Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgodnie z umową melduję się ponownie na wątku szczylków. Widzę, że sprawa się skomplikowała :hmmmm: Czy nadal potrzebny ten DT dla maluszków?

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra Luta krótko i na temat bo szkoda czasu i sił, które wolę spożytkować na pomoc zwierzakom a mam co robić.
I tak jadę to zrobię sobie sama zdjęcia, wolę nie ryzykować (doświadczenie pokazało).
W takim razie dzięki za dotychczasowe zaangażowanie, sprawę będę nadzorować osobiście jak pisałam wyżej.

Kumiko co do dt to mojej po wizycie u Pani Kasi będę wiedziała jak to zorganizować w sensie adopcji.

Posted

Dziś były cztery telefony nie wiem czy nie podstawione odesłałam do TOZ BEZ PODAWANIA TEL. Może warto podać nr telefonu dla osób zainteresowanych

Posted

A nie szkoda, żeby te domki się zmarnowały? Kto wie? Może to jest dla nich ta szansa i mogły już grzać dupki w nowych domach.
I jeszcze jedno , brakuje tam dziewczyny fotki jeszcze jednego szczylka, tego nieśmiałego.
Słuchajcie, skoro już leci kilka ogłoszeń i widnieje nieaktualny nr. telefonu to jest to niepoważne.
Temido podany przez ciebie tel jest czynny w godz 11:00-14:00, a co jeśli ktoś będzie chciał zadzwonić popołudniem? W tych godzinach większość ludzi pracuje.

Posted

Oczywiście w ogłoszeniach podam swój prywatny telefon co jest oczywiste. Poprzednia odpowiedź była do Luty że mogła podać do nas do siedziby
jeśli nie wiedziała czy może mój. Jeśli otrzymałabym te numery to oczywiście oddzwoniłabym na nie.

Posted

Temido podaj mi wobec tego numery kontaktowe, zedytuję ogłoszenie i zaktualizuję numer kontaktowy. Zanim maluchom pojawia się nowe ogłoszenia, może ktoś zadzwoni właśnie z tego, które już widnieje

Posted

Jak będziesz miała fotki to wklej je na forum, a także jeśli możesz jakieś opisy. Postaram się je jeszcze gdzieś poogłaszać.
Im szybciej te brzdące znajda domki tym lepiej, oby znów się rozdzwoniły telefony w ich sprawie.

Posted

[B]Od:[/B] [email][email protected][/email]m ;)
jestem zainteresowana panstwa oferta . moze to troche glupie ale chcialam sie tylko zapytac w jakiej mniej wiecej cenie beda kosztowac ?
jesli mozna spytac.
pozdrawiam .

ja dostalam takie zapytanie, prosze o udzielenie odpowiedzi, dzieki

• 2 weeks later...
Posted

Ano ja podstępem dowiedziałam się (zaznaczam, ze ta podła i nielubiana luta4 nie ma z tym nic wspólnego), że ta cała opieka TOZ to jakaś paranoja. Suki owszem zostały wysterylizowane, jedna z nich była w ciąży i szykował się kolejny miot.
Jeden z maluchów znalazł nowy domek, ale TOZ nie miał nic z tym wspólnego. Maluch poszedł do nowego domu z tzw poczty pantoflowej. Szczeniaki żyją w brudzie, są nieszczepione i pewnie nie odrobaczone. Reszta psów wychodzi na zewnątrz i mogą przywlec do domu jakąś zarazę typu parwo, nosówka czy insze diabelstwo.
No to ja się pytam teraz po kiego diabła było najeżdżać na tą lutę4, która w dobrej wierze założyła watek tym maluchom i chciała im znaleźć domy????????
Teraz sprawa wygląda tak, ze nie ma ani domów, ani zdjęć obiecanych przez Temidę, ani ogłoszeń.
Zrobiłam sobie zrzut ekranu z tego wątku jako stan faktyczny i mam zamiar o ile sytuacja się nie zmieni powiadomić krajowy zarząd TOZ i nagłośnić sprawę w mediach.
Po co nam organizacje pro zwierzęce, które nie tylko nie zajmują się jak należy maluchami, ale im szkodzą blokując do nich dostęp ludziom, którzy naprawdę chcą pomóc.
Temido gdzie są te obiecane zdjęcia maluchów??????
Gdzie są ich ogłoszenia?????
Gdzie jest ta opieka nad malcami????? (Luta 4 już wam nie przeszkadza jak widać, a szkoda)
No i gdzie się podziała ta osoba, która tak klaszcze Temidzie??????

