Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Iwa-R, [/B]mysle, ze mozesz - dostałam zdjecia mailem wraz ze zgoda na uzywanie:Rose:
Jak sie dowiem jak je podpisac - dam Ci znac.
Jakbys dotarła do innych fotek - badz tak dobra i pamietaj o mnie:chlup:

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daisunia']plizzz :modla:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]proszę bardzo [B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta][B]
psy [/B]
[U]klasa pośrednia[/U]
HATRICK Appalachian

[U]klasa otwarta[/U]
BIG BROTHER Appalachian

[U]klasa weteranów[/U]
TURM DE Bricassart

[B]suki[/B]
[U]klasa pośrednia
[/U]ETNA Srebrny Pył
HONEY MONTH Appalachian

[U]klasa otwarta[/U]
FAIR PLAY Appalachian [/COLOR][/FONT]

Posted

Z tego co mi wiadomo komplet zdjęć wraz z wynikami ma się pojawić dzisiaj na stronie. Mam nadzieję, że nasz spec od tych spraw nie zawiedzie.

Ze swojej strony chciałbym wszystkim podziękować za przybycie do Gorzowa. Przeprosić za utrudnienia z dojazdem, a przede wszystkim za wszelkie niedociągnięcia i problemy jakie wystąpiły podczas wystawy. Mamy nadzieję, że przyszłoroczna, jubileuszowa (40) wystawa będzie lepiej zorganizowana i już dzisiaj serdecznie na nią zapraszam.

Wszystkim wygranym serdecznie gratuluję.

Posted

[quote name='amster']Z tego co mi wiadomo komplet zdjęć wraz z wynikami ma się pojawić dzisiaj na stronie. Mam nadzieję, że nasz spec od tych spraw nie zawiedzie.

Ze swojej strony chciałbym wszystkim podziękować za przybycie do Gorzowa. Przeprosić za utrudnienia z dojazdem, a przede wszystkim za wszelkie niedociągnięcia i problemy jakie wystąpiły podczas wystawy. Mamy nadzieję, że przyszłoroczna, jubileuszowa (40) wystawa będzie lepiej zorganizowana i już dzisiaj serdecznie na nią zapraszam.

Wszystkim wygranym serdecznie gratuluję.[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do wystawy
wszystko poszło moim zdaniem bardzo sprawnie
i widać było, że osoby na ringu honorowym jak i przygotowawczym doskonale wiedziały o co chodzi - moim zdaniem wystawa była bardzo udana tylko szkoda, że z jedzeniem się szybko zwinęli :mad: proponuję poszukać lepszego cateringu na przyszły rok :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]proszę bardzo [B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta][B]
psy [/B]
[U]klasa pośrednia[/U]
HATRICK Appalachian

[U]klasa otwarta[/U]
BIG BROTHER Appalachian

[U]klasa weteranów[/U]
TURM DE Bricassart

[B]suki[/B]
[U]klasa pośrednia
[/U]ETNA Srebrny Pył
HONEY MONTH Appalachian

[U]klasa otwarta[/U]
FAIR PLAY Appalachian [/COLOR][/FONT][/quote]
dzięki :multi:
aha chcialam pogratulować wszystkim a szczegolnie Iwie-R ;)
Pozdrawiam ;)

Posted

Prosze o wystawienie listy buldogow angeilskich !!! ;) Z góry dziekuje :loveu: !!!
Jezeli moge to sie pochwale ze nasz rinus from the raising bulldog (buldog angielski) otrzymal tytuły Najlepszy Pies W Rasie , CwC w klasie otwartej :multi: I został Championem Polski... :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam , Angela:p

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]proponuję poszukać lepszego cateringu na przyszły rok :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

wszelkie uwagi, przede wszystkim te krytyczne weźmiemy pod rozwagę :)

Posted

[quote name='amster']wszelkie uwagi, przede wszystkim te krytyczne weźmiemy pod rozwagę :)[/quote]

Mysle, ze nie bylo zle! ;-)
Troszke blotka na tym boisku bylo miejscami, ale pewnie lalo wczesniej, wiec na pogode nia ma rady ;-) Duzy plus, ze nie kasowali za wjazd od wystawcow ;-)

Posted

[quote name='SimonK']Duzy plus, ze nie kasowali za wjazd od wystawcow ;-)[/quote]

Siomon zgadzam się z Tobą ;)
My też bylismy mile zaskoczeni .

