b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='barb']. :lol: To jak się dzielimy listą zaproszeniową ?[/QUOTE] Najlepiej Ty ustal żeby nie było dublowania ;) Quote
barb Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='b-b']Najlepiej Ty ustal żeby nie było dublowania ;)[/QUOTE] To na początek po 30 zaproszeń ? Nie będzie za dużo ? krakowianka od 1-30; b-b 31-60, Malgoska 61-90; barb 91-120. Może być ? Jak to zrobimy swoja normę to zglaszamy na wątku i ustalamy co dalej. Chyba, że sa inne propozycje :lol: [B]I jeszcze mam pytanie (propozycję) do Cioci sharki czy widzialaby na bazarku również opcję KT ?[/B] Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Malgoska']ja mogę lecieć od początku do 100 np.[/QUOTE] podtrzymuje Quote
Avaloth Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Jakby nie odpisywali to dajcie znać, dopytam koleżankę która tam pracuje czy w najbliższym czasie jest akcja. Ale potem już się trzeba by było osobiście dogadać żeby Trufelka mogła tam być 'legalnie' ;) Quote
barb Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Malgoska']podtrzymuje[/QUOTE] Nie zauważylam Twojego wpisu . Przepraszam. To może Ty nas podziel. Krakowianka zadeklarowala 30 zaproszeń, ja na początek też, b-b pewnie tez Quote
sharka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 co do bazarku i opcji KT to bardzo chętnie bym ją zrobiła ale brak mi wyczucia, może zmienię te zaproponowane ceny wyw na opcję KT? idę dodawać biustonosze :D Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='barb']Nie zauważylam Twojego wpisu . Przepraszam. To może Ty nas podziel. Krakowianka zadeklarowala 30 zaproszeń, ja na początek też, b-b pewnie tez[/QUOTE] mnie jest wszystko jedno może być tak jak podzieliłas tez musze sie ruszyc z bazarem Quote
b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='barb']Nie zauważylam Twojego wpisu . Przepraszam. To może Ty nas podziel. Krakowianka zadeklarowala 30 zaproszeń, ja na początek też, b-b pewnie tez[/QUOTE] Mi jest obojętne;) Quote
barb Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='barb']To na początek po 30 zaproszeń ? Nie będzie za dużo ? krakowianka od 1-30; b-b 31-60, Malgoska 61-90; barb 91-120. Może być ? Jak to zrobimy swoja normę to zglaszamy na wątku i ustalamy co dalej. Chyba, że sa inne propozycje :lol: [B]I jeszcze mam pytanie (propozycję) do Cioci sharki czy widzialaby na bazarku również opcję KT ?[/B][/QUOTE] [quote name='Malgoska']mnie jest wszystko jedno może być tak jak podzieliłas tez musze sie ruszyc z bazarem[/QUOTE] [quote name='b-b']Mi jest obojętne;)[/QUOTE] Malgoska Ty jesteś szefową na tym wątku a ja się wcięlam ;) Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 sharka biedna w nerwach bazarek szykuje bo my już zaproszenia rozesłałyśmy ;) Quote
barb Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Malgoska']sharka biedna w nerwach bazarek szykuje bo my już zaproszenia rozesłałyśmy ;)[/QUOTE] Spoko. Jeszcze nic nie wyslane. To jak wolisz ja wezme od 61 do 90 a ty od 91 w gorę bo znow sie rozpędzisz i zrobisz 500 % normy ;) Quote
