Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja mialam dojechac do schronu ale nie dojechalam bo jechalam po koty :) w czwartek bede a ktos bedzie? bo nie wiem czy w pt tez nie bede;P a w sobote to pozniej bo rano mam absolutorium siostry i musze przywdziac jakies sztywne ubranko i swiecic zebami na prawo i lewo:roll: ale dojade :p

Posted

pozwalam sobie wkleić kilka fotek zrobionych przez jedną z wolontariuszek...Agnieszkę.
Tak sobie je właśnie przegladam i niekóre mi się bardzo podobają.

Oto one..

Kajka-Perła

Posted

oj tak mala jest zabojcza :) a ja w sobote chyba tylko wpadne po maksi i to pozno :( w ogole tydzien mi sie roztrzaskal i powyskakiwaly upierdliwe sprawy...:roll:

Posted

:multi: :multi: :multi: juz jutro sobota :multi: :multi: :multi:
psiaki przybywamy...nie chować się :evil_lol:
wasze kochane cioteczki przyjeżdżaja...:diabloti:

Posted

w obornikach wlkp jest kozak wyzel szorstkowlosy deresz piekny ale juz wiecej latek choc jak mni eostatnio pociagnal do rzeki to nie powiem zeby starowinka :-D mo ok 10 lat, potrafi chodzic na smyczy i bardzo przymilny no i olbrzymi...

poproszę o jego fotki, to jakoś go poogłaszam:lol:

Posted

Halu, do czego Ty namawiasz Hakitę?:crazyeye: Macie zamiar szorować sobie plecy? Czy też bierzecie przykład z piesków? A wiesz, że w czasie upału nie można skakać do rzeki? No, no uważajcie dziołchy;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Wielkie mizianka proszę przekazać wszystkim pięknościom, a mojej Tijusi w szczególności :loveu:

melduje,że Tijusia wymiziana, wylelana i wycałowana :loveu:

Posted

proszę, a tak się u nas dba o psy..Saga podczas masażu brzuszka przez ciocię Asię..."mmm..jak błogo..tak mi ciociu rób, jeszcze troszkę w prawo..."

I Sagunia znalazła dziś swoją ukochaną pańcię! :multi: