eria Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 witamy duecik wieczorną porą :lol: Doginka burza z piorunami była u nas w południe wczoraj Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']witamy duecik wieczorną porą :lol: Doginka burza z piorunami była u nas w południe wczoraj[/quote] Ale mieliście fajnie:crazyeye: - ja kocham taką pogodę:cool3:jak na wiedźmę przystało:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witanko późnonocne. :multi: :cool3: :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Witanko późnonocne. :multi: :cool3: :evil_lol:[/quote] i rankowe ;) Quote
ariss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 u nas jest dziś odrobinę słoneczka,więc przesyłam kilka promyków;) Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witanko A gdzie nasz wrozka sie podziala? Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hellO[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]bGirlka troszkę zagineła....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pochłoneło mnie poszukiwaniu prezentu urodzinowego....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/ngfn.jpg[/IMG][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale już "tą" przyjemną bieganinę mam za sobą[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]teraz tylko czekam na uśmiech solenizanta.....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]buziaki stęsknione ciotuchny[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Cześć Kupujaca prezenty [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-178.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR] Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='limoncia']Witanko :) :multi:[/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]HellOOooo...[/FONT][/CENTER] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]Cześć Kupujaca prezenty [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-178.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]..a Jabłuszkowa nie lubi kupować prezentów dla blsikich?![/FONT][/CENTER] Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [LEFT][quote name='agaciaaa']Miłego dnia życzymy :loveu:[/quote][/LEFT] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]wzajemnie cioteczko...[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]HellOOooo...[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]..a Jabłuszkowa nie lubi kupować prezentów dla blsikich?![/FONT][/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Lubiem dawać nie lubiem kupowac :roll: Ale skoro ty lubisz to ty bedziesz kupowac a ja bede adawać :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja lubie dawac, szczegolnie jak cos fajnego sie uda dostac :) Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Lubiem dawać nie lubiem kupowac :roll: Ale skoro ty lubisz to ty bedziesz kupowac a ja bede adawać :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [LEFT][quote name='deer_1987']Ja lubie dawac, szczegolnie jak cos fajnego sie uda dostac :smile: [/quote][/LEFT] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]...ale żeby dać trzeba "upolować" :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bGirlka lubi wybierać i wręczać...[/FONT][/CENTER] Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='LeCoyotte']dzien dobry zaginionej pani.. ;)[/quote] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]bGirlka już na swoim miejscu Witanko...[/FONT][/CENTER] Quote
Tepes Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [COLOR=Blue]Witanko zaginiona dziewczyno szukająca prezentu:P Dawaj nam tu fotki:) [/COLOR] Quote
Aaliyah1981 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Witanko zaginiona dziewczyno szukająca prezentu:P[/COLOR] [COLOR=blue]Dawaj nam tu fotki:)[/COLOR] [/quote] Dzien dobry :loveu: no wlasnie gdzie te obiecane fotki cioteczka tak dlugo szuka ;) Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Witanko zaginiona dziewczyno szukająca prezentu:P[/COLOR] [COLOR=blue]Dawaj nam tu fotki:)[/COLOR] [/quote] [quote name='Aaliyah1981']Dzien dobry :loveu:no wlasnie gdzie te obiecane fotki cioteczka tak dlugo szuka ;-) [/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]nie mam fotek ale mogę co nie co naświtlić[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]... kudłatych można zastać[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w podobnej pozycji jak ten psiak poniżej...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/GYHG.jpg[/IMG][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]idę uzupełnić zapasy cofeiny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i czas się przyznć[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bGirlka to spóźnialska[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]vel zapominalska....[/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts