ewelinabuck Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witam z rana:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:doberek :loveu: fastastyczne :loveu: http://tinypic.pl/t1/out.php/i91755_IMG6550.jpg a ja zaciskam :kciuki: za jamniorka ;)[/FONT] doberek Alu :loveu::multi::loveu: dzięki za kciuki;) [quote name='Rinuś']Właśnie wszystko w jak najlepszym porządku :loveu: to się cieszę :razz: [quote name='ewelinabuck']Witam z rana:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej ;) fotki z wczorajszego spaceru:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dzień dobry :) Świetne te lustrzane zdjęcia - wygląda jak dwa różne psy :) :loveu: Quote
taxelina Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kurcze zazdroszcze. u Was ze spaceru ostre wychodza.. zNiunia to sie da ale Sherry? nigdy w zyciu, ciagle musi biegac... Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Sliczne zdjecia ..piekne sloneczko bylo u was:loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i91848_IMG6659.JPG A z jaką gracją idzie... Piękne zdjęcie :loveu: Quote
taxelina Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Tobiasz jest taki sliczny :D I u nas fotki ze spaceru i moge wrzucic domowe superowe :D Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 i Tobiasz się na zdjęcie załapał ;) Quote
taxelina Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wow.... ale dech zapiera... Sliczniejszego sie chyba nie da... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 To zdjęcie jest po prostu bombowe :crazyeye: Ten wzrok... Tobiego i siostrzyczki... Normalnie jestem pod jednym wielkim wrażeniem! Super :loveu: Quote
BBeta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Widze, że trenujesz portretowanie :cool3: Nieźle, chociaż ja wole zdjęcie czarno-białe, a nie szaro-czarne :diabloti: Ale i tak na plus ;) Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='deer_1987']Wow.... ale dech zapiera... śliczniejszego sie chyba nie da... dziękuję ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To zdjęcie jest po prostu bombowe :crazyeye: Ten wzrok... Tobiego i siostrzyczki... Normalnie jestem pod jednym wielkim wrażeniem! Super :loveu: dzięki, chyba sobie je wywołam:loveu: [quote name='BBeta']Widze, że trenujesz portretowanie :cool3: Nieźle, chociaż ja wole zdjęcie czarno-białe, a nie szaro-czarne :diabloti: Ale i tak na plus ;) jak to szaro-czarne? klikałem czarno - białe:razz: dzięki ;) [quote name='olekg18']oh oh oh jakie ślicznie zdjątka oh oh oh dzięki Olek:p:eviltong: Quote
anetta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wow, widze że kombinujesz hahahaha Tobi przez lustrrem wymiata! Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i92032_mon17.jpg to jest normalnie....yyy....zajebiste nie ma co :loveu: B&W pasują do Tobiego :loveu: Quote
BBeta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Matusz']jak to szaro-czarne? klikałem czarno - białe:razz: No właśnie takie usunięcie koloru poprzez wybranie opcji w programie graficznym daje raczej kiepskie efekty. Fotka jest dosłownie szaro-czarna, a nie biało-czarna. Twarz jest zdecydowanie za ciemna, przy okazji uwidoczniłeś wszystkie niedoskonałości :diabloti: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='anetta']Wow, widze że kombinujesz hahahaha Tobi przez lustrrem wymiata! [quote name='Rinuś']http://tinypic.pl/t1/out.php/i92032_mon17.jpg to jest normalnie....yyy....zajebiste nie ma co :loveu: B&W pasują do Tobiego :loveu: dzięki :) [quote name='BBeta']No właśnie takie usunięcie koloru poprzez wybranie opcji w programie graficznym daje raczej kiepskie efekty. Fotka jest dosłownie szaro-czarna, a nie biało-czarna. Twarz jest zdecydowanie za ciemna, przy okazji uwidoczniłeś wszystkie niedoskonałości :diabloti: a mnie się podoba i to najważniejsze :):razz: Quote
Roxana Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy! Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!! Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='jamnicze']Z przyjemnością, bo chociaż obecnie nie mam jamniorka (za to jak wiesz szykuje się coś innego;)) to sercem jestem zawsze z jamnisiami - moją pierwszą miłością :loveu:. A jak się nauczę wklejać zdjęcia, to pokarzę wam moją Lamcię, niestety już za TM. Jamnicze - możesz tez wyslac na mój mail, a ja je potem wstawię tam, gdzie zechcesz... pzdr. Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Asiaczek']Jamnicze - możesz tez wyslac na mój mail, a ja je potem wstawię tam, gdzie zechcesz... pzdr. już mi wysłała, zaraz wstawię ;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ok. super! To wstaw i do mojego FbB OK? pzdr. Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Asiaczek']Ok. super! To wstaw i do mojego FbB OK? pzdr. ok;) już jest ;) Asia śliczną miałaś jamniczkę:loveu: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Roxana'] Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy! Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!! dziękuję Roxi, Tobie też wszystkiego Dobrego !! :loveu: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 chcecie jeszcze spacerowe fotki wczorajsze ? świeże, prawie jak bułeczki :evil_lol: Quote
Recommended Posts