Fuka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [B]Iwa-R, [/B]mysle, ze mozesz - dostałam zdjecia mailem wraz ze zgoda na uzywanie:Rose: Jak sie dowiem jak je podpisac - dam Ci znac. Jakbys dotarła do innych fotek - badz tak dobra i pamietaj o mnie:chlup: Quote
Daisunia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Daisunia']mogę prosić stawke malamutów ?[/quote] plizzz :modla: Quote
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Daisunia']plizzz :modla:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]proszę bardzo [B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta][B] psy [/B] [U]klasa pośrednia[/U] HATRICK Appalachian [U]klasa otwarta[/U] BIG BROTHER Appalachian [U]klasa weteranów[/U] TURM DE Bricassart [B]suki[/B] [U]klasa pośrednia [/U]ETNA Srebrny Pył HONEY MONTH Appalachian [U]klasa otwarta[/U] FAIR PLAY Appalachian [/COLOR][/FONT] Quote
amster Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Z tego co mi wiadomo komplet zdjęć wraz z wynikami ma się pojawić dzisiaj na stronie. Mam nadzieję, że nasz spec od tych spraw nie zawiedzie. Ze swojej strony chciałbym wszystkim podziękować za przybycie do Gorzowa. Przeprosić za utrudnienia z dojazdem, a przede wszystkim za wszelkie niedociągnięcia i problemy jakie wystąpiły podczas wystawy. Mamy nadzieję, że przyszłoroczna, jubileuszowa (40) wystawa będzie lepiej zorganizowana i już dzisiaj serdecznie na nią zapraszam. Wszystkim wygranym serdecznie gratuluję. Quote
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='amster']Z tego co mi wiadomo komplet zdjęć wraz z wynikami ma się pojawić dzisiaj na stronie. Mam nadzieję, że nasz spec od tych spraw nie zawiedzie. Ze swojej strony chciałbym wszystkim podziękować za przybycie do Gorzowa. Przeprosić za utrudnienia z dojazdem, a przede wszystkim za wszelkie niedociągnięcia i problemy jakie wystąpiły podczas wystawy. Mamy nadzieję, że przyszłoroczna, jubileuszowa (40) wystawa będzie lepiej zorganizowana i już dzisiaj serdecznie na nią zapraszam. Wszystkim wygranym serdecznie gratuluję.[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do wystawy wszystko poszło moim zdaniem bardzo sprawnie i widać było, że osoby na ringu honorowym jak i przygotowawczym doskonale wiedziały o co chodzi - moim zdaniem wystawa była bardzo udana tylko szkoda, że z jedzeniem się szybko zwinęli :mad: proponuję poszukać lepszego cateringu na przyszły rok :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Daisunia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]proszę bardzo [B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta][B] psy [/B] [U]klasa pośrednia[/U] HATRICK Appalachian [U]klasa otwarta[/U] BIG BROTHER Appalachian [U]klasa weteranów[/U] TURM DE Bricassart [B]suki[/B] [U]klasa pośrednia [/U]ETNA Srebrny Pył HONEY MONTH Appalachian [U]klasa otwarta[/U] FAIR PLAY Appalachian [/COLOR][/FONT][/quote] dzięki :multi: aha chcialam pogratulować wszystkim a szczegolnie Iwie-R ;) Pozdrawiam ;) Quote
aangelaa95 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Prosze o wystawienie listy buldogow angeilskich !!! ;) Z góry dziekuje :loveu: !!! Jezeli moge to sie pochwale ze nasz rinus from the raising bulldog (buldog angielski) otrzymal tytuły Najlepszy Pies W Rasie , CwC w klasie otwartej :multi: I został Championem Polski... :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam , Angela:p Quote
amster Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]proponuję poszukać lepszego cateringu na przyszły rok :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] wszelkie uwagi, przede wszystkim te krytyczne weźmiemy pod rozwagę :) Quote
SimonK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='amster']wszelkie uwagi, przede wszystkim te krytyczne weźmiemy pod rozwagę :)[/quote] Mysle, ze nie bylo zle! ;-) Troszke blotka na tym boisku bylo miejscami, ale pewnie lalo wczesniej, wiec na pogode nia ma rady ;-) Duzy plus, ze nie kasowali za wjazd od wystawcow ;-) Quote
*hania Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='SimonK']Duzy plus, ze nie kasowali za wjazd od wystawcow ;-)[/quote] Siomon zgadzam się z Tobą ;) My też bylismy mile zaskoczeni . Quote
