lupe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Oj Bulinko....co z Tobą będzie .....tymczasem wędruj do góry psinko Quote
iwop Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Hala a czy to było do ciebie?:crazyeye: przeciez chyba nie ty jedna jestes z obornik :shake: Przeciez ja wiem, że tylko Ty sie nia zajmujesz - zdjęcia, spacerki.... To samo chodziło o allegro nie o twoją propozycje tylko o to co napisała terra . ja zrobiłam juz wtedy allegro - terra stwierdziła, że rzeczywiście ona lepiej robi bo zna psychologie ale nie bedzie uszczęsliwiać MNIE na siłe... A czy to ja szukam domu?:angryy: Więc nie pisałam o TOBIE. :-( Quote
terra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Iwop, ufam, że jako dorosła osoba potrafisz czytać. Wstrzymam się od komentarza tego co napisałaś. Proponuję Ci, żebyś spróbowała przeczytac napisane przeze mnie posty, a pózniej ew. szkalowała. Ponadto nie jestem z Obornik. To zresztą też mozna przeczytac nieomal na pierwszy rzut oka. Iwop, moim zdaniem, brak Ci w tej sprawie dobrej woli i zdrowej oceny. A czytanie ze zrozumieniem, to też sztuka. Quote
iwop Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 terra dlaczego napisałaś, że ja cię szkaluję?:crazyeye: Przeciez przytoczyłam to co napisałaś w poście - "nie będę uszczęsliwiac nikogo na siłe" , znam psychologie itp. Wiec jeżeli ja to źle zrozumiałam to mi wytłumacz co miałaś na mysli i wtedy moze zrozumiem...:shake: Quote
iwop Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 :-( "Halu, dziękuję za zaufanie. Może istotnie mam szczęśliwą rękę;-) ,a może to tylko znajomość pychiki ludzkiej? iwop, nikogo na siłę nie zamierzam uszcześliwiać, tym bardziej, że sama na allegro wystwiam po 10 psów i kotów, i co dzień się zmieniają. Całego świata nie zbawię." to twój post. Czego więc nie zrozumiałam? masz zbawiac mnie? Chyba rzeczywiście mam problem ze zrozumieniem I jeszcze jedno - po stwierdzeniu, ze moje allegro jest coś nie tak - napisałam , że je zlikwidowałam i żebyście zrobiły to "dobre" po którym Bulina znajdzie dom ... i co ? Apelowałam przez dwa dni o allegro - i nic... W końcu yona się zlitowała bo nikt inny nawet do Bulinki nie zajrzał. Quote
terra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Iwop, spróbuję wytłumaczyć. Stwierdzenie o znajomości psychologii padło z Twoich ust, ja napisałam do Hali i tylko do niej: cyt. samą siebie: iż może to znajomość psychiki ludzkiej" . Nie napisałm o co chodzi, bo wiadomośc była dla Hali i myślę, że ona zrozumiala. W poniższym poście sama mnie cytujesz. Sprawdź, proszę. Do Ciebie napisałam, cyt. samą siebie: iż nie zamierzam nikogo uszczęśliwiac na siłę, ( w domyśle) nie zamierzam walczyć o aukcję Bulinki bo wystawiam inne zwierzęta itd. A ilekroć przymierzałam się do aukcji Bulinki na prośbę Hali ( podobno się zgodziłaś), to po wejściu na wątek okazywało się, że masz jakies pretensje lub mimo ustalen aukcję wznowiłaś. Wydawało mi się, że chodzi o dobro psa i zgodziłam się wystawić Bulinkę, bo według Hali, może jej przyniosę szczęście w postaci domku. Nie chciałaś się zgodzić, więc nie będę Cie uszczęsliwiać na siłę. I nie pisz, że obraziłam się itp. itd., bo to jest niesmaczne. Ponadto pisząc takie rzeczy, godzisz w moje dobra imię. A tego sobie nie życzę! I jeszcze jedno, w dobrej wierze poradziłam Ci zmienić czcionkę aukcji. To wcale nie znaczy, że ona była zła i nic takiego nie napisałam. Natomiast nie spodziewałam się, że przyjmiesz te słowa jako krytykę i ocenę Twojej aukcji. Za co zresztą w jednym z poprzednich postów cię przeprosiłam, czego nawet nie raczyłas zauważyć. Na tym wątku znalazłam się przypadkiem, dzięki Hali. I będę tutaj nadal. Ale nie mam przyjemności być workiem do bicia dla nikogo. Zdaję sobie sprawę, że każde forum ma to do siebie, że nakręca emocje. Iwop, bądź łaskawa dobrze zrozmieć moją wypowiedź. Quote
iwop Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 terra bądź łaskawa równiez zrozumiec , że ja nie mam nic przeciwko robieniu aukcji przez inne osoby - zapytaj chcoiaż yony - yona robiła aukcje dla jurusia , Meli, teraz ona wystawia cały czas "mojego" Kikusia. tyle tylko, ze hala zawsze zwracała sie do ciebie o aukcje dla Buliny gdy ja np pare godzin wczesni9ej taka aukcje zrobiłam. więc pisanie otych wszystkich rzeczy było zupełnie niepotrzebne. Co do obrazania się to wybacz - ja natychmiast zlikwidowałam aukcje i wyraźnie do hali napisałam - prosze aukcja zlikwidowana - niech terra ja zrobi. I przez dwa dni nie mogłam sie doporosic - w końcu zrobiła ja yona. Wiec prosze cie bardzo nie przekręcaj faktów. przeczytaj posty do tyłu. Są potwierdzeniem tego co piszę. Quote
terra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Iwop, to Ty przekręcasz fakty. A obecna "dyskusja" niczemu nie służy. Uważam temat za zakończony. Bulinka w górę! Quote
Hala Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Iwona weź się uspokój bo zamęt siejesz i to nie na pierwszym wątku. Się mi tu awanturujesz. Masz szczęście ze jesteś daleko bo bym przez kolano przełozyła, gacie zdjeła i wytłumaczyła dosłownie o co mi chodzi, jak słów nie pojmujesz! Quote
olenka_f Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 to może ja was pogodzę:knajpa: wszystkie trzy:multi: :popcorn: :beerchug: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Hala Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No Oleńka...kochana Ty moja... :loveu: Chyba rzeczywiscie musimy sobie strzelić na uspokojenie nerwów. Quote
terra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Muszę przyznać Halusiu, że mnie zaskoczyłaś. Aż sobie oplułam monitor.:evil_lol: Quote
terra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Owszem, owszem! Przeczytałam i parsknęłam! Ale dzięki tej wymianie zdań Bulinka jest na początku! Quote
Hala Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No i o to chyba nam wszystkim chodzi. Aby Bulina była na początku. Nie wiem jak tam allegro Bulinki... ale mam nadzieję, że ktoś się zakocha. :cool3: Inasza staruszka poczuje domek. Quote
agat21 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Prześliczna sunieczka! Oczka takie mądre i kochane. Żeby się ktos dobry zakochał!! Quote
Yona Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Na razie cisza, Ciocie Drogie, ale tutaj w cierpliwość trzeba się uzbroić... Jutro zrobię Bulince więcej ogłoszeń. Quote
iwop Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 ech... przepraszam zatem jak kogos uaziłam :oops: Od wczoraj mam nowego kota z miau a koty łagodzą obyczaje...:cool3: Quote
Yona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ciociu iwop, przecież Ciocia uczulona na sierść...:cool1: Chce się Ciocia "przekręcić"? :cool1: Quote
Recommended Posts