Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

A ja nie wiem czy dogomania jest dnem..Dogomania to ludzie,a ludzie są różni..Są ludzie podli,dorabiający się na tym czy owym,ale
Dogomania to również wspaniałe akcje pomocy nie tylko psom..
Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

Będę pamiętać Ciebie malutku tak jak pamiętam inne zaginione psy w tym Timura,który wyparował...
Elżbieta

Posted

[quote name='waldi481']A ja nie wiem czy dogomania jest dnem..Dogomania to ludzie,a ludzie są różni..Są ludzie podli,dorabiający się na tym czy owym,ale
Dogomania to również wspaniałe akcje pomocy nie tylko psom..
Elżbieta[/QUOTE]

racja :(

[quote name='halszka']zaglądam z nadzieją,że ktoś się ulituje i napisze choć jedno zdanie na temat poszukiwań....ale widzę,że nic z tego :shake:[/QUOTE]

niestety :(
co mogę napisać od siebie, byłam kilka razy w Rącznej,
na ul Zachodniej (była inf na jednym z ogłoszeń że podobno była tam widziana)
na ul Rybnej (była inf w dzienniku polskim ze tam byla widziana..)
i nic, jeżdżę sama albo z synem ale nic nie widziałam,,,,,,
to szukanie igły w stogu siana niestety....

[quote name='waldi481']Będę pamiętać Ciebie malutku tak jak pamiętam inne zaginione psy w tym Timura,który wyparował...
Elżbieta[/QUOTE]

też pamiętam Timura (tego wielkiego?)

Posted

na wydarzeniu na faceboku. które chyba zostało zalożone wylącznie dla samego założenia też nie ma żadnych informacji o poszukiwaniach; ostatnia informacja to, że szukają i że plakaty są wszędzie.....

Posted

[quote name='Malgoska']na wydarzeniu na faceboku. które chyba zostało zalożone wylącznie dla samego założenia też nie ma żadnych informacji o poszukiwaniach; ostatnia informacja to, że szukają i że plakaty są wszędzie.....[/QUOTE]
tak nawet tu
[url]http://www.gmina-klucze.pl/psy_do_adopcji.html[/url]

Posted

[quote name='phase']Może ktoś da radę zmienić też banerki? Że Trufelka zaginęła...
Jejku jeszcze jak dojdą minusowe temperatury....[/QUOTE]

[IMG]http://img534.imageshack.us/img534/3614/3e0b.jpg[/IMG]

Posted

Trufciu kochana :-(:-(..taka zimnica już :shake: :shake: malenka nadzieja , ze moze ktoś , jakas dusza dobra :modla:przygarnela bidunie .... szkoda gromnie ze nawet słowa nie racza wpisac ... ech ....czy szukają jeszcze ? :-(

Guest yolaantaa
Posted

Dopuścili do zaginięcia psa i jeszcze łaskę robią,że napiszą cokolwiek,czyli NIC,powinni nie spać tylko szukać,normalnie zgroza...

Posted (edited)

[quote name='yolaantaa']Dopuścili do zaginięcia psa i jeszcze łaskę robią,że napiszą cokolwiek,czyli NIC,powinni nie spać tylko szukać,normalnie zgroza...[/QUOTE]

[B]nie odpowiedzialni ludzie. [/B]na stronie 104 pisza o zaginięciu trufelki

Edited by majku33krakow
Posted

[quote name='Marta72']zaglądam.........................................[/QUOTE]

[quote name='barb']I ja ...........[/QUOTE]

[quote name='megi345']Masakra, że nikt nie potrafi nawet zdania napisać w sprawie.................
:([/QUOTE]

[quote name='yolaantaa']Dopuścili do zaginięcia psa i jeszcze łaskę robią,że napiszą cokolwiek,czyli NIC,powinni nie spać tylko szukać,normalnie zgroza...[/QUOTE]

[quote name='majku33krakow'][B]nie odpowiedzialni ludzie. [/B]na stronie 104 pisza o zaginięciu trufelki[/QUOTE]

nie znalazłam żadnej informacji od osób, którym zaginał pies na stronie 104......

Posted

[quote name='majku33krakow'][B]nie odpowiedzialni ludzie. [/B]na stronie 104 pisza o zaginięciu trufelki[/QUOTE]
Jeśli na stronie 104 tego wątku to sprawa dotyczy jeszcze pierwszego zaginięcia.

Posted

[quote name='barb']Jeśli na stronie 104 tego wątku to sprawa dotyczy jeszcze pierwszego zaginięcia.[/QUOTE]

poza tym to informacja ode mnie a nie od tych osob, ktorym sunia zaginęła
czekamy na informacje od nich