Posted

[quote name='aangelaa95']Prosze o wystawienie listy buldogow angeilskich !!! ;) Z góry dziekuje :loveu: !!
Pozdrawiam , Angela:p[/quote]
[B]Buldog Angielski:[/B]
[B]Psy:[/B]
[B]Kl.młodzieży:[/B]
Axel nad Stobniczanki
Gotti Gal-Bull
[B]Kl.Pośrednia:[/B]
Macm Wonderful
[B]Kl.Otwarta:[/B]
Chebo Kameron
Igor od Zielone Budky
Rinus from the Raising Bulldog
[B]Suki:[/B]
[B]Kl.młodzieży:[/B]
Amfa znad stobniczanki
Atena znad Stobniczanki
Style Bullet Farah
Style Bullet Fryne
Wendy Kancelaria Lorda
[B]Kl.Pośrednia:[/B]
Amelia Gorzowska Panorama
Arwena z Grodu Dawida
Amarilis Queen Litisia
Yma zo Sekiera

Posted

[quote name='SimonK']
Duzy plus, ze nie kasowali za wjazd od wystawcow ;-)[/quote]

hehe a mnie skasowali ;), ale mimo wszystko podobało mi się, bez problemu można było zaparkować, karty ocen mam bardzo czytelnie wypełniane, podział na grupy juniorów na ringu głównym - super pomysł. Jedyna wada to płatene wc, ale to już raczej norma ;)

Posted

[quote name='dorotal']Poprosze o stawke drugiego buldoga, czyli buldoga francuskiego:lol:[/quote]
Buldog francuski:
Psy:
Kl.młodzieży:
Ali Chocolate Family
Goliato-To To-Jo
Kl.pośrednia:
Ostinp Yari arina
Torn An-Ro-Ge
Kl.Otwarta:
Bruno Matasz
Dukat Collin
Suki:
Kl.młodieży:
HazelJane vom Olymp
Hortensja Matasz
Mona Lisa Mar-Gos
Tola z Bartoszewskiej Zagrody
Kl.pośrednia:
Barbie z Piotrowego Sadu
Fryga z Piotrowego Sadu
Kl.Otwarta:
Donita Betti-Su
Emka Matasz
Fanta z Z Dajewskiego
Penny z Piotrowego Sadu

Posted

[quote name='Judit']Ja bym prosiła stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych, oraz ich wyniki jak ktoś ma ;)[/quote]
[B]Seter Irlandzki czerwono biały;[/B]
[B]Kl.Weteranów:[/B]
Exclusive's Velvet
A gordonów nie widzę katalogu więc chyba nie było!:roll:

Posted

[quote name='amster']wszelkie uwagi, przede wszystkim te krytyczne weźmiemy pod rozwagę :)[/quote]
mnie Gorzów zaskoczył w tym roku na plus :kciuki:
parking dla wystawców pod sama wystawą za darmo :crazyeye: normalnie na drugi rok też pojadę;)

Posted

[quote name='Agappe']czy ktoś się nie orientuje czy na konkurencji BOG V występowała akita (japońska), kolor chyba czerwony, suczka[/quote]

ponawiam pytanie

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta] :multi: już są zdjęcia na stronie oddziału :multi:

[B][SIZE=7][URL="http://www.kaukazy.webd.pl/zkwp/wyst1.php3"]tutaj[/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]:multi: już są zdjęcia na stronie oddziału :multi:[/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta][B][SIZE=7][URL="http://www.kaukazy.webd.pl/zkwp/wyst1.php3"]tutaj[/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

na mojej stronie też jest pare

Posted

[quote name='haker11'][B]Seter Irlandzki czerwono biały;[/B]
[B]Kl.Weteranów:[/B]
Exclusive's Velvet
A gordonów nie widzę katalogu więc chyba nie było!:roll:[/quote]

Bardzo dziękuje, a jak z wynikami suki? Nic nie wiadomo?
btw. to mamusia mojej suni więc mam nadzieje że jej dobrze poszło ;)

A ma ktoś wyniki [B]BOG VII[/B]?

Posted

Ale jedyny nie oznacza że dostanie wszystko. Spotkałam się już z czyms takim że pies był jedynym przedstawicielem rasy i zszedł z oceną bardzo dobrą, bez lokaty, bez tytułu.
Także jestem ciekawa jak jej poszło ;)