madalenka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Czy ktoś ma może jedno miejsce z Wawy i z powrotem, tylko na sob? Quote
Zuza i Noddy Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Asiaczek']Miałaś rację:) Dzisiaj dostałam potwierdzenie. pzdr.[/QUOTE] My też dostaliśmy ;) Quote
kingula Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Naprawdę nikt nie jedzie z Mazur lub okolic? :( Quote
Itske Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Miałaś rację:) Dzisiaj dostałam potwierdzenie. pzdr.[/QUOTE] a widzisz :-), ja tak lubię patrzeć na twoje paróweczki, nie w sensie, że grube, tylko takie zwarte i błyszczące :-) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='madalenka']Czy ktoś ma może jedno miejsce z Wawy i z powrotem, tylko na sob?[/QUOTE] Wysłałam PW. [quote name='Zuza i Noddy']My też dostaliśmy ;)[/QUOTE] Super, Piotr tez:) [quote name='kingula']Naprawdę nikt nie jedzie z Mazur lub okolic? :([/QUOTE] Z wielka ochota bym Was zgarnęła po drodze, ale nam zupelnie nie po drodze na Mazury... Jedziesz sama czy z kimś? Bo może moja koleżanka spod Olsztyna by Was zabrała...? [quote name='Itske']a widzisz :-), ja tak lubię patrzeć na twoje paróweczki, nie w sensie, że grube, tylko takie zwarte i błyszczące :-)[/QUOTE] No to sobie na nie popatrzysz:) zgłoszonych jest 8 basków + pojawimy sie na konkurencjach finałowych:) pzdr. Quote
kingula Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dzięki Asiaczku :* Zmieniliśmy plany wakacyjne i zamiast na Mazury jedziemy nad morze :) Quote
Joy106 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) ja też się pojawię, w roli fotografa w oba dni ;) w niedzielę z psem, ale dla towarzystwa Edited August 8, 2012 by Joy106 Quote
Asiaczek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='kingula']Dzięki Asiaczku :* Zmieniliśmy plany wakacyjne i zamiast na Mazury jedziemy nad morze :)[/QUOTE] Czyli w Sopocie będziecie? pzdr. Quote
kingula Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ja będę ale tylko w sobotę na stoisku ModernPet :) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='kingula']Ja będę ale tylko w sobotę na stoisku ModernPet :)[/QUOTE] My tez bedziemy tylko w sobote. Postaram się podejść i chociaz się przywitac:) pzdr. Quote
Marchewkowy Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Będzie ktoś z aparatem i mógłby obfocić dzieciaki mojego psa? :) Briard psy i suki klasa młodzieży :)) Quote
wikikoniki Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='kingula']Ja będę ale tylko w sobotę na stoisku ModernPet :)[/QUOTE] to u Ciebie ten konkurs ? :p Quote
Asia & Ginger Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Czy ktoś z Wrocławia/Śląska lub okolic wybiera się na tą wystawę? Szukamy transportu na trasie TORUŃ ---> WROCŁAW dla starszego, bardzo grzecznego spanielka, który ma jechać z DT do domku stałego. Quote
Itske Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Marchewkowy']Będzie ktoś z aparatem i mógłby obfocić dzieciaki mojego psa? :) Briard psy i suki klasa młodzieży :))[/QUOTE] Marchewkowy - chcesz i masz, postaramy się :-) jesteście na tym samym ringu co my, więc nie powinno być problemu i ja mam Wasze foty z innych wystaw (bo trochę pstrykałam briardom), tylko nie mam czasu przejrzeć :-), i przez dogo nie umiem wysyłać Quote
