Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oj termin przesunięty na wtorek z powodu remontu. I znowu kolejne dni niepewności. Trzymamy kciuki za Tongę. Fajny Facet jak na przyjęcie Tongi remontuje domek dla niej:diabloti: Quote
DMLG Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 no nareszcie, w końcu mogę wejść i poczytać o "mojej" ślicznej Tondze rahim - ogromne dzięki, zrobiłeś mi świetny prezent, zresztą nam wszystkim, a największy Tondze. Grtuluje wyboru - powtarzałam to nie raz, ale powiem jeszcze jeden - gdyby nie awersja mojej boksinki do innych piechów, nigdy bym jej Wam nie oddała. Tonga to cudo nie pies, ma fantastyczny charakter, jest piękna z tym wietrzącym się języczkiem. lśniącą sierścią, ochota do zabawy. Cóż mogę powiedzieć więcej - troszkę waszej miłości a zdobędziecie najlepszą, najwierniejszą przyjaciółkę jaką tylko można sobie wymarzyć. My już swoją mamy, cieszę się że wy też ją znaleźliście, a najbardziej cieszę się że Tonga będzie miała cieplutki, kochający domek, gdzie będzie pełna micha, ręka Pancia do głaskania, buzia do całowania, gdzie nie zabraknie zabaw i tego kogoś kogo boksie kochają najbardziej - swojego własnego, jedynego Pana ! :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::multi::multi::eviltong::loveu::multi::eviltong::loveu::multi::eviltong::multi: Rahim -Gratulujemy, pozdrawiamy - zakochani w boksiach: Danka i Marcin Mariee, Aga i Theta , Joanna - jeszcze raz dzięki, bez was by sie to nie udało, Quote
rahim Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 nie ma zadnej niepewnosci jesli chodzi o wtorek:)pare minut po pracy Tonga bedzie u mnie w domu,dzis i jutro koncze rozwozenie zaproszen na slub,w poniedzialek mam remont w domu i kupe roboli i nie chce zeby psiak sie stresowal kreceniem sie obcych po domu,wzialbym go juz dzis bo ciezko bylo na nia patrzec jak wsiadala do samochodu,jeszcze 2 dni i luzik powiem tylko ze zachowuje sie ekstra:)pozdrowionka! Quote
olenka_f Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 rachim :calus: :buzi: :happy1: :klacz: :laola: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :angel: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
mariee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tylko 3 noce jeszcze w klnice i juz bedzie w lozeczku obok Pana i Panci Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 rahim napisał(a):nie ma zadnej niepewnosci jesli chodzi o wtorek:)pare minut po pracy Tonga bedzie u mnie w domu,dzis i jutro koncze rozwozenie zaproszen na slub,w poniedzialek mam remont w domu i kupe roboli i nie chce zeby psiak sie stresowal kreceniem sie obcych po domu,wzialbym go juz dzis bo ciezko bylo na nia patrzec jak wsiadala do samochodu,jeszcze 2 dni i luzik powiem tylko ze zachowuje sie ekstra:)pozdrowionka! Gratulujemy, cieszymy się, że kolejna bida znalazła dom. Bądźcie szczęśliwi:lol: . Quote
AgaiTheta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Mimo że widzę niewiele, ale udało mi się doczytać :loveu: Dziękuję!!! Quote
mariee Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Tongusia jeszcze Ty na domek czekasz, juz niedlugo 2 noce! Quote
boksiedwa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A ja jutro bez neta :placz: a to taki wielki dzień dla Tongusi :lol: Quote
Donvitow Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No panu nawalili fachowcy. Wejdą za tydzień:diabloti: . Więęęęęęęc podobno bierze ją dzisiaj. Czekamy o 18.00 na relację Mariee. Chwała fachowcom.:diabloti: Quote
rahim Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 za godzine jedziemy po Tonge,wiec dzis dzieki temu ze remont zostal przesuniety bedzie spala nie w hotelu tylko w mieszkaniu,malym ale zawsze:) Quote
mOn4 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 cóż dodać...Tonga zaczyna nowe, lepsze życie:) Quote
Donvitow Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 rahim to głupio .!! Ale buziaki!!!!:multi: Quote
mariee Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tongusia juz prawie od 2 godzin w domku(odwiozlam osobiscie)no i oczywiscie dzwonilam juz! Wypieszczona i wybawiona piszczala teraz smacznie spi na lozku. Pam Tongi przestawia komputer, oby nie chciala pisac na forum! Quote
rahim Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no i psiak wymeczony,spi jak zabity...pan tez sie kladzie bo wrazen jak na jeden dzien dosc sporo:)Tonga jeszcze karmy nie za bardzo chce ruszac ale przy kolacji ostro czekala kolo mnie...swiezyzna ją ciagnie:) Quote
olenka_f Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 mój Antoś nie lubi suchego woli gotowane może Tongusia też ma wielkie ząbki na chrupki:evil_lol: Quote
boksiedwa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tongusiu wszystkiego najlepszego w nowym domku :) Quote
Jagoda1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 rahim napisał(a):za godzine jedziemy po Tonge,wiec dzis dzieki temu ze remont zostal przesuniety bedzie spala nie w hotelu tylko w mieszkaniu,malym ale zawsze:) Bądźcie szczęśliwi... Quote
mariee Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Po 15:00 moze Pan cos napisze! Jest w pracy, Tonga w domu z Pancia! Quote
Recommended Posts