AMIGA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Trzymam kciuki za maluszka! Niech wytrzyma jeszcze trochę w tej łazience, bo napewno jego dola się odmieni na lepsze! :p Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Na AFN 794 zł dla Bono :) Jest plan zabrania Bono do nas do Krakowa na tymczas, leczenie i szukanie stałego domku. Koncepcje dojazdu są dwie. Ja jestem prawdopodobnie 20 kwietnia w Warszawie i jeśli byłaby możliwość dowiezienia go wtedy to psiaka zabiorę. Albo wersja druga - na weekend majowy jadę w okolice Szczytna i wtedy mogę podjechać i go zabrać. Oczywiście jeśli wyrazicie zgodę. Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 weszka napisał(a):Na AFN 794 zł dla Bono :) Jest plan zabrania Bono do nas do Krakowa na tymczas, leczenie i szukanie stałego domku. Koncepcje dojazdu są dwie. Ja jestem prawdopodobnie 20 kwietnia w Warszawie i jeśli byłaby możliwość dowiezienia go wtedy to psiaka zabiorę. Albo wersja druga - na weekend majowy jadę w okolice Szczytna i wtedy mogę podjechać i go zabrać. Oczywiście jeśli wyrazicie zgodę. ja myślę, że jeśli Aga nie ma nic przeciwko to obie koncepcje są dobre :) a na tymczas to do Ciebie weszka Bono by pojechał tak ? Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 matusz5 - tymczas ma Bono u Amigi, co kilka postów wcześniej tak konspiracyjnie napisała :cool3: A ja będę ich wspierać i pomagać. Gdzie Bono miał tą pierwszą operację oczka? Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 weszka napisał(a):Gdzie Bono miał tą pierwszą operację oczka? on miał tą operację u weta który przyjeżdża do schroniska, u nas w Ostródzie Quote
weszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aha. Bo pomyślałam, że jeśli by się go dało dowieźć do Wawy to wtedy mogłabym się umówić z dr Garncarzem - to psi spec okulista żeby obejrzał te oczka. Co myślicie? Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 weszka napisał(a):Aha. Bo pomyślałam, że jeśli by się go dało dowieźć do Wawy to wtedy mogłabym się umówić z dr Garncarzem - to psi spec okulista żeby obejrzał te oczka. Co myślicie? myślę, ze to dobry pomysł, jeśli to fachowiec od oczu to tym bardziej dla Bono lepiej Quote
AMIGA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A z tego, co doczytałam, to wet stwierdził, że to nie jest nowotwór? Bo w temacie nadal czytam, że to jest nowowtór? Ja rzeczywiście postaram się, żeby krupcia nie musiła juz siedzieć w tej ciemnej łazience. Mam nadzieję, że moja szalona suczka jakoś się z nim dogada. Niech tylko spróbuje się z nim nie dogadać :mad: Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 AMIGA napisał(a):A z tego, co doczytałam, to wet stwierdził, że to nie jest nowotwór? Bo w temacie nadal czytam, że to jest nowowtór? Ja rzeczywiście postaram się, żeby krupcia nie musiła juz siedzieć w tej ciemnej łazience. Mam nadzieję, że moja szalona suczka jakoś się z nim dogada. Niech tylko spróbuje się z nim nie dogadać :mad: na pewno się dogadają :D Quote
AMIGA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ooooooooooo Kto nie zna mojej zołzy, to może tak twierdzić :shake: Quote
AMIGA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To wstrętna, zazdrosna i zaborcza baba :oops: (=rozpuszczona jak dziadowski bicz!!) Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Bono przed metamorfozą Bono na wczorajszym spacerku: Czy nie widać różnicy??, piękne cudo kryło sie pod dredami ! :loveu::loveu: Quote
Kam Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 jeszcze chwila i będzie z niego znów kudłacz! a jak oczko, goi się dobrze? Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kam napisał(a):jeszcze chwila i będzie z niego znów kudłacz! a jak oczko, goi się dobrze? dobrze się goi;) Tylko go to chyba troszkę swędzi bo próbuje się tam drapać ale mu nie pozwalamy, dlatego bo go chyba swędzi, ale to znaczy ze się goi:) Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Weszka, czy dałoby radę zrobić też aukcje cegiełkową dla Kropki z wielkim guzem ???:-( Ona tez jest od nas z Ostródy Tutaj jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2924876#post2924876 sorki za off-a:oops: Quote
weszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jakiś Ty piękny Bono :) matusz5 postaram się zrobić aukcję dla Kropki jak najszybciej. Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 weszka napisał(a):Jakiś Ty piękny Bono :) matusz5 postaram się zrobić aukcję dla Kropki jak najszybciej. z góry wielkie dzięki weszka :Rose::Rose: Kropka jeszcze nic nie ma w skarpecie...:shake::shake: Quote
AMIGA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Czy to drugie oczko też wymaga operacji? Bo wprawdzie te zdjątka ze spacerku są z dość dużej odległości, ale to jego prawe oczko wydaje mi się lepsze. Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Heeej, maluszku, nikt już o tobie nie pamięta?? Wedruj wesoło na górę :p Quote
Aga_Mazury Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Bonuś Skarbie a mnie nadal martwi Twoje oczko....nie bardzo sie poprawia jak dla mnie...nie bardzo... Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Napiszę do dr Garncarza maila z prośbą o konsultację i ew. porady. Quote
Recommended Posts