Marchewkowy Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Itske']Marchewkowy - chcesz i masz, postaramy się :-) jesteście na tym samym ringu co my, więc nie powinno być problemu i ja mam Wasze foty z innych wystaw (bo trochę pstrykałam briardom), tylko nie mam czasu przejrzeć :-), i przez dogo nie umiem wysyłać[/QUOTE] Super! Bardzo dziękuję, dzieciaki robią pierwsze kroki na ringach, a potem nawet fotki na pamiątke babcia (ja) nie ma hehehe Co do zdjęć to jakoś się umówimy czy na maila czy na jakiś serwer internetowy ze zdjęciami. Dokładniej ci podam :) 2 płowe pieski w klasie młodzieży (są tylko dwa w tej klasie wiec obydwa "nasze") nr 106 i 107 Suczka płowa w klasie młodzieży nr 113 Będzie jeszcze jedna ale to już nie nasze dziecko hehe Jeszcze raz ogromnie Ci dziękuję i mam nadzieję że pryz jakiejś wystawie nastepnej ja będę mogłą wam coś obcykać w ramach wdzięczności :) Quote
Genia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Czy ringi dla gr 9 -13 ,14 zanjduja sie w budynku ? Quote
nika28 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Jedzie może ktoś na wystawę z Łodzi, Głowna lub Warszawy ? W Sopocie czeka domek na psiaka z przytuliska w Głownie, ale mamy problem z transportem :( Szukamy już jakiś czas ale nikt dotąd się nie znalazł... Psiak jest niewielki, sięga do kolana... Quote
Itske Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='nika28']Jedzie może ktoś na wystawę z Łodzi, Głowna lub Warszawy ? W Sopocie czeka domek na psiaka z przytuliska w Głownie, ale mamy problem z transportem :( Szukamy już jakiś czas ale nikt dotąd się nie znalazł... Psiak jest niewielki, sięga do kolana...[/QUOTE] 1. a to kiepsko szukacie :-), bo co dwa tygodnie mój TZ jeździ z Warszawy do 3miasta :-) teraz to po ptakach, bo przyjechał w piatek, a post powyższy zmieszczozny dzisiaj, będzie jechał za tydzień lub dwa 2. ASIACZEK - Gratki wielkie!!!!!!!! Cudnie było! 3. Marchewkowy - ależ mi się dostało :-) :-) Quote
Don_Vito Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Genia']Czy ringi dla gr 9 -13 ,14 zanjduja sie w budynku ?[/QUOTE] Nie, wszystkie ringi znajdują się na otwartej przestrzeni! ;) Asiaczku, WIELKIE GRATULACJE!!! :multi: Pokazaliście się przepięknie! ;) :bigcool: Zdjęcia z BIS'ów mam od rozpoczęcia półfinałów MP (grupa młodsza i starsza + finał), aż po zakończenie 8 grupy. :evil_lol: :lol: Zdjęcia postaram się dodać jak najszybciej. Dziś wybieram się na drugi dzień wystawy. :cool3: Trzymam kciuki za forumowych wystawców i nie tylko! :) Quote
Asiaczek Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='nika28']Jedzie może ktoś na wystawę z Łodzi, Głowna lub Warszawy ? W Sopocie czeka domek na psiaka z przytuliska w Głownie, ale mamy problem z transportem :( Szukamy już jakiś czas ale nikt dotąd się nie znalazł... Psiak jest niewielki, sięga do kolana...[/QUOTE] Ja juz wczesniej zamieszczałam informację o wolnym miejscu w busie. I wielka szkoda, że nie zauwazylas tego posta, bo ja byłam w Sopocie w sobote (wczoraj),. I bylby to przejazd dla psiaka bezpłatny... [quote name='Itske']1. a to kiepsko szukacie :-), bo co dwa tygodnie mój TZ jeździ z Warszawy do 3miasta :-) teraz to po ptakach, bo przyjechał w piatek, a post powyższy zmieszczozny dzisiaj, będzie jechał za tydzień lub dwa 2. ASIACZEK - Gratki wielkie!!!!!!!! Cudnie było! 3. Marchewkowy - ależ mi się dostało :-) :-)[/QUOTE] Dziękować, tez się ciesze z wczorajszych wyników, chociaz niedosyt pozostał a propos BOG... Ale nie można miec wszystkiego, prawda?;) [quote name='Don_Vito']Nie, wszystkie ringi znajdują się na otwartej przestrzeni! ;) Asiaczku, WIELKIE GRATULACJE!!! :multi: Pokazaliście się przepięknie! ;) :bigcool: Zdjęcia z BIS'ów mam od rozpoczęcia półfinałów MP (grupa młodsza i starsza + finał), aż po zakończenie 8 grupy. :evil_lol: :lol: Zdjęcia