Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Hejoo :loveu: Cleo jest prześliczna a ja uwielbiam weściki ;) bedziemy oczywiście do was zaglądać Quote
taxelina Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [IMG]http://www.co-arto.com/images/usergalerie/731.jpg[/IMG] Wstaje juz Sloneczko o 3:58?? ;) Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hellO "weteraną" i "świerzaką"[/FONT] ... [FONT=Comic Sans MS]WinterGirl na nóżkach i odlicza już godzinki do weekendu, jeszcze odrobinka pracy przed nami.... więc powrócimy za chwilkę[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A dlaczemu ty już nie jesteś bGirl:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]bGirlka zminną jest w końcu zimowa dziewczynka jestem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]31 grudzień do czegoś zobowiązuje ;)[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]P.S.[/SIZE][/FONT] [SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]WinterGirl czeka już na pierwszy śnieżek[/FONT][/SIZE][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]bGirlka zminną jest w końcu zimowa dziewczynka jestem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]31 grudzień do czegoś zobowiązuje ;)[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]P.S.[/SIZE][/FONT] [SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]WinterGirl czeka już na pierwszy śnieżek[/FONT][/SIZE][/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aha:roll: Nie nie chcemy śniegu.......chcemy lata:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj nie nie, chcemy dużo, dużo śniegu trzeba zimowe "zabawki" odkurzyć i poszaleć na stoku, ubrać choinkę i zacząć kupować prezenty dla bliskich... WinterGirl kocha ten czas[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj nie nie, chcemy dużo, dużo śniegu trzeba zimowe "zabawki" odkurzyć i poszaleć na stoku, ubrać choinkę i zacząć kupować prezenty dla bliskich... WinterGirl kocha ten czas[/FONT][/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zawsze podejrzewałam że coś z tobą nie tak:evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]i jeszcze się do tego przyznaje...[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]i jeszcze się do tego przyznaje...[/FONT][/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooooooooooo..............:evil_lol: a ja lubię zimę tylko w święta......potem moze być od razu lato:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zadnej zimy.. wtedy i Sherry i ja trzesiemy sie z zimna.. Quote
tigrunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witam odmienioną WinterGir l :loveu: Też się świąt nie moge doczekać.. kupowania prezentów, choinki .. ahh :loveu: Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj i jak tu przekonać, że zima jest piękna...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]taich zmarzluchów, choć i WinterGirl jest małym zmarzluszkiem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i częste mycie podwozia psiaków nie należy do moich[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ulubionych czynności, to kocham[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak dziadek mróz szczypie w nosek.. jest mam jednego sprzymierzeńca :multi: [/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zimie mówimy stanowczo NIE ! a zimy nie będzie i tego będę się trzymać . o . :p Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj nie nie ale uparciuchy.. w tym roku mikołaj was nieodwiedzi... a my się zimy nie boimy :diabloti: i ładnie ją przywitamy, wieeelkim bałwanem [/FONT][/CENTER] Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Z zimą to ja mam tak - kocham święta i ich atmosferę, poza tym śnieg potrafi wyglądać cudnie, więc chciałabym, żeby do 20-ego grudnia była ciepła (20 ztopni) złota jesień, od 21-ego grudnia do 2-ego stycznia - piękna zima, mroźna, biała i słoneczna, a potem zaraz lato ;) Ale - od czerwca, kiedy to posiadam dwa cudne białaski, moje poglądy powywracały się do góry nogami i teraz chciałabym, dla piesków, ze dwa miesiące pięknej białej słonecznej zimy ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ooozimy my też nie możemy się doczekac te waraicje psiaków na sniegu oh :loveu::loveu: najlepiej bybyłojak by była tylko zima i od razu lato :multi: Może jakieś fotki ?? Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]magia Świąt to świat otulony białym puchem... a biało- czarni kochają jak WinterGirl ten czas, Tadeuszek uwielbia zajadać się śniegiem, a Cleo "pływa" w nim... istne białe szaleństwo [/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ależ masz piękny, kontrastowy duet!:loveu: |Powoli, powoli będę przeglądała Twój blożek! U mnie w rodzinie też jest sznaucer. Miniaturka. Czarny jak najczarniejsza noc i przesłodki! :loveu: Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]ta piękna czerń troszkę nas opuściła.. z racji wieku i choróbsk które nas męczą, niedobre... ale niepoddajemy się i walczymy z nimi każdy dzień nas cieszy, bo jesteśmy razem...[/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]ta piękna czerń troszkę nas opuściła..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]z racji wieku i choróbsk które nas męczą, niedobre...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale niepoddajemy się i walczymy z nimi[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]każdy dzień nas cieszy, bo jesteśmy razem...[/FONT][/CENTER] [/quote] Ile czarnuch ma latek? Mój Avanti ma taką ilość chorób, że czasami sama się w tym gubię... 11 roczek nam już leci... Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]jesteśmy o roczek młodsi.. ale nasz rocznik był wyjątkowo chorowity... jak nie WinterGirl to czarnuszek nas zawsze coś dopadnie.. taki już nasz urok [/FONT][/CENTER] Quote
agaciaaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nareszcie fotki dueciku :loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witamy w sobotę zgrabiałymi rękami na klawiaturze, bo maluszek ciągle na balkon wyłazi i zimno w chacie jak pieron ;) Quote
Recommended Posts