Guest Elżbieta481 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 A ja nie wiem czy dogomania jest dnem..Dogomania to ludzie,a ludzie są różni..Są ludzie podli,dorabiający się na tym czy owym,ale Dogomania to również wspaniałe akcje pomocy nie tylko psom.. Elżbieta Quote
halszka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 zaglądam z nadzieją,że ktoś się ulituje i napisze choć jedno zdanie na temat poszukiwań....ale widzę,że nic z tego :shake: Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Będę pamiętać Ciebie malutku tak jak pamiętam inne zaginione psy w tym Timura,który wyparował... Elżbieta Quote
Malgoska Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='waldi481']A ja nie wiem czy dogomania jest dnem..Dogomania to ludzie,a ludzie są różni..Są ludzie podli,dorabiający się na tym czy owym,ale Dogomania to również wspaniałe akcje pomocy nie tylko psom.. Elżbieta[/QUOTE] racja :( [quote name='halszka']zaglądam z nadzieją,że ktoś się ulituje i napisze choć jedno zdanie na temat poszukiwań....ale widzę,że nic z tego :shake:[/QUOTE] niestety :( co mogę napisać od siebie, byłam kilka razy w Rącznej, na ul Zachodniej (była inf na jednym z ogłoszeń że podobno była tam widziana) na ul Rybnej (była inf w dzienniku polskim ze tam byla widziana..) i nic, jeżdżę sama albo z synem ale nic nie widziałam,,,,,, to szukanie igły w stogu siana niestety.... [quote name='waldi481']Będę pamiętać Ciebie malutku tak jak pamiętam inne zaginione psy w tym Timura,który wyparował... Elżbieta[/QUOTE] też pamiętam Timura (tego wielkiego?) Quote
Malgoska Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 na wydarzeniu na faceboku. które chyba zostało zalożone wylącznie dla samego założenia też nie ma żadnych informacji o poszukiwaniach; ostatnia informacja to, że szukają i że plakaty są wszędzie..... Quote
Ada-jeje Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Malgoska']na wydarzeniu na faceboku. które chyba zostało zalożone wylącznie dla samego założenia też nie ma żadnych informacji o poszukiwaniach; ostatnia informacja to, że szukają i że plakaty są wszędzie.....[/QUOTE] tak nawet tu [url]http://www.gmina-klucze.pl/psy_do_adopcji.html[/url] Quote
Marta72 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 :( przykro mi, nie tak miało to wszystko się potoczyć:( Quote
barb Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Marta72']pusto, smutno :([/QUOTE] :shake::shake: Quote
phase Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Może ktoś da radę zmienić też banerki? Że Trufelka zaginęła... Jejku jeszcze jak dojdą minusowe temperatury.... Quote
megi345 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='phase']Może ktoś da radę zmienić też banerki? Że Trufelka zaginęła... Jejku jeszcze jak dojdą minusowe temperatury....[/QUOTE] [IMG]http://img534.imageshack.us/img534/3614/3e0b.jpg[/IMG] Quote
Nadziejka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Trufciu kochana :-(:-(..taka zimnica już :shake: :shake: malenka nadzieja , ze moze ktoś , jakas dusza dobra :modla:przygarnela bidunie .... szkoda gromnie ze nawet słowa nie racza wpisac ... ech ....czy szukają jeszcze ? :-( Quote
Marta72 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 zaglądam......................................... Quote
barb Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Marta72']zaglądam.........................................[/QUOTE] I ja ........... Quote
megi345 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Masakra, że nikt nie potrafi nawet zdania napisać w sprawie................. :( Quote
Guest yolaantaa Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Dopuścili do zaginięcia psa i jeszcze łaskę robią,że napiszą cokolwiek,czyli NIC,powinni nie spać tylko szukać,normalnie zgroza... Quote
majku33krakow Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) [quote name='yolaantaa']Dopuścili do zaginięcia psa i jeszcze łaskę robią,że napiszą cokolwiek,czyli NIC,powinni nie spać tylko szukać,normalnie zgroza...[/QUOTE] [B]nie odpowiedzialni ludzie. [/B]na stronie 104 pisza o zaginięciu trufelki Edited December 8, 2013 by majku33krakow Quote
Malgoska Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Marta72']zaglądam.........................................[/QUOTE] [quote name='barb']I ja ...........[/QUOTE] [quote name='megi345']Masakra, że nikt nie potrafi nawet zdania napisać w sprawie................. :([/QUOTE] [quote name='yolaantaa']Dopuścili do zaginięcia psa i jeszcze łaskę robią,że napiszą cokolwiek,czyli NIC,powinni nie spać tylko szukać,normalnie zgroza...[/QUOTE] [quote name='majku33krakow'][B]nie odpowiedzialni ludzie. [/B]na stronie 104 pisza o zaginięciu trufelki[/QUOTE] nie znalazłam żadnej informacji od osób, którym zaginał pies na stronie 104...... Quote
barb Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='majku33krakow'][B]nie odpowiedzialni ludzie. [/B]na stronie 104 pisza o zaginięciu trufelki[/QUOTE] Jeśli na stronie 104 tego wątku to sprawa dotyczy jeszcze pierwszego zaginięcia. Quote
Malgoska Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='barb']Jeśli na stronie 104 tego wątku to sprawa dotyczy jeszcze pierwszego zaginięcia.[/QUOTE] poza tym to informacja ode mnie a nie od tych osob, ktorym sunia zaginęła czekamy na informacje od nich Quote
majku33krakow Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 a iwoniam ma jakies info od tych ludzi? Quote
Recommended Posts