postaram się dodać jak najszybciej. Dziś wybieram się na drugi dzień wystawy. :cool3: Trzymam kciuki za forumowych wystawców i nie tylko! :)[/QUOTE] Dzięki wielkie:) Z sukcesu Grupy hodowl. ciesze podwójnie, bo nie dość, że mieliśmy 1 psa debiutanta w takiej konkurencji, to dodatkowo mielismy 3 debiutantów ludzkich, w tym jeden to absolutny debiutant (to ten, który stoi najwyzej;)). Ale udało się, dzięki wielkiemu zaangazowaniu Zuzki, Piotra, Kacpra i Marcina. Tak wyglądalismy: [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_2589.jpg[/IMG] Trochę nas tutaj słabo widać, wierze, że na nastepnych fotkach będziemy juz lepiej widoczni;) Jak trochę sie ogarnę po przyjeździe - napisze więcej:) A na Twoje zdjęcia - Don_Vito - czekamy z wielka niecierpliwościa:) pzdr. Quote
bouvcia Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Asiaczku, pięknie wyglądaliście, i wy i psy. Wielkie gratulacje. :))) A z kolei drugie miejsce zajęła "nasza" rodzina bouvierowa, co też strasznie cieszy, bo bouvsy jakoś rzadko widać w tych konkurencjach. Kilka zdjęć z pierwszego dnia: [url]https://picasaweb.google.com/alicja.zuzanna/MiedzynarodowaWystawaPsowRasowychSopot2012?authkey=Gv1sRgCJPq19aJlPWRrQE[/url] Quote
nika28 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja juz wczesniej zamieszczałam informację o wolnym miejscu w busie. I wielka szkoda, że nie zauwazylas tego posta, bo ja byłam w Sopocie w sobote (wczoraj),. I bylby to przejazd dla psiaka bezpłatny... [/QUOTE] Ehh.. No szkoda :( Nie było mnie w domu, wróciłam w piątek w nocy, a w sobotę się dowiedziałam że jest wystawa w Sopocie i zaczęłam czegoś szukać :( No ale trudno, szukam dalej. Quote
akrim Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='bouvcia']Asiaczku, pięknie wyglądaliście, i wy i psy. Wielkie gratulacje. :))) A z kolei drugie miejsce zajęła "nasza" rodzina bouvierowa, co też strasznie cieszy, bo bouvsy jakoś rzadko widać w tych konkurencjach. Kilka zdjęć z pierwszego dnia: [URL]https://picasaweb.google.com/alicja.zuzanna/MiedzynarodowaWystawaPsowRasowychSopot2012?authkey=Gv1sRgCJPq19aJlPWRrQE[/URL][/QUOTE] gratulacje dla basków Asiaczkowych i buwierów Filosowych Quote
Asiaczek Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='bouvcia']Asiaczku, pięknie wyglądaliście, i wy i psy. Wielkie gratulacje. :))) A z kolei drugie miejsce zajęła "nasza" rodzina bouvierowa, co też strasznie cieszy, bo bouvsy jakoś rzadko widać w tych konkurencjach. Kilka zdjęć z pierwszego dnia: [URL]https://picasaweb.google.com/alicja.zuzanna/MiedzynarodowaWystawaPsowRasowychSopot2012?authkey=Gv1sRgCJPq19aJlPWRrQE[/URL][/QUOTE] No to Asiaczki gratulują bouvierom:) [quote name='nika28']Ehh.. No szkoda :( Nie było mnie w domu, wróciłam w piątek w nocy, a w sobotę się dowiedziałam że jest wystawa w Sopocie i zaczęłam czegoś szukać :( No ale trudno, szukam dalej.[/QUOTE] Może jeszcze cos się uda. W końcu ludzie podrózują... [quote name='akrim']gratulacje dla basków Asiaczkowych i buwierów Filosowych[/QUOTE] Dziękujemy:0 pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='bouvcia']Asiaczku, pięknie wyglądaliście, i wy i psy. Wielkie gratulacje. :))) A z kolei drugie miejsce zajęła "nasza" rodzina bouvierowa, co też strasznie cieszy, bo bouvsy jakoś rzadko widać w tych konkurencjach. Kilka zdjęć z pierwszego dnia: [URL]https://picasaweb.google.com/alicja.zuzanna/MiedzynarodowaWystawaPsowRasowychSopot2012?authkey=Gv1sRgCJPq19aJlPWRrQE[/URL][/QUOTE] Czy moge ukraść fotkę z Gr. Hodowlanej? A jeśli tak(:), to jak mam podpisac? Pzdr. Quote
Recommended Posts