haker11 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='aangelaa95']Prosze o wystawienie listy buldogow angeilskich !!! ;) Z góry dziekuje :loveu: !! Pozdrawiam , Angela:p[/quote] [B]Buldog Angielski:[/B] [B]Psy:[/B] [B]Kl.młodzieży:[/B] Axel nad Stobniczanki Gotti Gal-Bull [B]Kl.Pośrednia:[/B] Macm Wonderful [B]Kl.Otwarta:[/B] Chebo Kameron Igor od Zielone Budky Rinus from the Raising Bulldog [B]Suki:[/B] [B]Kl.młodzieży:[/B] Amfa znad stobniczanki Atena znad Stobniczanki Style Bullet Farah Style Bullet Fryne Wendy Kancelaria Lorda [B]Kl.Pośrednia:[/B] Amelia Gorzowska Panorama Arwena z Grodu Dawida Amarilis Queen Litisia Yma zo Sekiera Quote
Taq Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='SimonK'] Duzy plus, ze nie kasowali za wjazd od wystawcow ;-)[/quote] hehe a mnie skasowali ;), ale mimo wszystko podobało mi się, bez problemu można było zaparkować, karty ocen mam bardzo czytelnie wypełniane, podział na grupy juniorów na ringu głównym - super pomysł. Jedyna wada to płatene wc, ale to już raczej norma ;) Quote
dorotal Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Poprosze o stawke drugiego buldoga, czyli buldoga francuskiego:lol: Quote
Judit Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja bym prosiła stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych, oraz ich wyniki jak ktoś ma ;) Quote
haker11 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dorotal']Poprosze o stawke drugiego buldoga, czyli buldoga francuskiego:lol:[/quote] Buldog francuski: Psy: Kl.młodzieży: Ali Chocolate Family Goliato-To To-Jo Kl.pośrednia: Ostinp Yari arina Torn An-Ro-Ge Kl.Otwarta: Bruno Matasz Dukat Collin Suki: Kl.młodieży: HazelJane vom Olymp Hortensja Matasz Mona Lisa Mar-Gos Tola z Bartoszewskiej Zagrody Kl.pośrednia: Barbie z Piotrowego Sadu Fryga z Piotrowego Sadu Kl.Otwarta: Donita Betti-Su Emka Matasz Fanta z Z Dajewskiego Penny z Piotrowego Sadu Quote
haker11 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Judit']Ja bym prosiła stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych, oraz ich wyniki jak ktoś ma ;)[/quote] [B]Seter Irlandzki czerwono biały;[/B] [B]Suki:[/B] [B]Kl.Weteranów:[/B] [B]Suki:[/B] Exclusive's Velvet A gordonów nie widzę katalogu więc chyba nie było!:roll: Quote
AiK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='amster']wszelkie uwagi, przede wszystkim te krytyczne weźmiemy pod rozwagę :)[/quote] mnie Gorzów zaskoczył w tym roku na plus :kciuki: parking dla wystawców pod sama wystawą za darmo :crazyeye: normalnie na drugi rok też pojadę;) Quote
Agappe Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agappe']czy ktoś się nie orientuje czy na konkurencji BOG V występowała akita (japońska), kolor chyba czerwony, suczka[/quote] ponawiam pytanie Quote
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta] :multi: już są zdjęcia na stronie oddziału :multi: [B][SIZE=7][URL="http://www.kaukazy.webd.pl/zkwp/wyst1.php3"]tutaj[/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
AiK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]:multi: już są zdjęcia na stronie oddziału :multi:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta][B][SIZE=7][URL="http://www.kaukazy.webd.pl/zkwp/wyst1.php3"]tutaj[/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] na mojej stronie też jest pare Quote
Judit Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='haker11'][B]Seter Irlandzki czerwono biały;[/B] [B]Suki:[/B] [B]Kl.Weteranów:[/B] [B]Suki:[/B] Exclusive's Velvet A gordonów nie widzę katalogu więc chyba nie było!:roll:[/quote] Bardzo dziękuje, a jak z wynikami suki? Nic nie wiadomo? btw. to mamusia mojej suni więc mam nadzieje że jej dobrze poszło ;) A ma ktoś wyniki [B]BOG VII[/B]? Quote
sylrwia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Ona była jedynym czerwono - bialym irlandem. Quote
Judit Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale jedyny nie oznacza że dostanie wszystko. Spotkałam się już z czyms takim że pies był jedynym przedstawicielem rasy i zszedł z oceną bardzo dobrą, bez lokaty, bez tytułu. Także jestem ciekawa jak jej poszło ;) Quote
Recommended Posts