Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj termin przesunięty na wtorek z powodu remontu. I znowu kolejne dni niepewności. Trzymamy kciuki za Tongę.

Fajny Facet jak na przyjęcie Tongi remontuje domek dla niej:diabloti:

Posted

no nareszcie, w końcu mogę wejść i poczytać o "mojej" ślicznej Tondze

rahim - ogromne dzięki, zrobiłeś mi świetny prezent, zresztą nam wszystkim, a największy Tondze. Grtuluje wyboru - powtarzałam to nie raz, ale powiem jeszcze jeden - gdyby nie awersja mojej boksinki do innych piechów, nigdy bym jej Wam nie oddała. Tonga to cudo nie pies, ma fantastyczny charakter, jest piękna z tym wietrzącym się języczkiem. lśniącą sierścią, ochota do zabawy. Cóż mogę powiedzieć więcej - troszkę waszej miłości a zdobędziecie najlepszą, najwierniejszą przyjaciółkę jaką tylko można sobie wymarzyć.
My już swoją mamy, cieszę się że wy też ją znaleźliście, a najbardziej cieszę się że Tonga będzie miała cieplutki, kochający domek, gdzie będzie pełna micha, ręka Pancia do głaskania, buzia do całowania, gdzie nie zabraknie zabaw i tego kogoś kogo boksie kochają najbardziej - swojego własnego, jedynego Pana !

:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::multi::multi::eviltong::loveu::multi::eviltong::loveu::multi::eviltong::multi:

Rahim -Gratulujemy, pozdrawiamy - zakochani w boksiach: Danka i Marcin

Mariee, Aga i Theta , Joanna - jeszcze raz dzięki, bez was by sie to nie udało,

Posted

nie ma zadnej niepewnosci jesli chodzi o wtorek:)pare minut po pracy Tonga bedzie u mnie w domu,dzis i jutro koncze rozwozenie zaproszen na slub,w poniedzialek mam remont w domu i kupe roboli i nie chce zeby psiak sie stresowal kreceniem sie obcych po domu,wzialbym go juz dzis bo ciezko bylo na nia patrzec jak wsiadala do samochodu,jeszcze 2 dni i luzik
powiem tylko ze zachowuje sie ekstra:)pozdrowionka!

Posted

rachim :calus: :buzi: :happy1: :klacz: :laola: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :angel: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

rahim napisał(a):
nie ma zadnej niepewnosci jesli chodzi o wtorek:)pare minut po pracy Tonga bedzie u mnie w domu,dzis i jutro koncze rozwozenie zaproszen na slub,w poniedzialek mam remont w domu i kupe roboli i nie chce zeby psiak sie stresowal kreceniem sie obcych po domu,wzialbym go juz dzis bo ciezko bylo na nia patrzec jak wsiadala do samochodu,jeszcze 2 dni i luzik
powiem tylko ze zachowuje sie ekstra:)pozdrowionka!

Gratulujemy, cieszymy się, że kolejna bida znalazła dom.
Bądźcie szczęśliwi:lol: .

Posted

za godzine jedziemy po Tonge,wiec dzis dzieki temu ze remont zostal przesuniety bedzie spala nie w hotelu tylko w mieszkaniu,malym ale zawsze:)

Posted

Tongusia juz prawie od 2 godzin w domku(odwiozlam osobiscie)no i oczywiscie dzwonilam juz! Wypieszczona i wybawiona piszczala teraz smacznie spi na lozku. Pam Tongi przestawia komputer, oby nie chciala pisac na forum!

Posted

no i psiak wymeczony,spi jak zabity...pan tez sie kladzie bo wrazen jak na jeden dzien dosc sporo:)Tonga jeszcze karmy nie za bardzo chce ruszac ale przy kolacji ostro czekala kolo mnie...swiezyzna ją ciagnie:)

Posted

rahim napisał(a):
za godzine jedziemy po Tonge,wiec dzis dzieki temu ze remont zostal przesuniety bedzie spala nie w hotelu tylko w mieszkaniu,malym ale zawsze:)

Bądźcie szczęśliwi...