paula_t Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Avaloth']Jakby nie odpisywali to dajcie znać, dopytam koleżankę która tam pracuje czy w najbliższym czasie jest akcja. Ale potem już się trzeba by było osobiście dogadać żeby Trufelka mogła tam być 'legalnie' ;)[/QUOTE] Avaloth, dzięki za wytłumaczenie :) Można i tak akcje bullowatych wziąć Trufelkę, będzie się wyróżniała z tłumu, to i może ktoś ją wypatrzy:eviltong: Zadzwonię jutro do KTOZ-u, a Ty jak możesz to też podpytaj :) Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='barb']Spoko. Jeszcze nic nie wyslane. To jak wolisz ja wezme od 61 do 90 a ty od 91 w gorę bo znow sie rozpędzisz i zrobisz 500 % normy ;)[/QUOTE] może byc [quote name='paula_t']Avaloth, dzięki za wytłumaczenie :) Można i tak akcje bullowatych wziąć Trufelkę, będzie się wyróżniała z tłumu, to i może ktoś ją wypatrzy:eviltong: Zadzwonię jutro do KTOZ-u, a Ty jak możesz to też podpytaj :)[/QUOTE] dzięki:) [quote name='margoth137']melduje się u suńci:)[/QUOTE] dzięki witamy :) Quote
sharka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Malgoska']sharka biedna w nerwach bazarek szykuje bo my już zaproszenia rozesłałyśmy ;)[/QUOTE] czuję lekkie ciśnienie ;P zaraz wstawiam resztę zdjęć ale opisy sklecę pewnie dopiero jutro Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='sharka']czuję lekkie ciśnienie ;P zaraz wstawiam resztę zdjęć ale opisy sklecę pewnie dopiero jutro[/QUOTE] spokojnie :) Quote
b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='sharka']czuję lekkie ciśnienie ;P zaraz wstawiam resztę zdjęć ale opisy sklecę pewnie dopiero jutro[/QUOTE] To nie poganianie tylko pomoc się szykuje ;) Quote
Malgoska Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 strasznie mi muli dogo................... Quote
sharka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 cieszę się z pomocy :D mam straszny dylemat z cenami, jak zawsze zresztą :( Quote
barb Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Malgoska']strasznie mi muli dogo...................[/QUOTE] u mnie tez [quote name='sharka']cieszę się z pomocy :D mam straszny dylemat z cenami, jak zawsze zresztą :([/QUOTE] U Ciebie raczej zawsze wszystko jest w przystępnych cenach Quote
wojtuś Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Dla Trufelki i dla Was na dobranoc - buziaki :) Quote
iwoniam Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='paula_t']Czy w tym roku ma być jeszcze jakaś akcja adopcyjna pod Dżokiem/na Błoniach? Warto byłoby Trufelkę wziąć na taką akcję....Ja byłam w tym roku z Paurą i znalazła super domek, a wcześniej szukała baaaaardzo długo. Może i Trufelce by się udało....:([/QUOTE] najbliższa akcja jest 11.08 i będę na niej będą tam także, za pozwoleniem naszej Pani Prezes, dwie psinki z Harbutowic. Poproszę także o zgodę na Trufelkę. [quote name='Avaloth']Co do akcji adopcyjnych- ta na której została wypatrzona Paura to był Marsz Azylanta, on jest raz do roku. We wrześniu mamy jeszcze zlot, ale bullowatych więc nie wiem czy Trufelka się wpasuje w towarzystwo :evil_lol: Są jeszcze akcje adopcyjne psów z hoteli KTOZu czy np. aktualnie tych odebranych od Anny K., możecie napisać do KTOZu zapytać kiedy takie planują i czy możecie się podpiąć pewnie nie będą mieli nic przeciwko :) Ale tak akcje maja zdecydowanie mniejszy rozmach niż Marsz, jest tam sporo mniej ludzi. Albo adopcje czasem są, i to najczęściej starszych, spokojnych psiaków, także zawsze jakaś szansa ;)[/QUOTE] avaloth, wszyscy tu piszą o mnie, bo pracuję w ktoz :). cioś poradzimy ) Trufelka długo siedzieć tam sama nie może... Quote
paula_t Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Dzięki Iwonko za informację :)Czy mogłabyś zapytać też o Brenę? Chętnie bym się z nią wybrała na tą akcję, bo z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu, pomimo tego, że ma zrobionych sporo pakietów:/ Quote
Recommended Posts