Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na AFN 794 zł dla Bono :)
Jest plan zabrania Bono do nas do Krakowa na tymczas, leczenie i szukanie stałego domku. Koncepcje dojazdu są dwie. Ja jestem prawdopodobnie 20 kwietnia w Warszawie i jeśli byłaby możliwość dowiezienia go wtedy to psiaka zabiorę. Albo wersja druga - na weekend majowy jadę w okolice Szczytna i wtedy mogę podjechać i go zabrać. Oczywiście jeśli wyrazicie zgodę.

Posted

weszka napisał(a):
Na AFN 794 zł dla Bono :)
Jest plan zabrania Bono do nas do Krakowa na tymczas, leczenie i szukanie stałego domku. Koncepcje dojazdu są dwie. Ja jestem prawdopodobnie 20 kwietnia w Warszawie i jeśli byłaby możliwość dowiezienia go wtedy to psiaka zabiorę. Albo wersja druga - na weekend majowy jadę w okolice Szczytna i wtedy mogę podjechać i go zabrać. Oczywiście jeśli wyrazicie zgodę.

ja myślę, że jeśli Aga nie ma nic przeciwko to obie koncepcje są dobre :) a na tymczas to do Ciebie weszka Bono by pojechał tak ?

Posted

matusz5 - tymczas ma Bono u Amigi, co kilka postów wcześniej tak konspiracyjnie napisała :cool3: A ja będę ich wspierać i pomagać.
Gdzie Bono miał tą pierwszą operację oczka?

Posted

Aha. Bo pomyślałam, że jeśli by się go dało dowieźć do Wawy to wtedy mogłabym się umówić z dr Garncarzem - to psi spec okulista żeby obejrzał te oczka. Co myślicie?

Posted

weszka napisał(a):
Aha. Bo pomyślałam, że jeśli by się go dało dowieźć do Wawy to wtedy mogłabym się umówić z dr Garncarzem - to psi spec okulista żeby obejrzał te oczka. Co myślicie?

myślę, ze to dobry pomysł, jeśli to fachowiec od oczu to tym bardziej dla Bono lepiej

Posted

A z tego, co doczytałam, to wet stwierdził, że to nie jest nowotwór? Bo w temacie nadal czytam, że to jest nowowtór?
Ja rzeczywiście postaram się, żeby krupcia nie musiła juz siedzieć w tej ciemnej łazience. Mam nadzieję, że moja szalona suczka jakoś się z nim dogada. Niech tylko spróbuje się z nim nie dogadać :mad:

Posted

AMIGA napisał(a):
A z tego, co doczytałam, to wet stwierdził, że to nie jest nowotwór? Bo w temacie nadal czytam, że to jest nowowtór?
Ja rzeczywiście postaram się, żeby krupcia nie musiła juz siedzieć w tej ciemnej łazience. Mam nadzieję, że moja szalona suczka jakoś się z nim dogada. Niech tylko spróbuje się z nim nie dogadać :mad:

na pewno się dogadają :D

Posted

Kam napisał(a):
jeszcze chwila i będzie z niego znów kudłacz!
a jak oczko, goi się dobrze?

dobrze się goi;) Tylko go to chyba troszkę swędzi bo próbuje się tam drapać ale mu nie pozwalamy, dlatego bo go chyba swędzi, ale to znaczy ze się goi:)

Posted

weszka napisał(a):
Jakiś Ty piękny Bono :)

matusz5 postaram się zrobić aukcję dla Kropki jak najszybciej.

z góry wielkie dzięki weszka :Rose::Rose:
Kropka jeszcze nic nie ma w skarpecie...:shake::shake:

Posted

Czy to drugie oczko też wymaga operacji? Bo wprawdzie te zdjątka ze spacerku są z dość dużej odległości, ale to jego prawe oczko wydaje mi się lepsze.