BUDRYSEK Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Myślisz, ze nie chciałabym przynosić dobrych?!!!:-( Quote
Kluska4 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Matko kochana dwa boksie naraz :shake: One są jeszcze na kwarantannie czy są już do adopcji? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Z nowości schroniskowych: Kosma poszedł do adopcji-wczoraj,chyba do Rycerki(żeby tylko nie na łańcuch!) Pojawiła się wyżlica-podobna do Pokera!!!-była przywiazana do drzewa!!! Są 2 nowe bokserki!!!Śliczne!! Wystraszony pudelek!!! Malamut jutro wraca z adopcji!!!Powód?Goni kury!!!A wszystkie kojce zajęte!!! Podobno miał być w kojcu?! Wyżlica? Mamuniu :placz: I bokserki? I malamut! Jak ja nienawidzę wakacji :angryy: Może warto skontaktować się w końcu z dziewczynami, które pisały tutaj na wątku - sprawdzić malamuta na dzieci i byłby dla niego wspaniały dom? Bo dziewczyny coś pisały? Boksery raczej są jeszcze na kwarantannie. Trzeba tylko mieć cichą nadzieję, że może to uciekinierzy, nie wyrzutki... :-( Quote
BUDRYSEK Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jedna jest od poniedziałku a drugą dzisiaj przywiezli-Jedna na pewno to suczka-wiec pewnie na kwarantannie. Są śliczne!!! Jedna jest złota,druga brązowa w ciemne pręgi plus troszke białego Quote
_bubu_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mam nadzieje że może jeszcze znajda sie własciciele nowych pięknosci w schronie... bazarek na żywiec: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115504 Quote
jbk Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 To ile malamut był w nowym domu? W niedzielę jeszcze w schronie i wczoraj znowu w schronie? Jeden dzień go mieli? Dwa? Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Malamut jest jeden,wzieli go w poniedz,a wczoraj byl gosciu pytac sie czy moze go oddac?Właśnie wróciłam ze schronu i jeszcze go nie było,wiec moze zmienili zdanie?! Z 7 szczeniaczków zostałty tylko 3!!!:-( Wszystkie samce zostały wykastrowane-przez Bartka-ma staz u K. Nero został pięknie obciety!!!Sliczny jest!!!:lol: Bardzo chcial jechac na moich kolanach!!! Nastepny w kolejce do fryzjera jest drugi pudelek,moze w przyszlym tyg.nie bedzie sie juz tak bał? Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10474325#post10474325 Quote
_bubu_ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nero Może miec ok 10 lat, w każdym razie ząbki bardzo wytarte. Ale Pani fryzjerka powiedziała ze pudle żyją długo , nawet do niej przychdzą 17-letnie. A Nero ma bardzo dużo z pudla średniego. Przy okazji zaliczył przegląd u weterynarza. ma chore uszy i oczko - dostał krople i antybiotyk do schronu. Na skórze ma małe guzki, jeden taki twardy , lepiej byłoby go usunąć. Poza tym jest w bardzo dobrej kondycji jak na swój wiek :) Quote
masienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Malamut jest jeden,wzieli go w poniedz,a wczoraj byl gosciu pytac sie czy moze go oddac?Właśnie wróciłam ze schronu i jeszcze go nie było,wiec moze zmienili zdanie?! chyba lepiej by bylo gdyby nie zmienili... bo za chwile bedziecie go wyciagac z jeziora albo z przydroznego rowu :cool1: na wsi to on dlugo nie pociagnie:shake: chyba, ze na grubym lancuchu Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ojej, tak to bywa z ludźmi, którzy biorą husky i malamuty , bo jest teraz taka moda. Jak z rudymi kotami po Garfieldzie. Makabra. Za fryzjera ja zapłacę jeżeli te 40 zł nie wystarczyło. Dajcie tylko znac na pw. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nero wygląda super, jak młodzieniaszek! Może teraz się komuś spodoba? Kurcze, boję się co z malamutem ... :( Quote
