Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale jutro...
agnieszka pamietasz tekst który wkleiłam na allegro na aukcje axela?? był napisany przez akuche...poprosiłam ja aby napisała taki wzruszajacy tekst o dorze....zgodziła sie ale jutro dopiero mi przysle....i wtedy odrazu na allegro

Posted

jestem wk******na popatrzcie co dostałam mailem w zwiazku z aukcja na allegro

hahahaha zajebisty amstaff, hahahahahahahahahaha jak on jest tak mieszany jak cukier z mąką hahaha wes lepiej zakoncz tą aukcje

dyslektyk p*********

Posted

rotek_ napisał(a):
jestem wk******na popatrzcie co dostałam mailem w zwiazku z aukcja na allegro

dyslektyk p*********

Nie przejmuj się tym debilem!!
Pewnie nie jesteś pierwsza ani ostatnia.

Już są tacy ludzie, którzy lubią wk.....ć innych i sprawia im to przyjemność.
Po prostu zboczeńcy i tyle!!

Posted

Wiesz...ja bym w tytule wogóle nie pisała,że to amstaff tylko że mix lub wogole zrezygnować z pisania podobieństwa do jakiejś rasy - są tego i plusy i minusy - po asty zgłaszają się bardzo często takie własnie debile:angryy: a niektórzy astów się boją - może łatwiej będzie bez tej rasy????

Posted

Z powodu krachu finansowego( tak się kończy jak utrzymuje się kilka psów nie prosząc o pomoc,) zmuszona jestem prosić o pomoc finansową na utrzymanie i leczenie Dory.
Wkrótce planujemy sterylizację psa, jednak po podsumowaniu wydatków, nie stać mnie na to...
Wydatki( drobne usługi wet, książeczki, wyżywienie, smycze, środki piel.,i przede wszystkim...paliwo,) osiągnęły astronomiczną sumę 1.400zł...
Jestem na utrzymaniu TZ-eta, ...wyciąg z konta- to chyba mój koniec...

Posted

to te 9dych z bazarku to kropla w morzu potrzeb.
to poszukam jeszcze cos i wystawiam...
aha mysle ze do piatku dostaniesz około5kg karmy dla dory...karme zafundowała kesslee...dziękujemy:loveu:

Posted

słuchajcie dostałam info od constancji ze mozemy wykorzystac jej prace na cegiełki:multi:
dziekujemy constancjo
a tak w miedzy czasie pomyślałam ze jak tapety sprzedawać...to wszystko co mamy...
no to juz mówię co mi przyszło do głowy...jestem zapalonym fotografem...mam gdzies na płytach swoje fotki więc je też wystawie jako cegiełki....a moze ktos z was ma jakies superzdjęcia ktore nadawałyby sie na papety???