Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Haluniu ja nie wiem ilu domowników jest u Yony i Iwop ale ja przyjade z Maro, Nuśką, Figunią, Baskiem, Antosiem i Pipi, zabiore też Tupaka tylko nie wiem czy będą jeszcze małe jak tak to plus 4 kociaczki:evil_lol:

Posted

Olenka, ja też mam Basca :loveu: Przez "c" mu dali na imię, ale cóż...:loveu:

My kulturalnie w gości przyjedziemy, każdy z własną budą :evil_lol:

Posted

[quote name='Hala']e....właśnie sobie przypomnialam..ze wyjeżdżam w tym terminie co macie przyjechać.... :diabloti:[/quote]

no i właśnie dziewczyny z tego powodu zrobimy naszej Hali niespodziankę:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

A ja mogę? A ja też!! Z Amigą i Bonusikiem??????Tylko trzeba by jak najszybciej ten najazd zrobić, żebym jeszcze zdążyła zobaczyć Tiję :evil_lol:

Posted

[quote name='Hala']a dlaczego miaąłbyś jej nie zobaczyć?
No..chyba, że ktoś tą ślicznotkę zabierze ze schronu. ;)[/quote]

No własnie taką mam nadzieję!!!:p

Posted

Ile Bulina waży, to ja tam nie wiem. Bo to to chyba grubiutkie...nieco psiątko. :diabloti:

Ale na pewno zgadza się z innymi psiakami. Ona jest bardzo przyjacielka i kochana. No, może nieco nieśmiała, :lol:

Posted

ciociu iwop przeprowadzam sie w ta sobote teoretycznie. tzn przyjezdza samochod po bety. ale na 100% do 31 bede przeprowadzona :D
wienc moze 2-go czerwca przyjade po Bulinke!!!!!!! :):):):):) zaraz to powiem Pani Oli