Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i co, podoba sie? :)
jak to nie podobna do siebie??
ona sie nic nie zmienila przeciez... albo moze nie widze tego...
to kiedy przyjezdzacie w odwiedziny? nawet zyczen urodzinowych jej nie zlozylyscie pierwszego stycznia :P

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haili'] nawet zyczen urodzinowych jej nie zlozylyscie pierwszego stycznia :P[/quote]

No faktycznie :oops:. Wstyd, wstyd :oops::oops::oops::oops::oops:

Wszystkiego najlepszego, Bulinko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale to jest po prostu fstyd! Tu żywa dusza nie zagląda...
Ciociu Halu gdzie się ciocia podziewa?
A i przy okzaji dziekuję za życzenia wielkanocne co do mnie przyszly drogą poczty ze schroniska :)
bede w krakowie 6 - tego maja bo kolega sie zeni to zrobie kolejna dawke zdjec. ale to wcale nie jest takie proste bo Bulinek nie lubi pozowac.... jakby sie zawstydza. I nie macie pojecia nawet jaki z niej pies obronny sie zrobił :) a szczek to ona ma niefajny jakby jej kto nie znal i ludzie sie pyja " czy piesek nie pogryzie" Bulinka i pogryzie hihihihihihi. a Pies obronny jak juz sie walnie na poduszke to nie ma ze ktos sie chce polozyc.... lezy 40 kg i mozesz sobie pchac - to sie glopio patrzy :)
ale strasznie nie lubi okreslenia "kundel" o swojej osobie. jak sie powie " co kundel robi na fotelu" to jest mega wyrzut na pyszczku :) i nie ma rzeczy ktorej nie wymysli, jak sie cos pokaze psom to pierwsza łapie... no dobra ide spac bo masa nauki od jutra rana.
trzymajta sie i zagladajta czasem :P

Posted

haili zagląda ,zagląda
wiesz kiedy jest taki staruszek i wszyscy mówią że dla niego nie ma szans zawsze wspominam Was i wiem że warto
a Bulinka zmieniła się jest teraz wyprostowana pewna swego szczęścia i widać to na każdej fotce :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

zmienila sie, ale dalej jest niesmiala i nieufna, jak ktos przyjdzie do domu to znika gdzies w ogrodzie.
strasznie sie zdenerwowalismy wtedy co sie okazalo ze ma to ropomacicze. w koncu to nie mlody pies juz. a dlugo chodzila taka osowiala i plamila i bylismy z nia u lekarza ale nikomu do glowy nie wpadlo ze moze miec ropomacicze skoro jest wysterylizowana....
na szczescie zagoilo sie jak na przyslowiowym psie i jak minely terminowe dwa tygodnie to sobie Bulinka sama szwy wyciagnela wiec nawet nie trzeba bylo jechac do weterynarza :)

• 1 year later...
Posted

Bulinka mieszka u nas już 2 lata, jest nie do poznania, uparta, leniwa, obronna ( nikt obcy nie podejdzie bo sie wszyscy boja ) lakomczuch potworny, nachalna, pieszczoch, i najczystszy pies w domu bo co 2 dni sie tarza w jakims g.... i wedruje pod prysznic :) co u Was slychac??

• 3 years later...
Posted

[COLOR=#000000]Bardzo długo nie mogłam znależć tego watku, potem swoich danych do logowania ale się udało! Bo chciałam dać znać, że Bulisia nadal jest z nami, ma już ponad 18 lat [/COLOR]:smile:[COLOR=#000000] Mimo, że prawie nie widzi i nie słyszy to fizycznie i psychicznie czuje sie nadal rewelacyjnie! Pisałam do Hali ale nie odpisuje... może jeszcze ktoś odwiedzi ten wątek[/COLOR]