Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fundacja azylu nie ma nic do psa, jesli chodzi o psiego aniola - wszystko jest dogadane.. dlaczego nie jest zabrany juz teraz? Bo czeka na konsultacje ze Sterna. (to jest bardzo dobry chirug). JEsli chodzi o sggw - pomoc BARDZO konkrtetna, no troche laboratorium maja zakrecone..

pzdr
GreenEvil

Posted

Finek jest pod opieką Azylu pod Psim Aniołem. w lecznicach nie chca juz przyjmowac naszych psów, bo... (Fundacja...). Teraz gdy mamy zbiórke mozemy sie postawic i zawiezc psa gdzie indziej. normalnie bez zgody fundacji i bez wyslania przez nich faksu nie ma takiej mozliwosci... i tak zalatwienie miejsca w tej lecznicy zajelo nam sporo czasu... Azyl a fundacja sa to dwie odrebne rzeczy, ale nierozwiazalne... niestety tlumaczenie tej calej chorej sytuacji byłoby długie i mozolne... Nie chca dawac kasy na leczenie dlatego teraz i tak musimy sie postawic i sami zbierac.
mam pytanie: ile wplynelo pieniedzy na Finka? (i juz wiem ze wplynely tez pieniadze na tamto podane wczesniej konto...)
ja w najblizszym czasie bede miala prawdpodobnie zbiórke w mojej szkole.
dziekuje bardzo Wam za pomoc.
Mamy jeszcze pilna sytuacje z Apsikiem o którym juz wspominałam. tu jego watek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50696[/url]

poszukam czegos na bazarek...

Posted

Tak na pocieszenie jak Łapka z Ostrowi przyjechala ze swoja lapka-z otwarta saczaca sie rana i widoczna koscia jako starnym urazem do wa-wy to pierwsze opinie wetow tez byly-amputowac.A "moj" chirurg z kliniki na Natolinie powiedzial ze to nie jest konieczne, po dlugim leczenie kilku zdjeciach lapka ma sie calkiem dobrze, na tyle ze sunka jej uzywa nawet biegajac.Wiadomo ze nie bedzie tak sprawna jak pozostale nogi ale ma ja cala;)
Zycze tego samego Finkowi

Posted

Kochani, niech ktoś zrobi cegiełki na allegro! czasem możan zebrac ładną sumkę. A to suni dużo pomoże!! :evil_lol: Kasa dla Finka i dla Apsika!

Posted

[quote name='Hala']Kochani, niech ktoś zrobi cegiełki na allegro! czasem możan zebrac ładną sumkę. A to suni dużo pomoże!! :evil_lol: Kasa dla Finka i dla Apsika![/quote]

hihi obydwa to pieski ;)
macie cos na bazarek?

Posted

ja mam różne rzeczy..mogę wystawić, tylko nie mam o tym zielonego pojęcia. Pomóżcie! A Finka trzeba szybo ratować. Ja proszę, aby ktoś został takim..hmmm..kierownikiem akcji, aby trzymał pieczę nad wszystkim. Inaczej się pogubimy. A najgorzej jak zgubimy łapę Finka!

Posted

[quote name='małaKatowice']Może Wystawic Jakąś Aukcję Na Allegro - Cegiełki Np ?? Mogę To Zrobić.;)[/QUOTE]
wSPOMINAŁAM O CEGIEŁKACH :( ALE NIE BYŁO ODZEWU. CHĘTNIE SIĘ TYM ZAJME - NIE WIEM TYLKO CZY MOGĘ ;)

Posted

Finek bedzie na sggw jako pies AFN-u (znizki). Jedna prosba - pomozcie w zbiorce, bo przez sggw przewija sie tyle mniej lub bardziej afn-owych zwierzakow, ze nie mozemy sobie pozwolic na zadne dlugi!!!

aukcje cegielkowa wystawie jak bedzie juz wiadomo jak bedzie wygladalo leczenie Fina.

pzdr
GreenEvil

Posted

Sylwia jest codziennie w azylu wiec jest bardziej na biezaco niz ja. ja musze sie zawsze najpierw dodzwonic w odpowiednie miejsca... i z rozmowy telefonicznej tez nie zawsze mozna sie wszystkiego dowiedziec.
GreenEvil Finek jest juz w ewidencji azylu ma swój numerek wiec czy mozna tak bedzie zrobic? ze pojdzie na sggw jako pies z AFN?

Posted

[quote name='GreenEvil']Finek bedzie na sggw jako pies AFN-u (znizki). Jedna prosba - pomozcie w zbiorce, bo przez sggw przewija sie tyle mniej lub bardziej afn-owych zwierzakow, ze nie mozemy sobie pozwolic na zadne dlugi!!!

aukcje cegielkowa wystawie jak bedzie juz wiadomo jak bedzie wygladalo leczenie Fina.

pzdr
GreenEvil[/QUOTE]

CZY MOZNA WYSTAWIĆ 2 AUKCJE CEGIEŁKOWE JEDNOCZEŚNIE ?( dla tych samych psiaczków przez dwie różne osoby ) ? Co prawda nie mam w tym wprawy ale kiedyś musi byc ten pierwszy raz - myślę ,że to odpowiedni moment by zacząć :)

Posted

[quote name='małaKatowice']CZY MOZNA WYSTAWIĆ 2 AUKCJE CEGIEŁKOWE JEDNOCZEŚNIE ?( dla tych samych psiaczków przez dwie różne osoby ) ? Co prawda nie mam w tym wprawy ale kiedyś musi byc ten pierwszy raz - myślę ,że to odpowiedni moment by zacząć :)[/quote] Lepiej tego nie robić, żeby uniknąć podejrzeń o oszustwo.