Hund Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja mam już na kocie 40 zŁ od Ciebie przekaże Budrysek jak się zobczymy bo niestety nie byŁo nam dane ;) ale już wiem że znam Budrysek więc nie bedzie problemu :) A. tylko nie zamęcz Pajączka ;) pewnie obserwujesz teraz czy zjadŁ coś jednak czy nie :) hahahahah Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Z tego co wiem to malamut nie poszedł do jakiejs patologi! Gdyby tak było to gościu nie fatygowałby sie do schronu pytać czy może go oddać,tylko od razu by to zrobił! Psa wzieli jego dorośli synowie,kojec może mieli dopiero zrobic?! Ojciec przerazil sie pewnie ,ze pies zagryzie mu kury! I spanikował?! Jutro tam będę to sprawdze w książce gdzie on jest! Było bardzo dużo chętnych na niego,wiec nawet jesli wróci to szybko znajdzie nowy dom! Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hund napisał(a):Ja mam już na kocie 40 zŁ od Ciebie przekaże Budrysek jak się zobczymy bo niestety nie byŁo nam dane ;) ale już wiem że znam Budrysek więc nie bedzie problemu :) A. tylko nie zamęcz Pajączka ;) pewnie obserwujesz teraz czy zjadŁ coś jednak czy nie :) hahahahah Jest pełna kontrola!!!;) Pozwala głaskać się!!! Nie jest zle! Chciałabym mieć tylko pewność,ze nic go nie boli?! Zostaje u mnie na noc!:lol: Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Z nowości schroniskowych!!!! Malamut wrócił! Jest piękny!!! Do 3 szczeniaczków dołączyła 7 maluszków,podrzuconych w kartonie pod schron!!! Masakra z tymi "ludzmi"!!! 10 malutkich grubasków mieszka z mamuśką w kojcu. Do próbnej adopcji poszła dziewczynka,a króciutkim ogonkiem-nie wiem jak się nazywała,ale mam fotki-postaram się pózniej wkleic. Złoty bokserek wrócił do domuku!!! Jego właścicielka az płakała jak Go zobaczyła!!!:lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Super, że włascicielka odszukała boksię Quote
jbk Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Z nowości schroniskowych!!!! Malamut wrócił! Jest piękny!!! Do 3 szczeniaczków dołączyła 7 maluszków,podrzuconych w kartonie pod schron!!! Masakra z tymi "ludzmi"!!! 10 malutkich grubasków mieszka z mamuśką w kojcu. Do próbnej adopcji poszła dziewczynka,a króciutkim ogonkiem-nie wiem jak się nazywała,ale mam fotki-postaram się pózniej wkleic. Złoty bokserek wrócił do domuku!!! Jego właścicielka az płakała jak Go zobaczyła!!!:lol: Pooglądamy w niedzielę :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A czy wyżłowa sunia dalej była w schronisku? Quote
_bubu_ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Z nowości schroniskowych!!!! Malamut wrócił! Jest piękny!!! Do 3 szczeniaczków dołączyła 7 maluszków,podrzuconych w kartonie pod schron!!! Masakra z tymi "ludzmi"!!! 10 malutkich grubasków mieszka z mamuśką w kojcu. Do próbnej adopcji poszła dziewczynka,a króciutkim ogonkiem-nie wiem jak się nazywała,ale mam fotki-postaram się pózniej wkleic. Złoty bokserek wrócił do domuku!!! Jego właścicielka az płakała jak Go zobaczyła!!!:lol: z króciutkim ogonkiem to może Dżunia? Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nie wiem czy to Dzunia? Była w boksie po lewej str za wc ;) Wyzlica jest dalej!Ona była przywiązana wiec właściciel na pewno nie znajdzie się! Quote
Hund Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ZgadzaŁoby się z Dżunią, byŁa po lewej tronie za WC w 2gim chyba boksie. Czy ktoś się jutro wybiera do schroniska na spacery???? Quote
Recommended Posts