Posted (edited)

Pisz sobie szajbus do TOZ w Polsce pisz :) Powodzenia życzę.
Podstępem się dowiedziałaś a to dobre! To znaczy że nie masz odwagi poznać stanu faktycznego i prawdy????????????
Ale po co ci prawda Ty już swoją prawdę, całą prawdę i ... prawdę masz więc wtajemniczać Cię nie będę bo to szkoda mojego czasu.

Edited by Temida
Posted

Szajbus, wywołałaś mnie- więc jestem. Skąd u Ciebie tyle agresji? Masz nr telefonu Temidy (podała tu, na wątku), istnieje też pw. Jesli coś Ci nie pasuje- porozumiewaj się bez udziału osób trzecich. Po co robić zadymę na kolejnym wątku? No, chyba, że o to właśnie, (li tylko) chodzi!

Posted (edited)

A co dziewczynki prawda w oczy kole?
A dowiedziałam się! Jakim sposobem? Zostanie to moja słodką tajemnicą. Przyjdzie czas ujawnię wszystko. Wiem więcej niż tu napisałam. Jeszcze zabraniacie owej pani, że ma się nie kontaktowac z nikim w sparwie psiaków a szczególnie z luta4.

Los szczeniaków to nie wasza prywata, żebym prowadziła z wami prywatną korespondencje.
Brak wam wyobraźni i tyle. Maluchy są bez żadnej ochrony, bez szczepień, narażone na wszelkie choróbska i wy mi mówicie o empatii w stosunku do zwierząt???? O ich diecie nawet nie wspomnę.
Kłamię? To poprosze o skan ksiązeczek zdrowia maluchów. Ja wiem z całą pewnoscią , że ich nie posiadają. Gratuluję podejścia so sprawy. Uprawiacie partyzantkę w krótkich spodenkach a nie pomagacie.
Zapytałam gdzie sa Temido te obiecane perzez ciebie foty i ogłoszenia? Poprosze o linki. Sama nie chcesz się wziąć za robotę to trzeba było nie wsadzac kija w mrowisko i dać pomagac innym.

Edited by szajbus
Posted

Szajbus (nomen omen bardzo adekwatnie) dziewczynki to są w burdelu.
Dalsza dyskusja z tobą jest poniżej wszelkiego poziomu. Leć do swojego źródełka informacji, szkoda że ,,ono"
wcześniej nie pomogło bo pieniążki na kochanka przeznaczało. Udowadniać nic Ci nie będę pomimo że dysponuje
dokumentacją i dowodami bo ty już masz swoją ,,prawdę" i jesteś tak przekręcona że szkoda czasu.

Posted

zastanawiam się na *** to całe dogo, gdzie zwierzaki zamiast otrzymać pomoc są traktowane jako problem

każdy tylko umie wyciągać rękę i prosić "daj", ale pomocy nie widać z nikąd

wy róbcie sobie dalej takie potyczki typu "sraty taty i pierdaty u dupy organki" a szeniory niech dorosną i będą siedziały cały czas tam gdzie są

czas już rozstać się z dogo bo to nie jest miejsce dla mnie, zaglądać owszem i bedę, ale pomagać będę tak jak pomogło się mojemu psiakowi kiedy potrzebował tej pomocy, czyli żadnej

Posted

Racja. Ja też jestem od dawna wolnym strzelcem, polubek. Na watek trafiłam zupełnie przypadkiem. jak sam chyba zauważyłeś chciałam pomóc. I chyba póki co moje i ewatonieja ogłoszenia są jedynymi jaki maluchy pomagają.
A swoją drogą Temido to ja myślałam, że w burdelu to są dziwki a nie dziewczynki. Zastanawia mnie czemu słowo dziewczynki od razu skojarzyło ci się z burdelem? Ja bym na to nie wpadła.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...