Aleks89 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Hahahah:evil_lol:Muszę się zagłębić w ten temat. Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Chcieć ,a zrobić to dłuuuuga droga :diabloti: kiedyś tam planuje,ale jak widzę mojego 1,5 rocznego siostrzeńca to mam ochotę mieć już teraz :evil_lol: ale to pewnie tylko na dzień dwa :diabloti: Olek dobrze, że jesteś gejem to przynajmniej żadne inne dziecko po tobie nie będzie pokrzywdzone :diabloti: Quote
Alicja Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 o bosh ...tu też o bachorach .... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Te pani przedszkolanka powinna być zadowolona:diabloti:Dzieci=praca ,praca=wypłata :evil_lol: Quote
motyleqq Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 ja też chce mieć dzieci, dużo, więc dziewczyny nie jesteście same :loveu: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Lesbijka z takimi marzeniami hmmm zastanawiające. Quote
Alicja Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']Lesbijka z takimi marzeniami hmmm zastanawiające.[/QUOTE] będzie randka z rurką ;) Quote
Alicja Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 (edited) [quote name='Aleks89']Te pani przedszkolanka powinna być zadowolona:diabloti:Dzieci=praca ,praca=wypłata :evil_lol:[/QUOTE] pani nwp:diabloti: o! zanim się zapylą , urodzą , odchowają , to ja pomacham :hand: i już będę siedzieć na żebraczej wprawdzie ale penzyji :lol: Edited April 16, 2013 by Alicja Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Alicja']o bosh ...tu też o bachorach .... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/QUOTE] przedszkolanka i tak brzydko mówi? nu nu nu :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']I całe będziecie obrzygane :multi: Bachor będzie darł dniem i nocą swój krzywy ryj:multi:Nikt nie będzie chciał już was dotknąć po porodzie ,będziecie mieć piękne rozstępy:loveu:A potem wyrośnie na małego degenerata ,albo w lepszym wypadku prostytutkę :multi:[/QUOTE] Albo na geja jak wujek Aleks :eviltong: [quote name='Vectra']wiesz , z zakładów to serio dobra jest kasa :evil_lol:[/QUOTE] Ja się zawsze zakładam o flaszki :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='magdabroy']Albo na geja jak wujek Aleks :eviltong: [/QUOTE] Takiej znakomitej opcji nawet nie zakładam.:diabloti: Quote
motyleqq Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']Lesbijka z takimi marzeniami hmmm zastanawiające.[/QUOTE] nie jestem lesbijką!! :angryy::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Rinuś']przedszkolanka i tak brzydko mówi? nu nu nu :diabloti:[/QUOTE] przedszkolak to chłopczyk uczęszczający do przedszkola , przedszkolanka to dziewczynka w wieku od ok.3 do 6 lat , toże tam chodzaca , ja jestem nauczycielką wychowania przedszkolnego :) a mówić to se tak mogę a co ...bo kiedyś dzieci były inne , teraz mają najczęściej porypanych rodziców i czerpią z nich wzorce :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='motyleqq']nie jestem lesbijką!! :angryy::evil_lol:[/QUOTE] przy nas nie musisz zaprzeczać :* Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Unbelievable']przy nas nie musisz zaprzeczać :*[/QUOTE] przecież nikt inny się nie dowie :eviltong: Quote
Korenia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Alicja']przedszkolak to chłopczyk uczęszczający do przedszkola , przedszkolanka to dziewczynka w wieku od ok.3 do 6 lat , toże tam chodzaca , ja jestem nauczycielką wychowania przedszkolnego :) [/QUOTE] [URL]http://sjp.pwn.pl/slownik/2510024/przedszkolanka[/URL] :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Korenia'][URL]http://sjp.pwn.pl/slownik/2510024/przedszkolanka[/URL] :diabloti:[/QUOTE] :loveu: ................. Quote
motyleqq Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Unbelievable']przy nas nie musisz zaprzeczać :*[/QUOTE] [quote name='Rinuś']przecież nikt inny się nie dowie :eviltong:[/QUOTE] dziękuję że mogę Wam zaufać w tak intymnej sprawie :loveu: Quote
angineuuka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Aleks, ty masz fretkę ? ( lub miałeś? :evil_lol: ) :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Korenia'][URL]http://sjp.pwn.pl/slownik/2510024/przedszkolanka[/URL] :diabloti:[/QUOTE]mogą se nim podetrzeć , tym słownikiem , na dyplomie mam Nauczyciel Wychowania Przedszkolnego a nie przedszkolanka , zresztą we wszystkich papierach jakie wypisuję i dostaję też , więc trzymam się oficjalnej wersji :grins: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Sprzątaczka to też Konserwator powierzchni płaskich:diabloti: Quote
Korenia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Alicja']mogą se nim podetrzeć , tym słownikiem , na dyplomie mam Nauczyciel Wychowania Przedszkolnego a nie przedszkolanka , zresztą we wszystkich papierach jakie wypisuję i dostaję też , więc trzymam się oficjalnej wersji :grins:[/QUOTE] Co nie znaczy, że jak Rinuś użyła słowa przedszkolanka to jest ono złe :) Quote
Alicja Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Korenia']Co nie znaczy, że jak Rinuś użyła słowa przedszkolanka to jest ono złe :)[/QUOTE] ale przecie nie mówie że złe ino prostuję Rinusia :diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Ty prostujesz Rinusia ,a Rinuś teraz prostuje co innego:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']Ty prostujesz Rinusia ,a Rinuś teraz prostuje co innego[/QUOTE] no i jak czytasz Oluś ...przecie Rinusiowa słomiana wdowa:evil_lol: Quote
Recommended Posts