeszcze z bazarkiem na szaliki - trochę Wam utrudnię pewnie teraz zapamiętanie co kto dostał ?:cool3:[/QUOTE]

damy radę
bardzo dziękuję za pomoc