Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']. :lol:
To jak się dzielimy listą zaproszeniową ?[/QUOTE]
Najlepiej Ty ustal żeby nie było dublowania ;)

Posted

[quote name='b-b']Najlepiej Ty ustal żeby nie było dublowania ;)[/QUOTE]
To na początek po 30 zaproszeń ? Nie będzie za dużo ?
krakowianka od 1-30; b-b 31-60, Malgoska 61-90; barb 91-120. Może być ?

Jak to zrobimy swoja normę to zglaszamy na wątku i ustalamy co dalej. Chyba, że sa inne propozycje :lol:

[B]I jeszcze mam pytanie (propozycję) do Cioci sharki czy widzialaby na bazarku również opcję KT ?[/B]

Posted

Jakby nie odpisywali to dajcie znać, dopytam koleżankę która tam pracuje czy w najbliższym czasie jest akcja. Ale potem już się trzeba by było osobiście dogadać żeby Trufelka mogła tam być 'legalnie' ;)

Posted

[quote name='Malgoska']podtrzymuje[/QUOTE]
Nie zauważylam Twojego wpisu . Przepraszam. To może Ty nas podziel. Krakowianka zadeklarowala 30 zaproszeń, ja na początek też, b-b pewnie tez

Posted

co do bazarku i opcji KT to bardzo chętnie bym ją zrobiła ale brak mi wyczucia, może zmienię te zaproponowane ceny wyw na opcję KT? idę dodawać biustonosze :D

Posted

[quote name='barb']Nie zauważylam Twojego wpisu . Przepraszam. To może Ty nas podziel. Krakowianka zadeklarowala 30 zaproszeń, ja na początek też, b-b pewnie tez[/QUOTE]

mnie jest wszystko jedno
może być tak jak podzieliłas
tez musze sie ruszyc z bazarem

Posted

[quote name='barb']Nie zauważylam Twojego wpisu . Przepraszam. To może Ty nas podziel. Krakowianka zadeklarowala 30 zaproszeń, ja na początek też, b-b pewnie tez[/QUOTE]
Mi jest obojętne;)

Posted

[quote name='barb']To na początek po 30 zaproszeń ? Nie będzie za dużo ?
krakowianka od 1-30; b-b 31-60, Malgoska 61-90; barb 91-120. Może być ?

Jak to zrobimy swoja normę to zglaszamy na wątku i ustalamy co dalej. Chyba, że sa inne propozycje :lol:

[B]I jeszcze mam pytanie (propozycję) do Cioci sharki czy widzialaby na bazarku również opcję KT ?[/B][/QUOTE]

[quote name='Malgoska']mnie jest wszystko jedno
może być tak jak podzieliłas
tez musze sie ruszyc z bazarem[/QUOTE]

[quote name='b-b']Mi jest obojętne;)[/QUOTE]

Malgoska Ty jesteś szefową na tym wątku a ja się wcięlam ;)

Posted

[quote name='Malgoska']sharka biedna w nerwach bazarek szykuje bo my już zaproszenia rozesłałyśmy ;)[/QUOTE]
Spoko. Jeszcze nic nie wyslane.

To jak wolisz ja wezme od 61 do 90 a ty od 91 w gorę bo znow sie rozpędzisz i zrobisz 500 % normy ;)

Posted

[quote name='Avaloth']Jakby nie odpisywali to dajcie znać, dopytam koleżankę która tam pracuje czy w najbliższym czasie jest akcja. Ale potem już się trzeba by było osobiście dogadać żeby Trufelka mogła tam być 'legalnie' ;)[/QUOTE]

Avaloth, dzięki za wytłumaczenie :)
Można i tak akcje bullowatych wziąć Trufelkę, będzie się wyróżniała z tłumu, to i może ktoś ją wypatrzy:eviltong:
Zadzwonię jutro do KTOZ-u, a Ty jak możesz to też podpytaj :)

Posted

[quote name='barb']Spoko. Jeszcze nic nie wyslane.

To jak wolisz ja wezme od 61 do 90 a ty od 91 w gorę bo znow sie rozpędzisz i zrobisz 500 % normy ;)[/QUOTE]
może byc

[quote name='paula_t']Avaloth, dzięki za wytłumaczenie :)
Można i tak akcje bullowatych wziąć Trufelkę, będzie się wyróżniała z tłumu, to i może ktoś ją wypatrzy:eviltong:
Zadzwonię jutro do KTOZ-u, a Ty jak możesz to też podpytaj :)[/QUOTE]

dzięki:)

[quote name='margoth137']melduje się u suńci:)[/QUOTE]

dzięki witamy :)

Posted

[quote name='Malgoska']sharka biedna w nerwach bazarek szykuje bo my już zaproszenia rozesłałyśmy ;)[/QUOTE]

czuję lekkie ciśnienie ;P zaraz wstawiam resztę zdjęć ale opisy sklecę pewnie dopiero jutro

Posted

[quote name='sharka']czuję lekkie ciśnienie ;P zaraz wstawiam resztę zdjęć ale opisy sklecę pewnie dopiero jutro[/QUOTE]
To nie poganianie tylko pomoc się szykuje ;)

Posted

[quote name='Malgoska']strasznie mi muli dogo...................[/QUOTE]
u mnie tez

[quote name='sharka']cieszę się z pomocy :D mam straszny dylemat z cenami, jak zawsze zresztą :([/QUOTE]
U Ciebie raczej zawsze wszystko jest w przystępnych cenach

Posted

[quote name='paula_t']Czy w tym roku ma być jeszcze jakaś akcja adopcyjna pod Dżokiem/na Błoniach? Warto byłoby Trufelkę wziąć na taką akcję....Ja byłam w tym roku z Paurą i znalazła super domek, a wcześniej szukała baaaaardzo długo. Może i Trufelce by się udało....:([/QUOTE]
najbliższa akcja jest 11.08
i będę na niej
będą tam także, za pozwoleniem naszej Pani Prezes, dwie psinki z Harbutowic.
Poproszę także o zgodę na Trufelkę.

[quote name='Avaloth']Co do akcji adopcyjnych- ta na której została wypatrzona Paura to był Marsz Azylanta, on jest raz do roku. We wrześniu mamy jeszcze zlot, ale bullowatych więc nie wiem czy Trufelka się wpasuje w towarzystwo :evil_lol:
Są jeszcze akcje adopcyjne psów z hoteli KTOZu czy np. aktualnie tych odebranych od Anny K., możecie napisać do KTOZu zapytać kiedy takie planują i czy możecie się podpiąć pewnie nie będą mieli nic przeciwko :) Ale tak akcje maja zdecydowanie mniejszy rozmach niż Marsz, jest tam sporo mniej ludzi. Albo adopcje czasem są, i to najczęściej starszych, spokojnych psiaków, także zawsze jakaś szansa ;)[/QUOTE]

avaloth,
wszyscy tu piszą o mnie, bo pracuję w ktoz :).
cioś poradzimy )
Trufelka długo siedzieć tam sama nie może...

Posted

Dzięki Iwonko za informację :)Czy mogłabyś zapytać też o Brenę? Chętnie bym się z nią wybrała na tą akcję, bo z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu, pomimo tego, że ma zrobionych sporo pakietów:/