Jump to content
Dogomania

Przegubowo - Ruda galeria zdjęciowa Tobiasza :-) 15.02.2001-10.09.2013 [*]

Recommended Posts

• Replies 15.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:doberek :loveu:

fastastyczne :loveu:
http://tinypic.pl/t1/out.php/i91755_IMG6550.jpg

a ja zaciskam :kciuki: za jamniorka ;)
[/FONT]

doberek Alu :loveu::multi::loveu:
dzięki za kciuki;)

[quote name='Rinuś']Właśnie wszystko w jak najlepszym porządku :loveu:

to się cieszę :razz:

[quote name='ewelinabuck']Witam z rana:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hej ;)

fotki z wczorajszego spaceru:)

Posted

[quote name='deer_1987']Wow....

ale dech zapiera...

śliczniejszego sie chyba nie da...

dziękuję ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To zdjęcie jest po prostu bombowe :crazyeye: Ten wzrok... Tobiego i siostrzyczki... Normalnie jestem pod jednym wielkim wrażeniem! Super :loveu:

dzięki, chyba sobie je wywołam:loveu:

[quote name='BBeta']Widze, że trenujesz portretowanie :cool3: Nieźle, chociaż ja wole zdjęcie czarno-białe, a nie szaro-czarne :diabloti: Ale i tak na plus ;)

jak to szaro-czarne? klikałem czarno - białe:razz:
dzięki ;)

[quote name='olekg18']oh oh oh jakie ślicznie zdjątka

oh oh oh dzięki Olek:p:eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']jak to szaro-czarne? klikałem czarno - białe:razz:
No właśnie takie usunięcie koloru poprzez wybranie opcji w programie graficznym daje raczej kiepskie efekty. Fotka jest dosłownie szaro-czarna, a nie biało-czarna. Twarz jest zdecydowanie za ciemna, przy okazji uwidoczniłeś wszystkie niedoskonałości :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Wow, widze że kombinujesz hahahaha Tobi przez lustrrem wymiata!

[quote name='Rinuś']http://tinypic.pl/t1/out.php/i92032_mon17.jpg

to jest normalnie....yyy....zajebiste nie ma co :loveu:
B&W pasują do Tobiego :loveu:

dzięki :)

[quote name='BBeta']No właśnie takie usunięcie koloru poprzez wybranie opcji w programie graficznym daje raczej kiepskie efekty. Fotka jest dosłownie szaro-czarna, a nie biało-czarna. Twarz jest zdecydowanie za ciemna, przy okazji uwidoczniłeś wszystkie niedoskonałości :diabloti:

a mnie się podoba i to najważniejsze :):razz:

Posted

Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy!
Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!!

Posted

[quote name='jamnicze']Z przyjemnością, bo chociaż obecnie nie mam jamniorka (za to jak wiesz szykuje się coś innego;)) to sercem jestem zawsze z jamnisiami - moją pierwszą miłością :loveu:.
A jak się nauczę wklejać zdjęcia, to pokarzę wam moją Lamcię, niestety już za TM.
Jamnicze - możesz tez wyslac na mój mail, a ja je potem wstawię tam, gdzie zechcesz...
pzdr.

Posted

[quote name='Roxana'] Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy!
Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!!

dziękuję Roxi, Tobie też wszystkiego Dobrego !! :loveu: